- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende haftaya pıhtılaşma icin kan vereceğim bakalım 3 haftayı buluyirmus cikmasi yuh dedim
Insallah :) ateş ölçmeye devam ediyorum ilk onceki ay olcmustum 36.4 den fazla cikmamisti bu sabah 36.2 ciktiAyy hadi tohumlar filizlensin inş![]()
Aynen canim inşallah Şubat kadar hamis olacağız :)İnş 2015 bizim yılımız olur bende ocakta dr tedavi ne gerekiyorsa yapıcam şubat martta da çocuk olsun tabii inş Allahım kısmet ederse :))
Evet bayadir yok canımKızlar ya @mutlu umutlu dan haberiniz var mı..? Geldi de ben mi görmedim bayadır görmüyorum onu ne alemde acaba![]()
Bebe aspirinine devam ediyorum ya belki de birsey çıkmayacak kimyasallar büyük ihtimalle spermin az olmasindan kaynakli da düşük var ya bi tane 6 haftalik onun icin istiyorum kese bebege gore küçüktüDoğru canım baya geç çıkıyor sonuçlar inş bişi çıkmaz bakalım
Evet evet şubatta aşk başkadırAynen canim inşallah Şubat kadar hamis olacağız :)![]()
Gelmiyor birkaç gündür en son pazartesi buradaydiKızlar ya @mutlu umutlu dan haberiniz var mı..? Geldi de ben mi görmedim bayadır görmüyorum onu ne alemde acaba![]()
Aynen canim inşallah Şubat kadar hamis olacağız :)![]()
Doğum günü hediyesi olacak bana bebis:)Evet evet şubatta aşk başkadır![]()
Yoktur ya vakit bulamıyordur belkiİnş bi sorun yoktur![]()
Bebe aspirinine devam ediyorum ya belki de birsey çıkmayacak kimyasallar büyük ihtimalle spermin az olmasindan kaynakli da düşük var ya bi tane 6 haftalik onun icin istiyorum kese bebege gore küçüktü
7si miydiDoğum günü hediyesi olacak bana bebis:)
Inşallah şimdi bakıyorum da yoğun stres de gelisimini etkilermisBende 2 aydır içiyorum hergün inş dediğin gibidir de bişi çıkmaz
Gelmiyor birkaç gündür en son pazartesi buradaydi![]()
Doğum günü hediyesi olacak bana bebis:)
Yoktur ya vakit bulamıyordur belki
Dostinex iciyordu agir geldi demisti o yüzden aklım ondaHakkında hayırlısı bakalım![]()
Inşallah şimdi bakıyorum da yoğun stres de gelisimini etkilermis