- Emoji Skoru
- 5.400
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.941
Ayy ben 2 gün kaldım ablamda yeğenim bütün enerjimi tüketti sağolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafta bakarlar da bilmiyorum :)bn kocam tarafına versem bakmazlarda zaten:)))
Belli belliAyy ben 2 gün kaldım ablamda yeğenim bütün enerjimi tüketti sağolsun![]()
Senin 3 benim 2 bakalim ne olacakahahha aynı ben gibi![]()
Şükür gülüyor yüzün :))Niye gıı nerden belli![]()
bn yardıma gelirim bebişleri çokk seviyommm:))Senin 3 benim 2 bakalim ne olacak![]()
nazıyla gelen kıymetli olurbenim olursa bebişim 2 taraf içinde ilk torun olcakk:))o yüzden hemen olsun istiyorum da nazlanıyor bebiş gelemiyor:))
3 olan bnim bana gelbn yardıma gelirim bebişleri çokk seviyommm:))
Benim de öyle :) hatta esimin tarafinda ilk evlrnen torun da o :)benim olursa bebişim 2 taraf içinde ilk torun olcakk:))o yüzden hemen olsun istiyorum da nazlanıyor bebiş gelemiyor:))
canım vardiyalı gelirim ikinize de yeterim:)sağlıkla gelsinler de3 olan bnim bana gel![]()
Bende mis kokar onlar miss :)bn yardıma gelirim bebişleri çokk seviyommm:))
benin annemin 5 tane var ama eşimin tarafnda görümcemdede yk bendede annem herkzden cok ıstıyo çnkü babam vefat etmeden bir gün önce annemle yatarken sümeyyeninde bebeği olsada ölmeden görsem demiş ertesi gün vefat etti o yzden annemde dört gözle bekliyoBenim de öyle :) hatta esimin tarafinda ilk evlrnen torun da o :)
cnm bnm ailemde yaşlılar torun görmeden ölcez heralde falan diyolar piskolojim de bozuk heralde eve gelip hüngür hüngür ağlıyom bazenbenin annemin 5 tane var ama eşimin tarafnda görümcemdede yk bendede annem herkzden cok ıstıyo çnkü babam vefat etmeden bir gün önce annemle yatarken sümeyyeninde bebeği olsada ölmeden görsem demiş ertesi gün vefat etti o yzden annemde dört gözle bekliyo![]()
kendi belirtilerini kendin biliyosun canm olmamış demkkı yada kaçırmış veya daha çatlamamış olabilirmi?Kizlar ya bisey kafami vok karistirdi. Simdi yumurta çatlayınca akinti olmasi sart mi ? Benim normalde olurdu akintim fark ediyordm ama bu ay oyle bi akintm olmadi bu demek oluyo ki yumurtam catlmamis mi kasik ve bel agrim oldu ama ovulasyon gunlerimde kafam çok karışık lütfen fikir verin![]()
benmde kv aynı seyı dıyo ALLAH onlara ömür bize bebiş versın AMİNNNcnm bnm ailemde yaşlılar torun görmeden ölcez heralde falan diyolar piskolojim de bozuk heralde eve gelip hüngür hüngür ağlıyom bazen![]()
Akinti olmadan olmuyo mu yani. Reglime 7 gun var daha catlamaz kikendi belirtilerini kendin biliyosun canm olmamış demkkı yada kaçırmış veya daha çatlamamış olabilirmi?
amin canım aminn allah her isteyene bebekk ailelerimize de uzun ömürler versinbenmde kv aynı seyı dıyo ALLAH onlara ömür bize bebiş versın AMİNNN