• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaslar tiroid hormonunun az veya ck clsmasi gebelgi olumsz etkilyr.eger olcum yapmadysnz tavsye edyrm yillarca bosu bsuna tup bebek asilama tedavsi gorup tiroid hastasi oldgnu gec ogrnen hastalrla karslastm.kisa sureli tedavide gebe oluyrlar
evet cnm benim dr ilk ona bakmıstı hatta

Arkadaslar tiroid hormonunun az veya ck clsmasi gebelgi olumsz etkilyr.eger olcum yapmadysnz tavsye edyrm yillarca bosu bsuna tup bebek asilama tedavsi gorup tiroid hastasi oldgnu gec ogrnen hastalrla karslastm.kisa sureli tedavide gebe oluyrlar
kuzum bu hafta rahim filmi çekilecek diye klomen kullanmıcam bu ayı boş geçirmek istemiyorum yumurtalar büyümezse iye kokuyorum günlük havuç suyu içiyorum ceviz kuru üzüm elma muz bide tarçın bal çörek otu karışımı yaptık bide kuru incir yiyorum sence başka ne yapsam

kuzum bu hafta rahim filmi çekilecek diye klomen kullanmıcam bu ayı boş geçirmek istemiyorum yumurtalar büyümezse iye kokuyorum günlük havuç suyu içiyorum ceviz kuru üzüm elma muz bide tarçın bal çörek otu karışımı yaptık bide kuru incir yiyorum sence başka ne yapsam

Dünyayı yiyomuşsun daha naapıcaksın :KK70::KK70::KK70:

daha yazmadıklarım var canım napayım yaa bebiş için :kk77: yiyorum

Afiyet bal şeker olsun şifa olsun inş
Ya bende kansızlık var kara üzüm bile yiyemiyorum şekerli diye ben şekerli şeyleri sevmiyorum yiyemiyorum :( cevi yağlı ağır geliyo onuda yiyemiyorum :KK70:Ben nasıl bir insanım ya :KK3:

Afiyet bal şeker olsun şifa olsun inş
Ya bende kansızlık var kara üzüm bile yiyemiyorum şekerli diye ben şekerli şeyleri sevmiyorum yiyemiyorum :KK43: cevi yağlı ağır geliyo onuda yiyemiyorum :KK70:Ben nasıl bir insanım ya :KK3:[/Q
fazla yiyemiyorum canım banada ağır geliyo ama kendimi zorluyorum mecburen

Back
X