• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Oo bn hamilykn nelr yptı evi süprdü çamasr astı tpladı :KK37:Kahvltyı bkre yptı dha
Kiz valla benimki cok şükür o konuda cok memnunum kahvalti hazirlar yemeklerde salatayi hep yardm eder yemegi hazirlamama herseye yardm ediyo yorulmamam icin coook şükür maşallah :))

Bence uygun bir anında şakayla karışık sende söyle tabii tartışmadan gülerek
Sert bir şekilde söylersen yanlış olur kıvamını ayarlayıp lafını patlat :KK67::-):KK49:

ablacım hakkını yemıyeyım sımdı bazen arada getir götür işini balkon yıkama 2 3 defa adetlıyken cok sancım olduydu yemek yaptıydı yapar yaparda ısteklıyse ısteksızde yerınden bıle kalkmaz ama hamıle ol aşkım her dedığını yaparım diyo adamcağız bebek istiyo ama ıste zamanı var demekki:KK43:

Hmm hatirladm dogru cnm. Bende bel agrisi kasik agrisi felan var ama umutlanmak istemiyorum regl belirtisi de olabilir ama yumurtlama dan beri bu ageilarm var

ınsallah hamılelık belırtılerıdır ama adetlıykende oluyor ıste hadiii bırılerımız bari mutlu haber versin yaaaa :KK46:

Oo bn hamilykn nelr yptı evi süprdü çamasr astı tpladı :KK37:Kahvltyı bkre yptı dha

O zmn hakkını yeme kocişinin :KK20:
Ben hamileyken benimki de karınca gibiydi maşallah :))) bulaşık yıkar evi süpür viledayla siler çamaşırı asar sadece ütüyü hiç sevmiyo hayatta yapmaz anneme götürelim diyodu bende yavaş yavaş yapıyodum zaten :))

ablacım hakkını yemıyeyım sımdı bazen arada getir götür işini balkon yıkama 2 3 defa adetlıyken cok sancım olduydu yemek yaptıydı yapar yaparda ısteklıyse ısteksızde yerınden bıle kalkmaz ama hamıle ol aşkım her dedığını yaparım diyo adamcağız bebek istiyo ama ıste zamanı var demekki:KK43:

Aynen tatlım benimki de içinden gelecekte yapacak :KK67:
Ohh bak adamcağız daha naapsın hamilelikte zaten önemli olan onda yaparsa bence sıkıntı yok ben şuan zaten çalışmıyorum bi de ev işini ona yaptırırsam olmaz hastalık falan olur tabii ki yapsın ama normal zamanda hem dışarıda hem evde çalışmasını bende istemem:stop: :KK37:

Aynen tatlım benimki de içinden gelecekte yapacak :KK67:
Ohh bak adamcağız daha naapsın hamilelikte zaten önemli olan onda yaparsa bence sıkıntı yok ben şuan zaten çalışmıyorum bi de ev işini ona yaptırırsam olmaz hastalık falan olur tabii ki yapsın ama normal zamanda hem dışarıda hem evde çalışmasını bende istemem:stop: :KK37:

hamilelikte yapsın cok makbul gecer valla:KK73:

Uuuuu romantik dakikalar :KK66:
Ohh valla bizim bir tek pazarımız var malesef kendi işi olunca mecbur gidiyo ama kahvaltı mı hazırlamış çayımı demlemiş bardakları doldurup beni uyandırdı :KK60: Yılın ilk kahvaltısını elleriyle hazırlamış menemen yapmış yavrum yaa daha ne olsun :KK68:
Aa kız benmki de 4 gün izinli dün 3 kadar çalıştı taa pazartesi gitcek :KK66:
Bennimki de haftasonu evde hih :63:

Bak tatlım 1,5 senelik evlisin geçen ay ilk defa hazırlamış yani bundan snr da yapar evlendiğiniz ilk ay hazırlasa snr hazırlamasa dediğin doğru azcik naza çek kendini yardım iste ondan bir iki direnir snr yapar :KK66:
Taktiklere bak hele :))

Annem bana gelmişti resmen sancıdan iki büklüm oldum kadında şaşırdı korktu snr sırt üstü yatıp dinlendim geçti :KK43:( seninde geçer inş tatlım ya üşütme çok dikkat et kendine :KK15:

İlk gün oluyo işte abla ya ama geçti çok şükür dün bile çorapla patikle uyudum çok soğuk çünkü

O zmn hakkını yeme kocişinin :KK20:
Ben hamileyken benimki de karınca gibiydi maşallah :))) bulaşık yıkar evi süpür viledayla siler çamaşırı asar sadece ütüyü hiç sevmiyo hayatta yapmaz anneme götürelim diyodu bende yavaş yavaş yapıyodum zaten :))
O zmn o ilgi ck bi bska oluo ya meyvelr keklr börklr alınmayn sey kalmıo :KK48:

Kiz valla benimki cok şükür o konuda cok memnunum kahvalti hazirlar yemeklerde salatayi hep yardm eder yemegi hazirlamama herseye yardm ediyo yorulmamam icin coook şükür maşallah :))
Ay yk bzmki hr zmn ymz ama olsn ypmasada ck romnntkdr yaz gnü bi sürü gül toplams kırmzı gul snra bn yatıodm az glsene dedi gözlrni kpt dedi kpttm gullern yprklrnı basmdn asaya döktu ck gzldi yaa :KK37::KK60:

Back
X