Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi git canim sen memnun kalirsan bizde türkiyeye gittigimiz de bend orya giderim. INSALLAH o zamana kadar benim bebis olura gerekte kalamz :sinifsinif:

allahım sen kankimeeeee birbenimeeeee bir degil üçüz ver inşallah da kurtulalım sunun dilindennnnkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:Saruboceq:-tatlicadiarzu-:içelim::teytey:a.s.:dance::asigim::CüvCüv:

kiz melike maci bitirdinizmi ???? yoksa, ilk 45 dakika yimi bitirdiniz. devami bu gece mi??alsanaalsanasmile

kankiiiiiiii maçın ilk yarısı düngece bitti diger yarısıda bugün öglen ok vatana millete hayırlı ugurlu olsun inşallahh:hulya:hihoyyyt:lepi::roflol::icecream::asigim:Şenizturkbayragi

Melıkeece gamze ÖzÇelıĞın oynadıĞı dızı arka sokaklar adlı dızıdekı kocası murat dızıdekı rollerı benle eŞımın ıkızıydı o dızı baŞladıĞında herkes derdı sız cıktınız senın avatarını gÖrÜnce aklıma geldı

kiz melike INSALLAH benim yasadigim ülkeye gelirsin. kiz dimi ne güzel olurdu. burasi cok güzel kaydirigubbakcemile5

hehhe walla kudururuz artık senle çok kafa dengiyiz kankaaa ya bide nerde oldugunu bilsem özelden yaz bari nasıl bu kankilik yaaa kız seni kankilikten çıkartmadan söle istersen birben sakam yok walla hımm bu arada ben sana dün özelden bişi yzmıştım okudunmuuuuuuu soruma cvp ver emiiiiiibilmiyorumkismile

hımm bizde hep izleriz onu malüm esim polis ya bende girecem yeni yıla üniv.mezunu olarak ya bakalım hayırlısı olsun canımmmturkbayragi

mesajini okudum ama özel bir sey degildi heralde iyiymmi yazmistin cok hatirlamiyorum canimmmmm bilmiyorumkismile

hımm bizde hep izleriz onu malüm esim polis ya bende girecem yeni yıla üniv.mezunu olarak ya bakalım hayırlısı olsun canımmmturkbayragi

canım inşallah benim koişde polisliğe gitcekti çağıdılar ama ben istemedim polis yolu gözlemek zor allah yardımcın olsun benimde sınavlarma az kaldı bana dua edin okulumu yarıda bıraktım pişman oldum devam ediyorum

bne işletme 3 teyim bu yıl canım neden izin vermiyosunki sen ne okuyosunnn

anladım canım yeni düşük yapmışsan hormonların 5 6 ay içinde eski haline gelmesi lazımki hamile kalabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…