• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ciddi misin kuzum yaa Rabbim yardimcin olsun insallah hakkinda hayirlisi olur noldu birden sancinmi tuttu?
Canim kac gundur kasilmalarim vardi bebegun hareketleridir sandim megerse dogum kasilmasiymis. Bende sancu yok ama nst de görünüyor doktor acilen yatis verdi simdi serum verdiler yatiyorm oyle, bebeğin suyu fazlaymis bide :(

Canim kac gundur kasilmalarim vardi bebegun hareketleridir sandim megerse dogum kasilmasiymis. Bende sancu yok ama nst de görünüyor doktor acilen yatis verdi simdi serum verdiler yatiyorm oyle, bebeğin suyu fazlaymis bide :KK43:
Ah canim ya stres yaptin dimi sen buna mi bagli acaba?Rabbim yardimcin olsun sagligi nasilmis peki?erken dogum olursa kokma kuzum kardesim 1 ay onceden geldi dunyaya saglikli masallah korkma dualarimiz seninle insallah...

Ah canim ya stres yaptin dimi sen buna mi bagli acaba?Rabbim yardimcin olsun sagligi nasilmis peki?erken dogum olursa kokma kuzum kardesim 1 ay onceden geldi dunyaya saglikli masallah korkma dualarimiz seninle insallah...
Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm :(

Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm :KK43:

canım bak bnm bi arkadaşım var daha 4 5 ay önce 31 haftalıkken doğum yaptı kızı erken doğduğu için zayıftı 1 hafta hastane de kaldı şimdi çok şükür 5. ayında . sakın strese girme etkilenmesin kasılmaların stres kaynaklı olabilir

Canm bugunlerde stres yaptim valla. Ama benim dogumuma 2 ay var daha cnm :KK43:
O zaman daha fazla stres yapma canim sakinles once...2 ay kala var dogum yapan benim kardesim 1kala annem stresten tansiyonu cikti oyle doguma girdi...birak kim naparsa yapsin sen oglunu dusun canim...Rabbim sanada ona da yardim eder bunaltma kendini!...

ama sen demedin ki erkekler gelemez diye :110: ayrıca şüphelenmeye başladım tek gelmemi istiyorsun gibi bi kanıya kapıldım beyim gelsin deyince panikledin sanki :eek:
Ay kiz mevlutte erkegin isi ne 50 60 tane kadin olacak belki mevludu okuyan erkek olur o da babam olucak zati insallaah...tek gelme al arkadasini basim ustuneee:)))yok paniklemek fena bi amacim yok:KK70:

Back
X