Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi geceler arkadaşlar polistik overim 2 ay öncesine kadar adet düzenleyici ilaç kullandım 1 sene gecen ay adetim cok gecikmişdi buayda hala adet olmadım aralığın 13 adet olmuşdum.6 gün önce test yapdım bişey cıkmadı.6 güncede soğan kürüne başladım ama hala adet olamadım soğan kürü bikaçgün içinde adet oldurmuyormu.yardım

öncelikle hoşgeldin canım allah yardımcın olsun ne diyim bende adet düzenleyici kullanıyom cyclo progynova mı kullandın sendea.s.

sana da hayirli gecelerrrrrrr,bu konuda bir bilgim yok, sanirim sogan kürü adet sökdürmüyor.sadece yumurtalari güclendiriyormus. RABBIM sana hayirli, saglikli, bol rizikli bebis versin.AMINN canim kac yillik evlisin , kac yasindasin.???kaydirigubbakcemile5

öncelikle hoşgeldin caım allah yardımcın olsun ne diyim bende adet düzenleyici kullanıyom cyclo progynova mı kullandın sendea.s.

hoşbıulduk cnm allah cümlemizin yardımcısı olsun.kimsenin kucagını boş bırakmasın.evt cyclo prognova kullandım her 3 ayda birde hormon testim yapldı 9 ay sonra doktor hormonlar normal dedi klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 2 ay ama olmadı.sonradan eşim sperm testi yaptırdı ondada sorun cıkdı sperm sayısı iyiymiş fakat dok cok harefketsiz dedi.eşin doktora gözüksün gelin rahim filmi aşılama dedi.3 aydır beklemedeyiz.bikaç ay sonra eşim doktora gözükücek aşılama yaptırıcam.belkide aşılama yaptırana kadar normal yolla kalırım:teytey:

21 yaşındayım canım 3,5 senelik evliyim sen

ay kiz cok imrendim sana hosseda,cünkü cook gencsin,senin yerinde olsam oohh en az 2 yil hic stres yapmam. uzun süredir evli olman, önemli degilki. bebek mevzusun da önemli olan kadinin yasidir canim. kemdini cook kaptirma. bilmiyorumkismile:CüvCüv:

kendimi kaptırmıyorum daha yeni yeni bukadar cok istemeye başladım.hayırlısı allahdan.sen kaç senelik evlisin

mrb canım aramıza hoşgeldin bende polikistik overim bir hafta once ögrendım şimdi tahlıl yaptırmak için hastalıgımı bekliyorum.bende soğan kürüne yeni başladım canım.bbenim bildiğim soğan kürü yumurtalıkları falan çalıstırıyor 15gün falan içip 1 hafta ara verip tekarra falan içiliyormus dıye duydum istersen sen bi araştır sıkma canını herşeyin hayırlısı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…