- Emoji Skoru
- 2.110
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.281
iyiyim canım bebişde iyi haftaya ilk muayeneye gitcemmGünaydın canım nasılsın bebiş nasıl :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım bebişde iyi haftaya ilk muayeneye gitcemmGünaydın canım nasılsın bebiş nasıl :)
evet cnm benim dr ilk ona bakmıstı hattaArkadaslar tiroid hormonunun az veya ck clsmasi gebelgi olumsz etkilyr.eger olcum yapmadysnz tavsye edyrm yillarca bosu bsuna tup bebek asilama tedavsi gorup tiroid hastasi oldgnu gec ogrnen hastalrla karslastm.kisa sureli tedavide gebe oluyrlar
sabah aklımdan geçtin he nerelerde nasıl acaba diye :)iyiyim canım bebişde iyi haftaya ilk muayeneye gitcemm
kuzum bu hafta rahim filmi çekilecek diye klomen kullanmıcam bu ayı boş geçirmek istemiyorum yumurtalar büyümezse iye kokuyorum günlük havuç suyu içiyorum ceviz kuru üzüm elma muz bide tarçın bal çörek otu karışımı yaptık bide kuru incir yiyorum sence başka ne yapsamArkadaslar tiroid hormonunun az veya ck clsmasi gebelgi olumsz etkilyr.eger olcum yapmadysnz tavsye edyrm yillarca bosu bsuna tup bebek asilama tedavsi gorup tiroid hastasi oldgnu gec ogrnen hastalrla karslastm.kisa sureli tedavide gebe oluyrlar
sağol canım bu aralar yeni şef geldi ondan giremiyorum iyiyim sağol sen nasılsılsın
iyi canım bildiğin gibiyiz :) yarın dr a gidecem bakalım muayeneye bekliyorumsağol canım bu aralar yeni şef geldi ondan giremiyorum iyiyim sağol sen nasılsılsın
kuzum bu hafta rahim filmi çekilecek diye klomen kullanmıcam bu ayı boş geçirmek istemiyorum yumurtalar büyümezse iye kokuyorum günlük havuç suyu içiyorum ceviz kuru üzüm elma muz bide tarçın bal çörek otu karışımı yaptık bide kuru incir yiyorum sence başka ne yapsam
hadi hayırlısı innşallah mutlu haberlerle dönersin bende 10 ocakta ilk muayyeneme gitcemiyi canım bildiğin gibiyiz :) yarın dr a gidecem bakalım muayeneye bekliyorum
daha yazmadıklarım var canım napayım yaa bebiş içinDünyayı yiyomuşsun daha naapıcaksın![]()
günaydınnGünaydın kızçelerrrr...![]()
hadi bakalımhadi hayırlısı innşallah mutlu haberlerle dönersin bende 10 ocakta ilk muayyeneme gitcem
iyi canım bildiğin gibiyiz :) yarın dr a gidecem bakalım muayeneye bekliyorum
günaydın cano nasılsınGünaydın kızçelerrrr...![]()
bebiş var mı sendehadi bakalımgüzel haberler al sende bebişinden canım
daha yazmadıklarım var canım napayım yaa bebiş içinyiyorum
ah kuzum nerde :) allah mı söyletti nebebiş var mı sende
inşallahh olurrr canımmah kuzum nerde :) allah mı söyletti neyok yavrum başka bir dr a muayeneye gidecem.
amin canıminşallahh olurrr canımm
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun inş
Ya bende kansızlık var kara üzüm bile yiyemiyorum şekerli diye ben şekerli şeyleri sevmiyorum yiyemiyorumcevi yağlı ağır geliyo onuda yiyemiyorum
Ben nasıl bir insanım ya
[/Q
fazla yiyemiyorum canım banada ağır geliyo ama kendimi zorluyorum mecburen