• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Durduk yerde uyuklamalar falan? Hanim haniiiim noluyoruz test yanlis mi cikiyor inşallah :-)

Ayy inşaallah yaa ama ne bileyim böyle ağırlık çöküyo uyumak istiyorum sonra geçiyo sonra tekrar falan öyle yani anlamadım. Ama kasıklarımda öyle devamlı bi ağrı yok ara ara geliyo geçiyo o yüzden yoramıyorum bebüşe :(

Ayy inşaallah yaa ama ne bileyim böyle ağırlık çöküyo uyumak istiyorum sonra geçiyo sonra tekrar falan öyle yani anlamadım. Ama kasıklarımda öyle devamlı bi ağrı yok ara ara geliyo geçiyo o yüzden yoramıyorum bebüşe :KK43:
Agri kese olusacagi zsmsn da oluyor ya tüm belirtiler var sende aslinda da ah şu test pifff

Durduk yerde uyuklamalar falan? Hanim haniiiim noluyoruz test yanlis mi cikiyor inşallah :-)

Gerçi ben 4 5 gün önceden yapmıştım aslında çıkmaması normal bi bakıma :)) çünkü annem bana hamileyken regl 15 gün geçmesine rağmen çıkmamışım :)) olabilir mi acebaa ;)

Kızlaaaar bide benm anlamadığım biz bu kadar yok ovulasyon günü yok yumurta çatladı mı çatlamadı mı sorunu yok geç döllenme olayı derken eskiler yumurtlamayı geç döllenmeyi bilirmiş ki ama maşallah deli gibi gebe kalıyolarmış bizse herşeyi bilip saati saatine bile yaptığımız halde olmuyo. Bu ne yaman çelişkidir :KK51:

Kızlaaaar bide benm anlamadığım biz bu kadar yok ovulasyon günü yok yumurta çatladı mı çatlamadı mı sorunu yok geç döllenme olayı derken eskiler yumurtlamayı geç döllenmeyi bilirmiş ki ama maşallah deli gibi gebe kalıyolarmış bizse herşeyi bilip saati saatine bile yaptığımız halde olmuyo. Bu ne yaman çelişkidir :KK51:
Dmi haklısın :) ya nn ilk hamileligmde öle seye dkkt ememştm ama adetim btti ertesi gün temizlendm o aksamdn kalmsm bn bde bna sey demslrdi yastk koyaltna demslrdi bde onu ypmştm :)

Gerçi ben 4 5 gün önceden yapmıştım aslında çıkmaması normal bi bakıma :)) çünkü annem bana hamileyken regl 15 gün geçmesine rağmen çıkmamışım :)) olabilir mi acebaa :KK66:

Tatlım sana daha öncede söylemiştim ya aslında gebelik testini bat geçtikten birkaç gün snr yapmak gerekiyor biz sabırsızlanıyoruz tabii erkencik yapıyoruz snr moral bozukluğu gebelik testti döllenen yumurta rahime yerleşince pozitif çıkıyor yani yumurta döllenmiş olsa bile rahime düşmediyse negatif çıkar
Zeytin peynir gibi gebelik testi tüketiyoruz :KK72: Spermle yumurtanın buluşup rahme düşmesi 15 gün sürüyo ona göre düşün :KK14::KK14:

Dmi haklısın :) ya nn ilk hamileligmde öle seye dkkt ememştm ama adetim btti ertesi gün temizlendm o aksamdn kalmsm bn bde bna sey demslrdi yastk koyaltna demslrdi bde onu ypmştm :)

Belki de stres falan yapmadığın için oldu işte. Sanki eskilerin hiç stresi yokMuş gibi :KK70:

Tatlım sana daha öncede söylemiştim ya aslında gebelik testini bat geçtikten birkaç gün snr yapmak gerekiyor biz sabırsızlanıyoruz tabii erkencik yapıyoruz snr moral bozukluğu gebelik testti döllenen yumurta rahime yerleşince pozitif çıkıyor yani yumurta döllenmiş olsa bile rahime düşmediyse negatif çıkar
Zeytin peynir gibi gebelik testi tüketiyoruz :KK72: Spermle yumurtanın buluşup rahme düşmesi 15 gün sürüyo ona göre düşün :KK14::KK14:

Evet işte o zaman ben yarın yaptırayım kan testini. Onda çıkar heralde dimi. Bat yarın çünkü

Ayyhh çok şükür ağrım geçti sanki ilk kez regl oluyomuşum gibi dehşet sancı çektim bu ay off bitsin artık aralık ya ne kötü bir aydı herkese çektirdi :KK62::KK62:

Ayyhh çok şükür ağrım geçti sanki ilk kez regl oluyomuşum gibi dehşet sancı çektim bu ay off bitsin artık aralık ya ne kötü bir aydı herkese çektirdi :KK62::KK62:

Aynen yaa nefret ettim resmen bu aydan hem çok kötü hemde geçmek bilmeyen bir aydı aralık :KK62:

Evet işte o zaman ben yarın yaptırayım kan testini. Onda çıkar heralde dimi. Bat yarın çünkü

Acele etme tatlım accik daha bekle geç döllenme olabilir hem bu heyecanın tadını çıkart benim bat üzerinden 2 gün geçti 3. Gün oldum ki aksamalar olabilir diye düşün birkaç gün daa bekle ;)

Acele etme tatlım accik daha bekle geç döllenme olabilir hem bu heyecanın tadını çıkart benim bat üzerinden 2 gün geçti 3. Gün oldum ki aksamalar olabilir diye düşün birkaç gün daa bekle :KK66:

Ya işte benm amacım ocak girmeden öğrenmeek :(

Canim adetlerin kac gunde bir geliyorduki ve adetlerin kac gun suruyorduki adet bitiminde hamile kaldin. Hani yumurtlama 15. Gune denk geliyor Diyorlar ya genelde ondan sordum

Back
X