- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.061
canımya hiç tv izlemiyorum sevmiyorum bana cok boş gelio kimileri hiç ayrılmıyo keşke bende öyle olsam negüzel olurdu zaman geciridim
iyi git canim sen memnun kalirsan bizde türkiyeye gittigimiz de bend orya giderim. INSALLAH o zamana kadar benim bebis olura gerekte kalamz :sinifsinif:
kiz melike maci bitirdinizmi ???? yoksa, ilk 45 dakika yimi bitirdiniz. devami bu gece mi??alsanaalsanasmile
kiz melike INSALLAH benim yasadigim ülkeye gelirsin. kiz dimi ne güzel olurdu. burasi cok güzel kaydirigubbakcemile5
Melİkeece gamze ÖzÇelİĞİn oynadıĞı dİzİ arka sokaklar adlı dİzİdekİ kocası murat dİzİdekİ rollerİ benle eŞİmİn İkİzİydİ o dİzİ baŞladıĞında herkes derdİ sİz cıktınız senİn avatarını gÖrÜnce aklıma geldİ
kiz sizinde bu günlerde mi yumurtlama günleriniz ??'bu kadar cildirdiginiza göre, bi sebebi vardir kankiimmm opuyorumnanaktan:hulya:
hehhe walla kudururuz artık senle çok kafa dengiyiz kankaaa ya bide nerde oldugunu bilsem özelden yaz bari nasıl bu kankilik yaaa kız seni kankilikten çıkartmadan söle istersen birben sakam yok walla hımm bu arada ben sana dün özelden bişi yzmıştım okudunmuuuuuuu soruma cvp ver emiiiiiibilmiyorumkismile
hımm bizde hep izleriz onu malüm esim polis ya bende girecem yeni yıla üniv.mezunu olarak ya bakalım hayırlısı olsun canımmmturkbayragi
simdi bakicam bi daha, bakiyim ne yazmissin.. melikecigim
canım inşallah benim koişde polisliğe gitcekti çağıdılar ama ben istemedim polis yolu gözlemek zor allah yardımcın olsun benimde sınavlarma az kaldı bana dua edin okulumu yarıda bıraktım pişman oldum devam ediyorum
evet hemde allahına kadar adanlaıyıkkk hemde yüregirdenn opuyorumnanaktan ama suan mersindeyim canım buraya gelin gelidm esim çünkü burda polis memuru 7 aylık evliyim evet ilk düşük oldu sonra bidaha kalamadımmsengözlerimebaksanab
anladım canım yeni düşük yapmışsan hormonların 5 6 ay içinde eski haline gelmesi lazımki hamile kalabilesin
canim ben düneyin okudum ne yazdigini, hatirlamiyorum ama, sildigimi hatirliyorum. bir daha atsana kiz cim cimeeeee bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?