Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim ama hala merak ediyorum

duygucummmmmmmm hani demişdim ya bişi yaptım ve 3 günüm geçti hala adet olmadım pazartesiye kadar inş olmazsam kan tahlilli yaptıracam hamilemiyim die ama belirtileri sık sık idrara çıkıyorum birde bulantım var nedense şişliklikde var kararsız kaldım olacak gibi hissediyorum diğer tarafdan da hamileyim diyodum adetimin olacağım gün 28 di o gün rüyamda test yaptırmışım dr gitmişim dr bey diyorum test yaptım yumurtalık gelişmemesine rağmennn hani hamile kalamamışım dieeee bi seviniyorum rüyamda anlatamam pazartesi günü belli olacak herşey dua edinnnnn kızlarrrrrrrrrrrr eğer gercek olursa bende arkadaşlarım gda yaptılar onlarda hemen hamile kaldılar inanmazsam gitmezsim yani işde 3 gün geçti ilk defa normalde hiç bu kadar gecikmezdim :Saruboceq: ins

inşallah topragımmmm ama gördügün güzel rüyayı bidaha anlatma öle derler hayırlısı olsun canımmzemuszemus

öncelikle hoşgeldin canım a.s.gecmiş olsun bitanem polistik over mi acaba ben anlamam ama arkadslar sölüyo zaman zaman allahım seninde dualarını kabul etsin bi beişş versin hayırlısıylaaaaa

hosbulduk canim ne kisti oldugunu bi dahaki ay anlayacamm amin cumlemize rabbim hayirlisini verir insallah hayirlisindan bir bebek yani:) bu arada bu ay sogan suyuna basladim

iyim canım sıkıcı bir cumartesi akşamı kocam yetenek sizi izlio bende kızlara takılayım dedim canım bu ay tüp bebek yaptırcam aklım hep orda

hımm bende ona bakıyodum azöncede şimdi kociş sınava calısıyo kapattım canım napalım bakıcak bişi yok laf olsun torba dolsunnnnkaydirigubbakcemile3

efendim kankaaa yazdım ya sana kör mü oldun ne herif gözlerinide kör etti heraldekaydirigubbakcemile3 kıs çok yoruldum iki keredir mac yaptık resmennkaydirigubbakcemile3

kiz melike bence sen yorulmussun bana gec yazdin neeeeeeee 2 kere miiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae ALLAH gözünüzü doyursun. kiz adami hastanelikmi edicen, sen kocisine hangi, kürü yedirdin. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bak mac 90 dakika bitirebildinizmi???? kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

nerdesinnn kizzzzzzzzzz nasilsin cim cimem hihoyyytkaydirigubbakcemile3

kıssssss ben yazmaktan usandım sen sormaktan usanmadın haaaa hoşuna mı gidiyo neeee kociş diyom evde yaniiii yorgunum diyommmmmkaydirigubbakcemile3 ne ziillliiisin warya kankaaa konusturuyon haa beniiiiŞeniz

hımm bende ona bakıyodum azöncede şimdi kociş sınava calısıyo kapattım canım napalım bakıcak bişi yok laf olsun torba dolsunnnnkaydirigubbakcemile3

canımya hiç tv izlemiyorum sevmiyorum bana cok boş gelio kimileri hiç ayrılmıyo keşke bende öyle olsam negüzel olurdu zaman geciridim

ben masumummmm lülülülülülü tamammı kedi gibi etrafımda dolanan o wallaaaŞeniz yooo suanda ders calışıyoo beni avrupalara götürcekmişşş:lepi::teytey::dance:alkisalkisalkis

hım annemde aynısını demişdi :) napim merak ediyorum ilginç oldu sende adanalısın adanadamı yaşıyorsun ve senindemi olmuuyor çocuğun

evet hemde allahına kadar adanlaıyıkkk hemde yüregirdenn opuyorumnanaktan ama suan mersindeyim canım buraya gelin gelidm esim çünkü burda polis memuru 7 aylık evliyim evet ilk düşük oldu sonra bidaha kalamadımmsengözlerimebaksanab

iyi git canim sen memnun kalirsan bizde türkiyeye gittigimiz de bend orya giderim. ınsallah o zamana kadar benim bebis olura gerekte kalamz :sinifsinif:

inşallah canım gerek kalmazsana ya bide benim tanıdığım gitti yaptı tuttu ikinciside kendiliğinde oldu bide doktor eşimin patronunun aile dostu aracı olcak bakalım cok heycanlıyım bide yumurta toplamada korkuyom galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…