• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bebeem bebeem Allah hayırlı uğurlu etsin. Kız erkek fark etmez. sağlıklı hayırlı bi evlat olsun. Artı ben de kendi kendime tribe girmişim neden cvp yazmadı diyr. Dönüp kontr ettim. Meğersem mesajı yollamamış :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim

Gelinimiz hamileydi erkek dediler.herşeyin ben alcam dedim.6.ay bitti kiz demezlermi yikildim ben tabi :KK66:) yine heeseyini ben almistim :))) o geldi aklima :)
Yine kesin birsey yok iste :) babasinin dayisinin kopyasi olur inşallah da yine tam hevesimi alamadım ne oldugunu anlamadigimdan ya. Sizinkine neden erkek dediler de kiza döndü pipi nasıl düştü?

herkes erkek diyo canım ama tersi cıkcakmış gibi bak bebeem bebeem e kız dedik erkek dedi doktoru :)))
O doktor bana gelsin!..valla benim bastan beri kiz doguyo icime ama ...saglikli olsun yavruuuu hepinizin oyle olsun insallah canimm

Sağol kuzum benm. Vala eşim şehir dışındaydı bi süredir gidip geliyodu bide biz kırgındık birbirimize o yüzden ben bişey yapmadım ama sağolsun o bana dün gece güzel bişey yaptı bütün kötülükler de geçip gitti çok şükür. Bakalım bi gitsin de evden :KK66:
oh maşallah kocana:)

Kızlar nasıl kayınvalidemin bana evlilik yıldönümü hediyesi :KK70: kadıncağız bebekle bozdu kafayı yaa bebek sepeti aldı bana :KK70:

20150414_174300.webp

Back
X