- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #94.041
Canim evet 2 gün hastaneye yatirdilar bebegimin suyu fazlaymis. Ciktim öyle devamli kontrol altindaymAy cok geçmiş olsun sen hastaneye mi yattıydın ya niye yattıydn ki
Hmmm normalde en fazla 15 olmasi gerekiyo ....adet duzensizligi ve yumurtlama zor oluyo, sen yumurtlama takibi yap. Over testleri var yada ates olcme yontemi, yada akintini takip et....ama en dogrusu doktordan ilac tedavisicanim normalde fsh ve lh nin ayni olmasi gerekiyormus. benim fsh 7.8 lh ise 18 cikti. yani 2 kative sanirim buyuzden hamile kalamiyorum. peki sizce bu buyuk bir problem mi. nasil hamile kalabilriim
Bizim ailemizden biri yapsa uzatirda uzatirlar esim ben annesinin elini opunce barisin artik falan dedi kaynanamda guldu ben orali olmadim denize falan gittik oralardada laf atti yine cevap vermedim ayni evde olsak mecuburen yuzyuze baktigimz icin konusmak zorunda kalirdim ayri oldugumdan umrumda olmuyo o bebek olcak diye bana laf atiyo bence bebegi gostermeycek diye ama Allah biliyo oyle bisey yapmam gelsin gorsun torunu sonucta istedigi zaman gorsun ama bana bulasmasin beddua eden insandan ne beklersin. Ah canim sen bide benimkinin dediklerini duysaydin asla bida ayni ortamda olmazdin ama mecuburen biz cogi bi ortamdayiz evin onunde falan yada misafir geldiginde asaya iniyoru bkma sen bu bizim ilk tartismamizda degil yani ama.en buyuk kavgamiz bu digerleri atisma gibiydi napalim mecuburen cekiyoruz umarim sende bida yasamazsun dedigim gibi sen boyle seylere aliskin olmadigin icin Agir gelmis sanaAynen canm benm aynen öyle. Aklıma geliyo söylenenler ama napcan işte dediğin gibi eşim için yutcam oda diyo affet diye. Uzatınca da olmuyo ki. Babam da diyo zaten olsun o büyük diye. Aynı evi aynı sofrayı paylaşıyoruz neticede. Zaten hep fedakarlığı kadınlar yapsın adalet mi oluyo şimdi bu
Kasiklara bicak gibi agri giriyor o agrida bir de sol bacagim agriyor belden dogru
Amin kuzum bakalim haftaya ne diyecek doktor ne gec ne erken gelsin yahadi ya allah yardımcın olsun hepimiz çekicez bir gün o ağrıları
Amin kuzum bakalim haftaya ne diyecek doktor ne gec ne erken gelsin ya
umuttepedelerdir ciğeri tam gelismemistir kuzunun ya Allah kavustursun ailesine bi an önce. Bende erken dogarsa kuvezden gec dogarsa kaka yapmasindan ve evhamlarimdan korkuyoruminşallah tam zamanlarında gelirler canım ablamın iş yerinde arkadaşı hamıleydı aramızda 5 hafta vardı tam dün haberini aldık doğumu olmuş bir anda suyu boşalmış ve 24 saat sonra gerçekleşmiş coook zorlu doğumu olmuş bebektede nefes alamama prpblemi oldmuş herkes doktoru sucluyor şimdi kocaelindelermiş bi makıne için burda yokmuştu oraya sevk etmilşler sok oldum 36+5te mi neydi sanırım 2 5 kilo doğmuş
sagol tatlim. sen de boyle bisey yasadn mi. anliyosun bu islerden cunku :)Hmmm normalde en fazla 15 olmasi gerekiyo ....adet duzensizligi ve yumurtlama zor oluyo, sen yumurtlama takibi yap. Over testleri var yada ates olcme yontemi, yada akintini takip et....ama en dogrusu doktordan ilac tedavisi
Cok geçmiş olsun cnm ya. Dikkat et kendine. Suyu az olanı duydum cok da fazla olan ilk defa denk geldi. Dua et ki icin hep ferah kalsınCanim evet 2 gün hastaneye yatirdilar bebegimin suyu fazlaymis. Ciktim öyle devamli kontrol altindaym
Bende lh degil ama fsh biraz yuksek cikti. Lh 4,9 ama fsh 9,5 yani yumurta rezervi azaliyo ....Suan 3 aydir klomen kullaniyom ama 6 aydir halen hamile kalamadim....sagol tatlim. sen de boyle bisey yasadn mi. anliyosun bu islerden cunku :)
Bnm yumurtayla alakali değil yumurtlrim cok iyi bnm rahim kavisli olduğu icin kalmiyorum glifor bnde kullanıyorum şuanda hem yumurtalar icin hmde kilo verdirirmis doktor ole dedi dun ne kadar zayflarsan okadar ilaç dozu artirabilirim ve okadar yumurta olgunlaşır dedi
Öyle her adet olduğum gün ağlamaklı ve sters topu gibi dolaşıyorum evde...yalnızca Rabbimden istiyoruz kimiside kıymet bilmiyor böyle işte sabır sabır diyorum ama bu süreç katlanılmaz bir hal alıyor bazen patlayıveriyorum çaresizlik çok kötü...
