• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar rahim duvarı inceliği problemi olupta tedavi ile bu sorunu çözen oldumu , o kadar yazdım kimse cevap vermiyo :KK43:
Canim onun için doktor gerekli gördüğünde progestan veriyor zaten rahim duvari adet oncesi veya hamilelikte kalinlasiyor onemli olan bunlarin disinda kalin olmamasi inceliğin çözümü var

Olmaaaz sadece hatunlar davetli:63:

2015-08-13 19.32.06.webp

yeni yaptım

Oncekilerde hemen koyulastimi yoksa sonradan mi bu kadar koyu oldu...gorunuse gore yarin daha koyu olcak?ama oncekileri de degerlnedirmek lazim tabi

son foto da ki en altta ki 2 3 dakikalık hali farkettiysen iki çizgi de tam koyu değil ama bekledikçe koyulaşıyor. öğlen ki de koyulaşmış ama ilk o da böyleydi

son foto da ki en altta ki 2 3 dakikalık hali farkettiysen iki çizgi de tam koyu değil ama bekledikçe koyulaşıyor. öğlen ki de koyulaşmış ama ilk o da böyleydi
O zaman yarin daha koyulasir cano yarini degerlendir sonraki aksmi da...muhtemelen ertesi gun catlar...sen temkinli ol da...sonra gun asiri?

O zaman yarin daha koyulasir cano yarini degerlendir sonraki aksmi da...muhtemelen ertesi gun catlar...sen temkinli ol da...sonra gun asiri?

10. günden itibaren hepsine baktım silik vardı ama dünden sonra daha da belli oluyor çizgi. yarını değerlendirmem lazım o zaman ya da sabahı mı değerlendirsem

Tatlim o verilenlerden sonra durumu duzeliyo dimi yani su an bosa sknti yapiyo?
duzelir Allah'in izniyle erken kasilmalar magnezyum eklikliginden oluyor zaten e su fazlaligi icin de doktor birkaç seyi yasaklayip diyet verecek pasamiz pasa pasa yatmaya devam edecek :KK66: he bir de birsey takmayacak annesi.

10. günden itibaren hepsine baktım silik vardı ama dünden sonra daha da belli oluyor çizgi. yarını değerlendirmem lazım o zaman ya da sabahı mı değerlendirsem
Yarin sabah ikinci idrarinla bi bak tam bi koyuluk varsa degerlendirirsin hala boyleyse aksami degerlendirirsin...sonraki sabah yada aksam tekrar degerlendirirsin ondan sonra gun asiri artik

duzelir Allah'in izniyle erken kasilmalar magnezyum eklikliginden oluyor zaten e su fazlaligi icin de doktor birkaç seyi yasaklayip diyet verecek pasamiz pasa pasa yatmaya devam edecek :KK66: he bir de birsey takmayacak annesi.
Iste moralini duzeltip onu bunu dinlememesi lazim...Rabbim yardimcisi olsun...yardimciniz olsun...bi an once saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah

Back
X