- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.681
aaa bu saatde ben şimdi öle yemeğine çıkıcammm sağol canımm size afiyet olsunnnn
bende ilaç kullandım duphaston kullandım bi de gynodel kullandım ama bi işe yaramadı:uhm:
iiiiiimm bitanem walla kocişş göreve gidicek kahwaltısını hazırlıyom bende napimmmm mooreller nasıl bakalım unutmayın STRESE HAYIRRRR:lepi:
benim kociş böle calışıyo canım gündüzde hep saat 11.30 da gider gerci hep onu yollayınca gelirdim buraya ama iki gündür erken uyanınca hemen geliyom napoim sizden ayrılamıyom bennnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Anladım bacımmmm sengözlerimebaksanabmechulim dınn dınn nıı nıı dınn
anladın sen onu
kızlaaaaar bende de stres olmasa yarın doğururum ama ya bu stres denen şeyi nasıl yenicez herkes bundan şikayetçi keşke elimde sihirli bi değnek olsa
Anladım bacımmmm sengözlerimebaksanab
Canım 20 siydi benim tabi ona adet denirsee kahverengi kuru bişeydi çarşambada yumurtladım ben sanki yaaa bakalım bu ay tutturabilecekmiyizz sempatiksalakcinninapıyorsun bitanem nasılsın bugün adet günün ne zamandı senin
AFİYET OLSUN SİZE
kızlaaaaar bende de stres olmasa yarın doğururum ama ya bu stres denen şeyi nasıl yenicez herkes bundan şikayetçi keşke elimde sihirli bi değnek olsa
Canım 20 siydi benim tabi ona adet denirsee kahverengi kuru bişeydi çarşambada yumurtladım ben sanki yaaa bakalım bu ay tutturabilecekmiyizz sempatiksalakcinni
bitanem daha yumurtlamamışsındır benimde ayın 21deydi zannetmem yumurtlama olsun bu kadar erken :1no2:
bende sana katılıyorum 20 se ayın 1 de baslaması lazım degilmiii:uhm:
yok hayır eğer bu ay adet gecikmesi veya erken gelmesi gibi bi durum olmadıysa ayın 2sinde olur yumurtlama günü
Ay benden herşey beklenir valla 2 aydır en az 40 günde bir adet olduğum için bu pkodan dolayı şaşırmıyorum yanı adetliyken bile yumurtlayabilirim hiç affetmem..Bu hastalık beni 7 bitirdi :bbo:yok hayır eğer bu ay adet gecikmesi veya erken gelmesi gibi bi durum olmadıysa ayın 2sinde olur yumurtlama günü
Ay benden herşey beklenir valla 2 aydır en az 40 günde bir adet olduğum için bu pkodan dolayı şaşırmıyorum yanı adetliyken bile yumurtlayabilirim hiç affetmem..Bu hastalık beni 7 bitirdi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?