- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.561
Kan yapan şeylerle kalsiyum almayin diyorlar evet bende dikkat ediyorum sayılır :) çünkü dayanamayip yiyorum bazen bir de sizin acikmadiginiz bebegin acikmadigi anlamina gelmez diyo he haberin olsun annesibende pekmez yedim 1 yemek kaşığı kahvaltı yapıcam gece yatmadan önce acıkınca bişeyler atıştırdım şimdide pek acıkmamışım hem pekmezin faydasını görsün diye bekliyorum pekmezden hemen sonra süt peymir gibi şeyler yiyip içmicekmişiz galiba öyle duymuştum
Kan yapan şeylerle kalsiyum almayin diyorlar evet bende dikkat ediyorum sayılır :) çünkü dayanamayip yiyorum bazen bir de sizin acikmadiginiz bebegin acikmadigi anlamina gelmez diyo he haberin olsun annesi
OH masallah :) benim pek Çevre olmadığından Düzce'de malum hamur işi yiyemiyorum zaten evde de tembellik ve sıcaktan yapılmıyor :) bazen canım istemiyor degil ama :) zaten en buyuk korkum doktorun kendine yemişsin diye kızmasıydı bi arkadaşa kızmış dabazen aksıyo işte kahvaltı öğünü ama diğer öğünler hep arka arka arkaya kahvaltıdan sonra 2 bardak süt 1 saat sonra yarım muz sonrasında ceviz fındık badem kuru üzüm bazen tatlı şeylerde yiyorum dayanamayp :)))sonra bi bakmışım 6 30da koca gelmiş yemek sonrasında bi yürüyüş geliyoruz meyva geceye doğruda yemek bile yiyorum ağzım hiç boş durmuyor ama farkettiysen hamur şerbetli tatlı yok eee kilo almamak için dikkat ediyorum bazen kaçıyor günlere giderkende o kadarcıkta olcak
amin inşaallahBiri bu başliği GEBE KALMAK İSTEYENLER olarak değiştirebilir mi?Ne demek gebe kalamayanlar.. hayirlisiyla Rabbimin uygun gordugu zaman hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.
Aleyküm selam ablam :) az ayakta uyumalı az sıcak basmalı bir gün :) sen nasılsın? Yarın buyuk gün :)selamun aleyküm hatunlar nasılsınız iyimisiniz bugün
selamun aleyküm hatunlar nasılsınız iyimisiniz bugün
Gecmiyo canim gecmiyo.. Rabbim kimseye yasatmasn ya heleki evlat acisi bildigimz icin daha zor kotu geliyoAh yaiyi bari anlayisli doktora denk gelmissiniz ama pamuklara da sarsalar geçmiyor icinin acısı
Ben bebisi kaybettim pesine esimin ailesi bindi tepeme ki ne binme sorma gitsin ne laflar yedim neler isittim aileler bozustu psikologa gitmeyi düşündüm bende ama küstüler bana o ara ya gorusmedik bi 6 ay o ara spora gittim kafami dagittim ilacin beynini uyusturmasi gecici bir çözüm kızlar da demis ya bir göz odan olsun bas basa olun ev üstüne ev olmuyor
Canim sen su an nerdesin?esinle birlikte degilmisin?tam anlamiyla anlamadim cunku de...kusuruma bakma...uzulmene gerek bisey yok cunku benim babm da soyluyo onu buyumeseydin kucuk kalsaydin diye...ustelik elh bi sorun olmamasona ragmen babalar oyledir kizlarina dayanamazlar...bu seni hersey benim yuzumden oldu dusuncesine itmesin...sadece bundan sonra artik daha temkinli davran ailene yansitma bazi seyleri bu konular oyle hassaski kucuk bi durum olur aile buyutup daha uzulur...buyuk bi konu olur aaile daha cok uzulup mahvolur babana ailene sana yazik yipratma kendini canim zaten zayifciksin...kendini hasta edersin bak!...
anaaaa ne oldu kız yarın büyük gün banada bi deyiverin hele :) alperi görmeyemi gidiyosun yoksaaaa sanki 14 ü diye ordan bişey hatırlıyorum :) bende iyiyim canımm şükürler olsun ne yapayım ttnet bağlandı bugün akşama direkt olarak cepten bağlanıcam inşaallah :)Aleyküm selam ablam :) az ayakta uyumalı az sıcak basmalı bir gün :) sen nasılsın? Yarın buyuk gün :)
bende iyiyim bu sıcaklar fena bu ay evde olsam herhalde 2-3 saatte bir duşa girerdim :) kolay gelsin canım benim memleket sonrası erkekli evi temizlemek aman aman yaniiiA.s abla. Hava sıcak temizlik bitmiyor iyi olmaya çalışıyoruz işte. Sen nasılsın
herşeyin hayırlısı inşaallah herşey yoluna girerCanm haklısın belki ama ben artk tek başıma kaldıramıyorum bu durumları önceden hep içime atıyodum herşeyi saklıyodum ama artk yapamıyorum başka şeylerde var beni aşan şeyler mecbur kalıyorum çoğu zaman. Keşke böyle olmasa ama hep bişey çıkıyo haketmediğim şeyleri yaşadım bugüne dek. Artk büyük birinin el atması gerek babam konuşcak bakalım bugün eşimle bende annemdeyim dün burda kaldım herşey olacağına varır ne diyim artk...
bende iyiyim bu sıcaklar fena bu ay evde olsam herhalde 2-3 saatte bir duşa girerdim :) kolay gelsin canım benim memleket sonrası erkekli evi temizlemek aman aman yaniii
ıyyy bn bi kaç saat bile zorrrr dayanıyorumAh kuzum ya ben ondan dedim sana erken değil mi diyebirak 3-5 ayi ben 3-5 gün dayanamıyorum
ayyy çok zor durum canoAminncok zordu benim icin bide parcalari kutuya koyup bana verdiler oldum zaten o an annem gormesin diye sardim hemen. Rabbim bida yasatmasin
Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?