• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar
bende 6 aylık evliyim çoçuk istiyoruz eşimle fakat düzensiz adet olduğum için yumurtlama günlerimi takip edemiyorum.
bu ay ovulasyon testi aldım hem ayın 5 de hemde 16 sında koyu çizgi oldu şimdi iki kez mi yumurtlamış oluyorum.

mdk35 sen eşinle iyisen kv deyi çok takma evet yaptıkları gerçekten unutulmuyor aklına geldikçe nefret ediyorsun ama eşin ile sorunun yoksa gelip geçiyor bende evlenmeden önce çok sorun yaşadım ama ben en büyük avantajım evimin ayrı olması inşallah sizde eşinle bi an önce ayrı eve çıkarsınız mutlu olursunuz hakkınızda hayırlısı olsun.

günaydın kızlar. adetimin 3. günü verdiğim hormon testinde prolaktin hormonum 63 civarı çıktı doktorum rahim filmi istedi onu çektirdim tüpler açık çıktı klomene başlarız dedi acaba klomene başlamak için prolaktinin düşmesini mi bekler bu konuda bilgisi olan var mı ?

Prolaktinin yüksek olması gebeliğe engel öncelikle ilaç verip onu dusurmesi lazım .

Kizlar.. Dun aksam cok kotuydum.. Asadan melegimin kiyafetlerini getir dedim esime oda aglamak yok dedi bende dedim sen oni ne zaman getirirsen getir ben yinede aglaycam dedm esm getirdi actim hp posetlerini cok agladim esimde oyle oda cok agladi sonra bide baktim ultrasn fotograflari icim yandi kavruldu :( Allah'im dusmanima bile yasatmasn evlat acisini :(

Bunlar bnm melegimn kiyafetleri iste kzlar :KK42:

Eklentiler

• IMG_20150819_180832.webp
    IMG_20150819_180832.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 54
hoşgeldin kız evcezine :) iyiyim bu saate kadar işyerinde işler yoğundu anca bakabildim buraya sen nasılsın canım benim
Hosbuldum abla;)kolay gelsin ablacim...nolsun esim dun aksam almya geldi geldigi gibi de surprizini yapti...ev sahibi evi satiyomus...

Bunlar bnm melegimn kiyafetleri iste kzlar :KK42:
Kuzum beniiimmm...aglama sabret cunku Rabbim sana ahirette yardim edecek sefaatci olacak yavrun sana...gunahlarinin bagislanmasi icin...imtihaniniz zor agir...ama Allah size mujde vermis guzel anneler...bu yavrunu saglikla kucagina al insallah omru uzun hayirli olsun...

Back
X