- Emoji Skoru
- 2.756
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #76.161
Pipidir o zamn pipi :)Kordon var tam görünmüyor pipi gibi birşey var burada dedi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pipidir o zamn pipi :)Kordon var tam görünmüyor pipi gibi birşey var burada dedi :)
Ona bende girdim neden beni görmüyor diyebebeem Allah hayırlı uğurlu etsin. Kız erkek fark etmez. sağlıklı hayırlı bi evlat olsun. Artı ben de kendi kendime tribe girmişim neden cvp yazmadı diyr. Dönüp kontr ettim. Meğersem mesajı yollamamış :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim
Bakalım belli olacak elbet :)) sağlığı yerinde olsun da böbrek meselesi de geçsin hele...Pipidir o zamn pipi :)
amann canm takma kafana ultrasnda bazn tam ölcm yaplmıomş kiloda ble öle büyk görmştr düzelr öyleyse ble hm dha cok vr gelişimini tamamlamyaBakalım belli olacak elbet :)) sağlığı yerinde olsun da böbrek meselesi de geçsin hele...
oh maşallah kocana:)
benmkinde bişi yok halaSağol tatlım. Bi ara gitti sonra akşam geldi işte açtım kapıyı girdi sonra bu fatura bize mi gelmiş dedi bende o sırada mutfağa geçmiştim arkamı bi döndüüüm çiçekleernot yazmış bide gitmiş mağazaya hediye çeki yaptırmış belki ben beğenmem onun aldığını diye ne istiyosan alırsın ben gitcem ya yarın dedi
sağolsun yaa yine düşünmüş uğraşmış herşeyim yaa
![]()
tüh tahminler tutmadı:) ay hadibakalım gözün aydın canım :)Kizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak![]()
ay ay gözlerim doldu yaa:)Sağol tatlım. Bi ara gitti sonra akşam geldi işte açtım kapıyı girdi sonra bu fatura bize mi gelmiş dedi bende o sırada mutfağa geçmiştim arkamı bi döndüüüm çiçekleernot yazmış bide gitmiş mağazaya hediye çeki yaptırmış belki ben beğenmem onun aldığını diye ne istiyosan alırsın ben gitcem ya yarın dedi
![]()
erkek bencede çünkü kız erken dogar aşagıda olur dıye bılıyorum erkek yukarda toplanmış:)attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
Tshirtine bakip gülmekten tahminde bulunamadimki :) çok cici ya tshirtun :) kiz gibi geldi bana :)attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
Sorma pipisine kordon dediler sonradan :))) kordonmus demek kiz doğdu zaten :)Yine kesin birsey yok iste :) babasinin dayisinin kopyasi olur inşallah da yine tam hevesimi alamadım ne oldugunu anlamadigimdan ya. Sizinkine neden erkek dediler de kiza döndü pipi nasıl düştü?
erkek mii geliyoo..... kesin miii kızzzzzKizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak![]()
Öyle tabi :) sadece böbreği büyük biraz dedi :-/
Icini ferah tut saglicakla gelecek insallah yavrunÖyle tabi :) sadece böbreği büyük biraz dedi :-/
oyyy gobişee bakk senn yahuu huzurr huzur...attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
AhAha ayni bizim geline de öyle demişlerdi :)Kordon var tam görünmüyor pipi gibi birşey var burada dedi :)
Çok sekerrr hem de pembe almisss :))) belki uğur getirir kuz :)Kızlar nasıl kayınvalidemin bana evlilik yıldönümü hediyesikadıncağız bebekle bozdu kafayı yaa bebek sepeti aldı bana
Eki Görüntüle 1493803
güzell bence içini bebişş içinde dolduracaksın gülümm...Kızlar nasıl kayınvalidemin bana evlilik yıldönümü hediyesikadıncağız bebekle bozdu kafayı yaa bebek sepeti aldı bana
Eki Görüntüle 1493803
ohhh miss.... her gününüz böyle özel ve güzel geçsin gülümm...Sağol tatlım. Bi ara gitti sonra akşam geldi işte açtım kapıyı girdi sonra bu fatura bize mi gelmiş dedi bende o sırada mutfağa geçmiştim arkamı bi döndüüüm çiçekleernot yazmış bide gitmiş mağazaya hediye çeki yaptırmış belki ben beğenmem onun aldığını diye ne istiyosan alırsın ben gitcem ya yarın dedi
![]()
ben burdayım :)Simdi siz yoksunuz geceye cikarsiniz ortaya ben yatinca :)