- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.041
canım benim ama hala merak ediyorum
Yaaaaaaaaaaaaa nerdesİnİz getİrmeyİn benİ oralara getİrmeyİn
duygucummmmmmmm hani demişdim ya bişi yaptım ve 3 günüm geçti hala adet olmadım pazartesiye kadar inş olmazsam kan tahlilli yaptıracam hamilemiyim die ama belirtileri sık sık idrara çıkıyorum birde bulantım var nedense şişliklikde var kararsız kaldım olacak gibi hissediyorum diğer tarafdan da hamileyim diyodum adetimin olacağım gün 28 di o gün rüyamda test yaptırmışım dr gitmişim dr bey diyorum test yaptım yumurtalık gelişmemesine rağmennn hani hamile kalamamışım dieeee bi seviniyorum rüyamda anlatamam pazartesi günü belli olacak herşey dua edinnnnn kızlarrrrrrrrrrrr eğer gercek olursa bende arkadaşlarım gda yaptılar onlarda hemen hamile kaldılar inanmazsam gitmezsim yani işde 3 gün geçti ilk defa normalde hiç bu kadar gecikmezdim :Saruboceq: ins
Yok ya daha bakıyoz canım ama bÜyÜk İhtİmalle jİnemedde dÜŞÜnÜyoz allah İzİn verİrse bu ay baŞlıcaĞız ve ben cok heycanlıyım İnŞallah bebeĞİm bu sefer bana gelcek
öncelikle hoşgeldin canım a.s.gecmiş olsun bitanem polistik over mi acaba ben anlamam ama arkadslar sölüyo zaman zaman allahım seninde dualarını kabul etsin bi beişş versin hayırlısıylaaaaa
kiz melikeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyythihoyyyt
mrb bitanem nasılsınnnopuyorumnanaktan
hosbulduk canim ne kisti oldugunu bi dahaki ay anlayacamm amin cumlemize rabbim hayirlisini verir insallah hayirlisindan bir bebek yani:) bu arada bu ay sogan suyuna basladim
allah rast getirsin. Canim jitem var onumu diyorsun?? O nuda cok övüyorlar.opuyorumnanaktan
iyim canım sıkıcı bir cumartesi akşamı kocam yetenek sizi izlio bende kızlara takılayım dedim canım bu ay tüp bebek yaptırcam aklım hep orda
efendim kankaaa yazdım ya sana kör mü oldun ne herif gözlerinide kör etti heraldekaydirigubbakcemile3 kıs çok yoruldum iki keredir mac yaptık resmennkaydirigubbakcemile3
nerdesinnn kizzzzzzzzzz nasilsin cim cimem hihoyyytkaydirigubbakcemile3
inşallah topragımmmm ama gördügün güzel rüyayı bidaha anlatma öle derler hayırlısı olsun canımmzemuszemus
hımm bende ona bakıyodum azöncede şimdi kociş sınava calısıyo kapattım canım napalım bakıcak bişi yok laf olsun torba dolsunnnnkaydirigubbakcemile3
canım evet ama adı jinemed türkiyede ilk tüp bebek merkezi ilk tüpbebekyapan doktor teksen bey ona gitmeyi düşünüyom
kiz melike bence sen yorulmussun bana gec yazdin neeeeeeee 2 kere miiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae ALLAH gözünüzü doyursun. kiz adami hastanelikmi edicen, sen kocisine hangi, kürü yedirdin. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bak mac 90 dakika bitirebildinizmi???? kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
hım annemde aynısını demişdi :) napim merak ediyorum ilginç oldu sende adanalısın adanadamı yaşıyorsun ve senindemi olmuuyor çocuğun
iyi git canim sen memnun kalirsan bizde türkiyeye gittigimiz de bend orya giderim. ınsallah o zamana kadar benim bebis olura gerekte kalamz :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?