- Emoji Skoru
- 6.441
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.161
Off elimde degil kafayi yiyecm bu gidisle esim benim icin cok endiseleniyo korkuyo sonumu iyi gormuyom benTatlim sıkma kendini bu kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off elimde degil kafayi yiyecm bu gidisle esim benim icin cok endiseleniyo korkuyo sonumu iyi gormuyom benTatlim sıkma kendini bu kadar![]()
Olacak inşallah da bizim bebişler dogmadan yaramazlik yapıyoranneeem nerdesin tospam
![]()
Canım daha yeni evlisin bi taraftan evliligin tadını cikar bi taraftan da oluruna birak biraz olmaz miOff elimde degil kafayi yiyecm bu gidisle esim benim icin cok endiseleniyo korkuyo sonumu iyi gormuyom ben
kızlar bişey sorcam ya kasımın 23ünde yumurtlama tarihimdi 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişkide bulunduk eşimle ayın 7sındede adet oldum normal hala aklımı kurcalıyo acaba geç döllenme olduysa ben hamileysem diye gecendede yaramı dondurttum alttan muayene edıldı o zaman belli olurdu demi hamileliğim yoksa olmazmıydı ayy kafamı kurcalayıp duruyorum
Aynen bekliyorum gelsinPistt bebisler hadi gece oldu gelin göbişlere :) :)
Benim doktorların hepsi alttan baktı yol geçen hanına döndüm :))
o yüzden bayan dr giderim erkeğe gitmiyorum sıkıntı yaa![]()
Senin bu guzel sozlerin banabiyi geliyo coj sagol cnm rabbim ins hepimize guzel evlatlat verir insCanım daha yeni evlisin bi taraftan evliligin tadını cikar bi taraftan da oluruna birak biraz olmaz mi
Kadin doktor iyi olmayinca mecburAy büyük konuşmayayım da o halde o şekilde o utançla erkek doktor he![]()
Yara dondurtma olayını bilmiyorum ama geç döllenme de olsa regl olmazdın kanaman yerleşme kanamasıydı desek normal regl kanaması gibi olmuyo anlardın yani ve sürekli kasık ağrın olurdu bu da demek oluyo ki önümüz de ki maçlara bakacaksın![]()
Off elimde degil kafayi yiyecm bu gidisle esim benim icin cok endiseleniyo korkuyo sonumu iyi gormuyom ben
Inşallah canim bakben bebegimi kaybettigimde esimin ve benim sagligimiza odaklandim sana birsey olursa esin ne yapsın sonraSenin bu guzel sozlerin banabiyi geliyo coj sagol cnm rabbim ins hepimize guzel evlatlat verir ins
Anlıyorum seni çok iyi canim hakkimizda hayirlisi rabbim ins bizi cok bekletmezSimdi sana oluruna birak dicem ama bos bi kelime olacak. Esimle bizde de durum ayni. Biz 3 ay normal denedik olmadi klomene baslicam ay kimyasal oldu klomene basladim 2 ay kullandim cok stres yapiyorum hayatim kisitlaniyor dedim tedaviyi biraktim 3 ay normal denedik olmadi yine klomene baslicaz. Hata ben asilama yapalim diyorum. Esimde kiziyo bana stres yapiyorum diye
Kadin doktor iyi olmayinca mecbur![]()
Simdi sana oluruna birak dicem ama bos bi kelime olacak. Esimle bizde de durum ayni. Biz 3 ay normal denedik olmadi klomene baslicam ay kimyasal oldu klomene basladim 2 ay kullandim cok stres yapiyorum hayatim kisitlaniyor dedim tedaviyi biraktim 3 ay normal denedik olmadi yine klomene baslicaz. Hata ben asilama yapalim diyorum. Esimde kiziyo bana stres yapiyorum diye
Ay büyük konuşmayayım da o halde o şekilde o utançla erkek doktor he![]()
Cok haklisn cnm allah razı olsun iyiki varsiniz :))Inşallah canim bakben bebegimi kaybettigimde esimin ve benim sagligimiza odaklandim sana birsey olursa esin ne yapsın sonra![]()
haklısın evet ne bıleyım bır kaç kişiden duydum normal adet görüp ust uste 2 3 ay sonra öğrenenler var acaba dedim yüzde 1 ihtimalde olsa belki bizi vurmuştur dedim ama nafile sımdı adet olmayı beklıyorum daha 8 gün var ondan sonra ınsallah devam allahın izniyle
haklısın evet ne bıleyım bır kaç kişiden duydum normal adet görüp ust uste 2 3 ay sonra öğrenenler var acaba dedim yüzde 1 ihtimalde olsa belki bizi vurmuştur dedim ama nafile sımdı adet olmayı beklıyorum daha 8 gün var ondan sonra ınsallah devam allahın izniyle
Benm kayınvalide 4 ay düzenli regl olmuş :))