Bizim ailemizden biri yapsa uzatirda uzatirlar esim ben annesinin elini opunce barisin artik falan dedi kaynanamda guldu ben orali olmadim denize falan gittik oralardada laf atti yine cevap vermedim ayni evde olsak mecuburen yuzyuze baktigimz icin konusmak zorunda kalirdim ayri oldugumdan umrumda olmuyo o bebek olcak diye bana laf atiyo bence bebegi gostermeycek diye ama Allah biliyo oyle bisey yapmam gelsin gorsun torunu sonucta istedigi zaman gorsun ama bana bulasmasin beddua eden insandan ne beklersin. Ah canim sen bide benimkinin dediklerini duysaydin asla bida ayni ortamda olmazdin ama mecuburen biz cogi bi ortamdayiz evin onunde falan yada misafir geldiginde asaya iniyoru bkma sen bu bizim ilk tartismamizda degil yani ama.en buyuk kavgamiz bu digerleri atisma gibiydi napalim mecuburen cekiyoruz umarim sende bida yasamazsun dedigim gibi sen boyle seylere aliskin olmadigin icin Agir gelmis sana
Canim evet az olmasi sorun olusturuyor cok olmasi da sorunmus bende yeni ogrendim. Boyle olduğunda doktor sekerden supheleniyoruz dedi benim sekerimi duzenli takip ettiler ama sekerde cikmadi. Öyle kontrole gidip geliyorum surekli. Dua edip bekllemekten baska bisey yapilmiyor zatenCok geçmiş olsun cnm ya. Dikkat et kendine. Suyu az olanı duydum cok da fazla olan ilk defa denk geldi. Dua et ki icin hep ferah kalsın
Benim ilk Tedavi gördüğüm doktor bni yanlis yönlendirmiş oyalamis simdi bu doktora başladım sağolsun gozumu açtı kadın cok iyi bir doktor belki bu na gitmeseydim hala uğraşıyordumevet canim gliforr uzun kullanimda etkili bir ilacmis.ins kavusuruz yavrularimiza.amin.senin yumrtalar iyiymis madem neden femara kullandin ki?
Alisiyosun evet daha dogrusu kabulleniyosun ama tahammulun olmuyo artik ve en ufak biseyde gicigina gitmeye basliyo sonra bakmisin sende rayindan cikmisin o sabirli herseye susan insan ortadan yok oluyo yalan degil kaynanami gorunce dusmanimmis gibi yuzune bile bakmiyorum gecen aksam onun ablasinin oraya gittik gorumcemde vardi aslinda gitmeycektim ama esim bi arkadasina gitti evde yanliz kalmamak icin gittim sonra ben benim oglana battaniye oruyodum farkettim ki kaslarim catik duruyorum ve kaynanamn yuzune hic bakmadim saat olmus 11 ya dedim neden benim basim yerde o utansin o konusurken baktim soyle bi ama aklima o an olanlar geldi yine cevirdm yuzumu yok dedim ya icim hala sogumamis hala ayniyim demem o ki unutulmuyo canim bak biz 7-8aydir konusmuyoruz kafam rahat evime gelip gisip laf sokmalarda yok artik. Aslinda sizde ayri olsaniz boyle olmaz ama iste esinde annesini birakamzKıyamam yaa sana huzur vermeyen insanları hayatına dahil etmicen işte. Yazık ne geçiyo ellerine böyle yapınca çok merak ediyorum. Bizde bi ana bi baba evladıyız işte rabbim kötülerle karşılaştırmasın kötü olanı da ıslah etsin ne diyeyim. Evet kuzum ben kendi ailemde de görmedim böyle şeyler dedim ya bizde gelin görümce kardeş kaynana da ana gibidir he olmuyo tartışma kırgınlık illaki oluyo ama böyle kavga kıyamet kötü laflar hiç görmedim bilmedim. Kendim de bugüne kadar kavga etmiş bi insan değilim hep insanları çok sevip çok güvenmişimdir bu yüzden kaybettim sanırım. Sende hiç sıkma canını zaten bi süre sonra insan alışıyo galiba acı da olsa olaylar
hadi yaBende lh degil ama fsh biraz yuksek cikti. Lh 4,9 ama fsh 9,5 yani yumurta rezervi azaliyo ....Suan 3 aydir klomen kullaniyom ama 6 aydir halen hamile kalamadim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?