• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bebeem bebeem Allah hayırlı uğurlu etsin. Kız erkek fark etmez. sağlıklı hayırlı bi evlat olsun. Artı ben de kendi kendime tribe girmişim neden cvp yazmadı diyr. Dönüp kontr ettim. Meğersem mesajı yollamamış :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim
Ona bende girdim neden beni görmüyor diye :-) amin canım Allah razı olsun tabi fark etmez ama benimki merak bi de insan karnini kizim ya da oglum diye sevmek istiyor bi zaman sonra :) Allah kisa zamanda yasatsin inşallah hepinize :)

Bakalım belli olacak elbet :)) sağlığı yerinde olsun da böbrek meselesi de geçsin hele...
amann canm takma kafana ultrasnda bazn tam ölcm yaplmıomş kiloda ble öle büyk görmştr düzelr öyleyse ble hm dha cok vr gelişimini tamamlamya

oh maşallah kocana:)

Sağol tatlım. Bi ara gitti sonra akşam geldi işte açtım kapıyı girdi sonra bu fatura bize mi gelmiş dedi bende o sırada mutfağa geçmiştim arkamı bi döndüüüm çiçekleer :21: not yazmış bide gitmiş mağazaya hediye çeki yaptırmış belki ben beğenmem onun aldığını diye ne istiyosan alırsın ben gitcem ya yarın dedi :KK61: sağolsun yaa yine düşünmüş uğraşmış herşeyim yaa :oops:

Sağol tatlım. Bi ara gitti sonra akşam geldi işte açtım kapıyı girdi sonra bu fatura bize mi gelmiş dedi bende o sırada mutfağa geçmiştim arkamı bi döndüüüm çiçekleer :21: not yazmış bide gitmiş mağazaya hediye çeki yaptırmış belki ben beğenmem onun aldığını diye ne istiyosan alırsın ben gitcem ya yarın dedi :KK61: sağolsun yaa yine düşünmüş uğraşmış herşeyim yaa :oops:
benmkinde bişi yok hala:(

ay ay gözlerim doldu yaa:)

Yine kesin birsey yok iste :) babasinin dayisinin kopyasi olur inşallah da yine tam hevesimi alamadım ne oldugunu anlamadigimdan ya. Sizinkine neden erkek dediler de kiza döndü pipi nasıl düştü?
Sorma pipisine kordon dediler sonradan :))) kordonmus demek kiz doğdu zaten :)

Kızlar nasıl kayınvalidemin bana evlilik yıldönümü hediyesi :KK70: kadıncağız bebekle bozdu kafayı yaa bebek sepeti aldı bana :KK70:

Eki Görüntüle 1493803
güzell bence içini bebişş içinde dolduracaksın gülümm... :21: o günde gelcek... kv. evlilik yıldönmü hediyesi alıyo daha yahuu şaşırdımm kiii :KK15:

ohhh miss.... her gününüz böyle özel ve güzel geçsin gülümm...

Back
X