- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.641
KIZ MELIKEEEEE NERELERDESIN KIZ ZILIIIIIIIIIIIII bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile
selam arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnesi vurundum ama hiç heyecanım yok
amin inşallah
iyi geceler arkadaşlar polistik overim 2 ay öncesine kadar adet düzenleyici ilaç kullandım 1 sene gecen ay adetim cok gecikmişdi buayda hala adet olmadım aralığın 13 adet olmuşdum.6 gün önce test yapdım bişey cıkmadı.6 güncede soğan kürüne başladım ama hala adet olamadım soğan kürü bikaçgün içinde adet oldurmuyormu.yardım
iyi geceler arkadaşlar polistik overim 2 ay öncesine kadar adet düzenleyici ilaç kullandım 1 sene gecen ay adetim cok gecikmişdi buayda hala adet olmadım aralığın 1 adet olmuşdum.6 gün önce test yapdım bişey cıkmadı.6 güncede soğan kürüne başladım ama hala adet olamadım soğan kürü bikaçgün içinde adet oldurmuyormu.yardım
meliken in kocisi rahat birak bakiyim cim cime yi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiziyom bakklava::enbuyukkk:
öncelikle hoşgeldin caım allah yardımcın olsun ne diyim bende adet düzenleyici kullanıyom cyclo progynova mı kullandın sendea.s.
sana da hayirli gecelerrrrrrr,bu konuda bir bilgim yok, sanirim sogan kürü adet sökdürmüyor.sadece yumurtalari güclendiriyormus. RABBIM sana hayirli, saglikli, bol rizikli bebis versin.AMINNcanim kac yillik evlisin , kac yasindasin.???kaydirigubbakcemile5
kiz hossedaaaaa ordamisinnnnnnnn hic hamis kaldinmi??? gamyoncuiremsu
kendimi kaptırmıyorum daha yeni yeni bukadar cok istemeye başladım.hayırlısı allahdan.sen kaç senelik evlisinay kiz cok imrendim sana hosseda,cünkü cook gencsin,senin yerinde olsam oohh en az 2 yil hic stres yapmam. uzun süredir evli olman, önemli degilki. bebek mevzusun da önemli olan kadinin yasidir canim. kemdini cook kaptirma. bilmiyorumkismile:CüvCüv:
selam arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnesi vurundum ama hiç heyecanım yok
iyi geceler arkadaşlar polistik overim 2 ay öncesine kadar adet düzenleyici ilaç kullandım 1 sene gecen ay adetim cok gecikmişdi buayda hala adet olmadım aralığın 13 adet olmuşdum.6 gün önce test yapdım bişey cıkmadı.6 güncede soğan kürüne başladım ama hala adet olamadım soğan kürü bikaçgün içinde adet oldurmuyormu.yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?