• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

benim olursa bebişim 2 taraf içinde ilk torun olcakk:))o yüzden hemen olsun istiyorum da nazlanıyor bebiş gelemiyor:))

Benim de öyle :) hatta esimin tarafinda ilk evlrnen torun da o :)
benin annemin 5 tane var ama eşimin tarafnda görümcemdede yk bendede annem herkzden cok ıstıyo çnkü babam vefat etmeden bir gün önce annemle yatarken sümeyyeninde bebeği olsada ölmeden görsem demiş ertesi gün vefat etti o yzden annemde dört gözle bekliyo:KK43:

Kizlar ya bisey kafami vok karistirdi. Simdi yumurta çatlayınca akinti olmasi sart mi ? Benim normalde olurdu akintim fark ediyordm ama bu ay oyle bi akintm olmadi bu demek oluyo ki yumurtam catlmamis mi kasik ve bel agrim oldu ama ovulasyon gunlerimde kafam çok karışık lütfen fikir verin:KK43::KK43::KK43:

benin annemin 5 tane var ama eşimin tarafnda görümcemdede yk bendede annem herkzden cok ıstıyo çnkü babam vefat etmeden bir gün önce annemle yatarken sümeyyeninde bebeği olsada ölmeden görsem demiş ertesi gün vefat etti o yzden annemde dört gözle bekliyo:KK43:
cnm bnm ailemde yaşlılar torun görmeden ölcez heralde falan diyolar piskolojim de bozuk heralde eve gelip hüngür hüngür ağlıyom bazen:cry:

Kizlar ya bisey kafami vok karistirdi. Simdi yumurta çatlayınca akinti olmasi sart mi ? Benim normalde olurdu akintim fark ediyordm ama bu ay oyle bi akintm olmadi bu demek oluyo ki yumurtam catlmamis mi kasik ve bel agrim oldu ama ovulasyon gunlerimde kafam çok karışık lütfen fikir verin:KK43::KK43::KK43:
kendi belirtilerini kendin biliyosun canm olmamış demkkı yada kaçırmış veya daha çatlamamış olabilirmi?

Back
X