- Emoji Skoru
- 554
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.921
149 tl pahalı bıraz ama ebay den sipariş ver daha ucuza geliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun da mi :)) doktoruna danis olmadi da ultrason jeli kullanan da oluyormuşewt cnm kocama aldırcam internetten.)) ama sahtesi varmış gerçeği varmış nasıl ayırt ediliyor acaba:=)
ewt doğum işi bitmiş olur ikisi bir arada büyür hem:))Dimi ama :))
allah bilirde verirse bakamam ya 3 taneye iki belkiii :) :)bn de diyorum allahım 2 tane olsa bi taşla 2 kuş ne güzel olur:)
Gerçekten pahaliymis abow149 tl pahalı bıraz ama ebay den sipariş ver daha ucuza geliyo![]()
herşeyin çakması var yaww bi de çakmasını aldığımı düşünsene allah korusun bişey olur bi de:=))Onun da mi :)) doktoruna danis olmadi da ultrason jeli kullanan da oluyormuş
Basi döner insaninallah bilirde verirse bakamam ya 3 taneye iki belkiii :) :)
gittigidiyorda 99 tl falan yazıyor ama güvenemedim işte siteyeGerçekten pahaliymis abow
hehehhehGerçekten pahaliymis abow
hayırlısı canımm herkese bi tane paylaştırırsın bi tane kendi ailene bi tane kocanın ailesine bi tane de sana:)))allah bilirde verirse bakamam ya 3 taneye iki belkiii :) :)
Allah korusun :) ama ultrason jeli ucuz galiba bi doktora sor heleherşeyin çakması var yaww bi de çakmasını aldığımı düşünsene allah korusun bişey olur bi de:=))
Ben vermem hepsi benimhayırlısı canımm herkese bi tane paylaştırırsın bi tane kendi ailene bi tane kocanın ailesine bi tane de sana:)))
ebay yabancı site tatlım türk sitelerınden uzak dur çakma krem yollarlar ebay dan al sen dinle beni yada eczaneden algittigidiyorda 99 tl falan yazıyor ama güvenemedim işte siteye
tamam canım kocama aldırayım ordann:))ebay yabancı site tatlım türk sitelerınden uzak dur çakma krem yollarlar ebay dan al sen dinle beni yada eczaneden al![]()
Ilk basta istemiyordum tek tek yapayim tadi çıksın diye de bekledikce de seyi cikti Afedersin en iyisi ikiz en temizindenewt doğum işi bitmiş olur ikisi bir arada büyür hem:))
iki tane olsun kayınvalidem görümcem ben bakarız ınsallah hayırlısı olsun inşallah hepimize çifter çifter versin rabbimmmBasi döner insanin![]()
bn kocam tarafına versem bakmazlarda zaten:)))Ben vermem hepsi benim![]()
aynene vallaha bn de öyle diyorum Rabbim bilir tabi de:)Ilk basta istemiyordum tek tek yapayim tadi çıksın diye de bekledikce de seyi cikti Afedersin en iyisi ikiz en temizinden![]()
Sağlıkli olsun da tekiz ikiz fark etmez :))iki tane olsun kayınvalidem görümcem ben bakarız ınsallah hayırlısı olsun inşallah hepimize çifter çifter versin rabbimmm![]()
ahahha aynı ben gibiIlk basta istemiyordum tek tek yapayim tadi çıksın diye de bekledikce de seyi cikti Afedersin en iyisi ikiz en temizinden![]()