• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bişey sorcam ya kasımın 23ünde yumurtlama tarihimdi 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişkide bulunduk eşimle ayın 7sındede adet oldum normal hala aklımı kurcalıyo acaba geç döllenme olduysa ben hamileysem diye gecendede yaramı dondurttum alttan muayene edıldı o zaman belli olurdu demi hamileliğim yoksa olmazmıydı ayy kafamı kurcalayıp duruyorum

Yara dondurtma olayını bilmiyorum ama geç döllenme de olsa regl olmazdın kanaman yerleşme kanamasıydı desek normal regl kanaması gibi olmuyo anlardın yani ve sürekli kasık ağrın olurdu bu da demek oluyo ki önümüz de ki maçlara bakacaksın ;)

Yara dondurtma olayını bilmiyorum ama geç döllenme de olsa regl olmazdın kanaman yerleşme kanamasıydı desek normal regl kanaması gibi olmuyo anlardın yani ve sürekli kasık ağrın olurdu bu da demek oluyo ki önümüz de ki maçlara bakacaksın :KK66:

haklısın evet ne bıleyım bır kaç kişiden duydum normal adet görüp ust uste 2 3 ay sonra öğrenenler var acaba dedim yüzde 1 ihtimalde olsa belki bizi vurmuştur dedim ama nafile sımdı adet olmayı beklıyorum daha 8 gün var ondan sonra ınsallah devam allahın izniyle

Off elimde degil kafayi yiyecm bu gidisle esim benim icin cok endiseleniyo korkuyo sonumu iyi gormuyom ben

Simdi sana oluruna birak dicem ama bos bi kelime olacak. Esimle bizde de durum ayni. Biz 3 ay normal denedik olmadi klomene baslicam ay kimyasal oldu klomene basladim 2 ay kullandim cok stres yapiyorum hayatim kisitlaniyor dedim tedaviyi biraktim 3 ay normal denedik olmadi yine klomene baslicaz. Hata ben asilama yapalim diyorum. Esimde kiziyo bana stres yapiyorum diye

Simdi sana oluruna birak dicem ama bos bi kelime olacak. Esimle bizde de durum ayni. Biz 3 ay normal denedik olmadi klomene baslicam ay kimyasal oldu klomene basladim 2 ay kullandim cok stres yapiyorum hayatim kisitlaniyor dedim tedaviyi biraktim 3 ay normal denedik olmadi yine klomene baslicaz. Hata ben asilama yapalim diyorum. Esimde kiziyo bana stres yapiyorum diye
Anlıyorum seni çok iyi canim hakkimizda hayirlisi rabbim ins bizi cok bekletmez

hayatımız stres zaten bide yapmayın diyorlar ya daha cok strese giriyo ınsan

Ay büyük konuşmayayım da o halde o şekilde o utançla erkek doktor he :KK20:

Allah biliyo bi tek gittiğim prof erkekti onda da salak dr um mol gebelik dedi diye prof a gitmek zorunda kaldım onun haricinde hepsi bayandı ve hep alttan muayene ettiler ne var bu aşağıda anlamıyorum adam gibi bak yukardan ama yok illa görecek :KK53:

haklısın evet ne bıleyım bır kaç kişiden duydum normal adet görüp ust uste 2 3 ay sonra öğrenenler var acaba dedim yüzde 1 ihtimalde olsa belki bizi vurmuştur dedim ama nafile sımdı adet olmayı beklıyorum daha 8 gün var ondan sonra ınsallah devam allahın izniyle

Benm kayınvalide 4 ay düzenli regl olmuş :))

İnş canım herşey güzel olur ;)
Ne kdrlık evlisin ne zmndır istiyosun bebişi

Benm kayınvalide 4 ay düzenli regl olmuş :))

valla düşünüyorum ya kasıklarıma bazende karnıma iğneler batıyo he belki diyorum sonrada yok yok değildir iyice psikopata bağladım diyorum illaki iğne batmalar hamilelik belirtisi değil ya

Back
X