• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay aynen abla yaa yeminle can veriyom sandım çok fenaydı hatırlamak istemiyorum :KK43: Ilaç kesiyo diye de içemedim sanki yara vardı içimde ayyyy

Annem bana gelmişti resmen sancıdan iki büklüm oldum kadında şaşırdı korktu snr sırt üstü yatıp dinlendim geçti :(( seninde geçer inş tatlım ya üşütme çok dikkat et kendine :KK15:

Kasım 26da olmstm en son cnm ama düznsz oluorm işte. Nrmalde 35gunde bi oluorm bazn gunu gunune oldgmda oluo. Ama cok akıntm vr heran olc gbiym :( blemiormda

ayy valla var bak aklıma geldi şimdi Hoppa:KK28:erkek değil mi hepsi aynıdır hemen hemen :KK45:

Aynen işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar :))
Ben geçtiğimiz aylarda güzel bi konuşma yaptım ona tabii gülerek tartışarak değil
Hiç bir kadın kocasının çamaşırını bulaşığını yıkamak zorunda değil yapıyosak bu size olan sevgimizdendir peygamber efendimizin söyledi gibi kadınlarınız sizin köleniz değildir size hizmet ediyorlarsa bunu mükafat olarak görün yapmak zorunda değiller demiş diye anlattım anlayışlı kocam hemen anladı beni :KK68::KK68:

Aynen işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar :))
Ben geçtiğimiz aylarda güzel bi konuşma yaptım ona tabii gülerek tartışarak değil
Hiç bir kadın kocasının çamaşırını bulaşığını yıkamak zorunda değil yapıyosak bu size olan sevgimizdendir peygamber efendimizin söyledi gibi kadınlarınız sizin köleniz değildir size hizmet ediyorlarsa bunu mükafat olarak görün yapmak zorunda değiller demiş diye anlattım anlayışlı kocam hemen anladı beni :KK68::KK68:

cook güzel demişin abla :KK70:

1 bck senedr evlym bu zmna kdr dha bkre hazrladı kahvltı 1 ay önce fln ondn snrada bidada yk :)

Bak tatlım 1,5 senelik evlisin geçen ay ilk defa hazırlamış yani bundan snr da yapar evlendiğiniz ilk ay hazırlasa snr hazırlamasa dediğin doğru azcik naza çek kendini yardım iste ondan bir iki direnir snr yapar ;)

Bak tatlım 1,5 senelik evlisin geçen ay ilk defa hazırlamış yani bundan snr da yapar evlendiğiniz ilk ay hazırlasa snr hazırlamasa dediğin doğru azcik naza çek kendini yardım iste ondan bir iki direnir snr yapar :KK66:
Oo bn hamilykn nelr yptı evi süprdü çamasr astı tpladı :KK37:Kahvltyı bkre yptı dha

bizım bu ay deneme yok yaramı dondurtmuştum ya ınsallah kontrolden sonra senin var mı
Hmm hatirladm dogru cnm. Bende bel agrisi kasik agrisi felan var ama umutlanmak istemiyorum regl belirtisi de olabilir ama yumurtlama dan beri bu ageilarm var

Back
X