• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Meyve kimin eseri :) pasta ve tatlilara bayıldım yaa :KK35:

3 farklı mekanda çekildi resimler :))
Yılbaşı ağacı benim evde meyve ve tatlılar akşam dışarı çıkmıştık orada çektim gece kayınvadilemlere geçtik pasta ve çerezlerde kayınvalidemlerde :))

3 farklı mekanda çekildi resimler :))
Yılbaşı ağacı benim evde meyve ve tatlılar akşam dışarı çıkmıştık orada çektim gece kayınvadilemlere geçtik pasta ve çerezlerde kayınvalidemlerde :))
Heee... pek dolu geçmiş maşallah :nazar: ayni tipki biz:KK53:

Bzde öle işte kndi çapımzda oda ktlama denmz misafrlge gdioms gbi ama dun aksm evdydk snradamda kayınbanam gldi ormantik bi yıl basıydı :KK53:

Olsun önemli olan kutlamak değil aslında sevdiklerinle birarada olup huzur bulmak o da bi nevii eğlence sayılıyor zaten

Heee... pek dolu geçmiş maşallah :nazar: ayni tipki biz:KK53:

İlk önce benim ailemin yanında beslendik doyurduk karnımızı snr diğer yerler :)))
Aslında plan böyle değildi ama kendiliğinden gelişti herşey :)) olsun nerede olursam oluyum kocamlaydı önemli olan da bu benim için ;) seviyom len keratayı :KK74:

İlk önce benim ailemin yanında beslendik doyurduk karnımızı snr diğer yerler :)))
Aslında plan böyle değildi ama kendiliğinden gelişti herşey :)) olsun nerede olursam oluyum kocamlaydı önemli olan da bu benim için :KK66: seviyom len keratayı :KK74:
Benimki geldi yemek yedik isim var dedi gitti elinde gülle geldi sonra anneannesine gittik guzel yemekler yapmışlar ama karnim oyle şişmişti ki pek birsey yiyemedim sonra eve geldik 3.30 a kadar oturduk bende seviyom len keratami :KK60:

Benimki geldi yemek yedik isim var dedi gitti elinde gülle geldi sonra anneannesine gittik guzel yemekler yapmışlar ama karnim oyle şişmişti ki pek birsey yiyemedim sonra eve geldik 3.30 a kadar oturduk bende seviyom len keratami :KK60:

Bizde kayınvalidemlerde 2 kdr oturduk illa kalın dediler yatmadım 15 dk zaten eve geldik film izlerken benim yorgun savaşçı uyuya kaldı beni de uyku tutmadı 6 da falan uyudum :))

Bizde kayınvalidemlerde 2 kdr oturduk illa kalın dediler yatmadım 15 dk zaten eve geldik film izlerken benim yorgun savaşçı uyuya kaldı beni de uyku tutmadı 6 da falan uyudum :))
Sen benden cok kalmissin ayakta :) benim dinc olmam lazimdi bugün uyudum ondan :KK76:

İnş 2015 bizim yılımız olur bende ocakta dr tedavi ne gerekiyorsa yapıcam şubat martta da çocuk olsun tabii inş Allahım kısmet ederse :))
Bende haftaya pıhtılaşma icin kan vereceğim bakalım 3 haftayı buluyirmus cikmasi yuh dedim

Kızlar ya mutlu umutlu mutlu umutlu dan haberiniz var mı..? Geldi de ben mi görmedim bayadır görmüyorum onu ne alemde acabao_O

Back
X