Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaaa kizlar bu çoban cökerten otunu yaptım ama yine adet oldum bugün 5 gün artık morelim bozulduğu için çok girmiyorum da nete falan inşallah sizler hamile kalmissinizdir hiç birimizi takip edemedim

mevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum :KK61:
Aynennn eşim diyor ki hepiniz nazara geliyorsunuz dedi.hayir olsun insaallah

Ciktik canim dedigin gibi ciktik sahile gittik yemek yedik kafede oturduk biraz sonra avm ye gidip dondurma yiyip geldik:)) ama yinede ona karsi soguk davraniyorm çünkü dun gece ben aglarken o uyuyordu ve ilk defa bana sarilmadan uyudu :KK43:
Oyle dusunme canim...sen su an herseye uzuluyosun o yuzden...benimde basima geldi bende agladim agladim gizli o donmedi uyudu diye daha cok agladi meger uyumamais beni dinlemis...ceza vermis bana ertesi gun mesaj atti...gonlumu aldi...bu siralarda hepimiz boyleyiz gecicek insallah...

Hayırdır güzelim
Bi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaa

Ca

Canim kac gün oldu cektireli. Birde vucudunu bu kadar etki altina alması nedenli anlam vermedim ateş falan.sen doktora bunlar soyledinmi
Sanırım dişin iltihabı heryeri sarmış abla o da ateş yapıyor. 7sinde çekildi hala geçmedi :KK43: zaten çok zor çekildi 3e böldüler öyle çıkardılar. İki doktor ayrı ayrı uğraştı hemde öğle molasında :eek: Bende tekrar gidemedim eşimin vardiyesi uymuyor bu hafta. Tek başımada gidemiyorum hiç gücüm yok :KK43:

Kizlar bugun alisverriste kotu bisey oldu aglicaktim bogazima dugumlendi resmen...carsinin ortasi diye sustum:KK42:
Noldu tatlim :( valla ben bugun dayanamadim disarda agladim tutamadim kendimi esim zor susturdu hem esimle tartismamiz, hem ailemi 1 seneye yakindir gorememek uzakta olmak hersey ayri ustume geldi tutamamdim kendimi dun geceden beri hep bi aglamakliyim :KK42::KK42:

Noldu tatlim :KK43: valla ben bugun dayanamadim disarda agladim tutamadim kendimi esim zor susturdu hem esimle tartismamiz, hem ailemi 1 seneye yakindir gorememek uzakta olmak hersey ayri ustume geldi tutamamdim kendimi dun geceden beri hep bi aglamakliyim :KK42::KK42:
Seniki hamilelik benimki adet belirtisi kuzu gecicwk insallah...

Bi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaa
Oyy kiyamam guzel kalplim canim, uzme kendini yaa sendede bi duygusallik var hayirdir insallah tatlim :(

Dun gece ruyamda bi kac tane kurtcuk gordum ve uzerine oturdum meger onlar yaapisip uzerime ureyen cinstenmis...vucuduma geldi bi kac tane...esimin ustune de geldi...o bi kac tanesini cikardi benim sirtimdaki kurt buyumus cenin halini almisti...resmen elleri bacaklari vardi...ve o kurtlar kanimizi emiyomus...onu sirtimdan cikartti esim...ben oyle korktum ki uyandim yataga baktim esimin ustune baktim bogazim aglamaktan agrimisti...

Ve sen çok duyarlı davranmissin . yapman gerekeni yapmissin hatta israrda etmişsin canım . için daha da rahat etmezse o parayı ihtiyacı olan birine ver

Ve sen çok duyarlı davranmissin . yapman gerekeni yapmissin hatta israrda etmişsin canım . için daha da rahat etmezse o parayı ihtiyacı olan birine ver
Evet en iyisi o...cunku ben amcanin hakki gecmesini istemedim....ben onu baskasina vereyim...

Evet en iyisi o...cunku ben amcanin hakki gecmesini istemedim....ben onu baskasina vereyim...

Ya biz bu ara toplu duygusaliz . senin şu yazdığına bile ağlıyorum .ne güzel insansin sen ne kadar duyarlı, insanlar çaktırmadan o gömleği yerine koyup kaçmaya çalışıyor .

Ya biz bu ara toplu duygusaliz . senin şu yazdığına bile ağlıyorum .ne güzel insansin sen ne kadar duyarlı, insanlar çaktırmadan o gömleği yerine koyup kaçmaya çalışıyor .
Estagrullah ne demek canim benim yerimde olsn sende ayni seyi yaprdin...parayi almadigina mi yanayim suc isledigime mi?

Back
X