Gebe kalamayanlar buraya.....

Ey Allahim ya ne diyeyim kuzum simdi doktor iltihap gecmismi kontrol etseydi yaaa ama.yok yok bize nazar degiyor anlasildi.eşim diyoki elma sirkesiyle gargara yapsin diyor.ne bileyim dene istersen doktora gidene kadar.canim benim yaaa
Evet abla ya tekrar röngenle baksaydı ona göre çekseydi işte napalım çekeceğim varmış :( acımdan mı bilmiyorum bende sürekli hüzünleniyorum herşeye ağlayasım geliyor.. Eniştede sağolsun elma sirkesini hiç duynadım bende karbonatla yapıyorum bir an önce geçse offf :KK42:

Aynen.. Gulum hastahane tam bi husran oluyo girene. Kafani cevrdigin her yerde acikli hayat hikayesi. Ablamlar geldi az once zyarete. Bayildi kuzum yaa.. Icim bi tuhafoldu. Kostum yanina zor geldi kendine.. Allahim yardimciniz olsun gercekten

Amaniiin kıyamam ya o kadar salmasın kendini bişey yok çok şükür yaa seni de üzüyo öyle yaparak allah korusun bide o hasta olmasın senin morale ihtiyacın var çünkü :(

Bi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaa

Ayy bi an kendimi gördüm yaa bende öyleyim içim hiç rahat etmez ama sen üstüne düşeni zaten yapmışsın kuzum benm ;)

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ben baktım gebe kalamıyorum tüp bebeğe başladım. Igneler bugün bitti. Salı yumurtalar toplanacak. Hepimiz den bol.bol şans ve dua bekliyorum. :KK19:
Allah yardimcin olsun hayirli ve guzel haberlerle insallah...

Iyi aksamlar canlar:KK68:
Ne zamandir dogru durust giremedim sayfalarin hepsini okuyamadim ne var ne yok bakalim.
Benim bata 3 gun var ama erkende gelebiliyor kasik agrim var esim ve eltimlerle kucuk bi kacamak yaptik pamukkaleye kaplicalara kactik 2 gunlugune :KK73: her an adet olacak gibiyim akintim var olmuyayim diye dua ediyorum
Esim burda ne konusuyosunuz dedi herseyi dedim bizde onlarin esleriyle whatsaap grubu kuralim bizde dertleselim diyo:KK70:

Dun gece ruyamda bi kac tane kurtcuk gordum ve uzerine oturdum meger onlar yaapisip uzerime ureyen cinstenmis...vucuduma geldi bi kac tane...esimin ustune de geldi...o bi kac tanesini cikardi benim sirtimdaki kurt buyumus cenin halini almisti...resmen elleri bacaklari vardi...ve o kurtlar kanimizi emiyomus...onu sirtimdan cikartti esim...ben oyle korktum ki uyandim yataga baktim esimin ustune baktim bogazim aglamaktan agrimisti...

Canm ya bş tarafın açıkta kalmış yada film falan izleyip yattın aklıma başka bişey gelmiyo canm :)) korkma korkma

Ne zamandir dogru durust giremedim sayfalarin hepsini okuyamadim ne var ne yok bakalim.
Benim bata 3 gun var ama erkende gelebiliyor kasik agrim var esim ve eltimlerle kucuk bi kacamak yaptik pamukkaleye kaplicalara kactik 2 gunlugune :KK73: her an adet olacak gibiyim akintim var olmuyayim diye dua ediyorum
Esim burda ne konusuyosunuz dedi herseyi dedim bizde onlarin esleriyle whatsaap grubu kuralim bizde dertleselim diyo:KK70:

eşin ne gusel demıs oyle heheeheheee seslı guldum cnm

Yemezler deseydin sonra bize nispet yaparlar :)

Back
X