Gebe kalamayanlar buraya.....

aaa bu saatde ben şimdi öle yemeğine çıkıcammm sağol canımm size afiyet olsunnnn

benim kociş böle calışıyo canım gündüzde hep saat 11.30 da gider gerci hep onu yollayınca gelirdim buraya ama iki gündür erken uyanınca hemen geliyom napoim sizden ayrılamıyom bennnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlaaaaar bende de stres olmasa yarın doğururum ama ya bu stres denen şeyi nasıl yenicez herkes bundan şikayetçi keşke elimde sihirli bi değnek olsa

VALLA KIZLAR BENDE AYRILAMIYORUMDA İŞ YERİMDEYİM ŞİMDİ VAKİT BULDUKÇA YAZIYORUMM YANİ HEMEN CEVAP VEREMESSEM SAKIN BANA KIRILMAYINNN :asigim:

kızlaaaaar bende de stres olmasa yarın doğururum ama ya bu stres denen şeyi nasıl yenicez herkes bundan şikayetçi keşke elimde sihirli bi değnek olsa

çok doğru sölemişsin keşke sihirli bi değnek olsada stresten kurtulsak kurtulmak istiyorum bazen strese girmemin saçma olduğunu düşünüyorum mantıksız buluyorum ama elimde değilll yinede bişekildee yine stress yine streeesss oluyorummmm

olmıcak işteeeeee stresee hayırrrrrrrrrr iyi düşün iyi olsun hatta hiç düşünmiceksin acaba bu ayda olucakmı diye olmaz hormonlar ters tepki yapar canım rahat olun lütfennn:umursamaz:

yok hayır eğer bu ay adet gecikmesi veya erken gelmesi gibi bi durum olmadıysa ayın 2sinde olur yumurtlama günü
Ay benden herşey beklenir valla 2 aydır en az 40 günde bir adet olduğum için bu pkodan dolayı şaşırmıyorum yanı adetliyken bile yumurtlayabilirim hiç affetmem..Bu hastalık beni 7 bitirdi :bbo:

Ay benden herşey beklenir valla 2 aydır en az 40 günde bir adet olduğum için bu pkodan dolayı şaşırmıyorum yanı adetliyken bile yumurtlayabilirim hiç affetmem..Bu hastalık beni 7 bitirdi :bbo:

kıyamam ben sana yavru kuşum o zaman vallahi ne diyeyim yumurtlamıda olabilirsin diyorsun ya sıvı geldi diye vallahi sen hiç bakma ona adamı hiç rahat bırakma ne zaman yumurtladığın belli değilfisfisfis

[QUOTEkıyamam ben sana yavru kuşum o zaman vallahi ne diyeyim yumurtlamıda olabilirsin diyorsun ya sıvı geldi diye vallahi sen hiç bakma ona adamı hiç rahat bırakma ne zaman yumurtladığın belli değil
][/QUOTE]
Aynen öyle canım benim yumurtlama günüm hesaplamalara göre olmuyor benim vücut kendisi toplayıp bölüp kendisi buluyor bana iş kalmıyor onun içinde bebişi tutturamıyorum gecen 3 aydada hiç yumurtlamamışım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…