• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Evt canim dun leke basladi yine...dedim acaba sogandanmi?ama bu gun resmen adete dondu...bizimde 2 yil 2 ay bitti:KK43:insallah sipalar daha fazla bekletmez:KK43:

ilaçtan dolayıdır peki 3. gün gidecek misin doktora klomen için. inşallah canım hayırlısıyla gelirler üst kat komşum doğum yaptı alt katta kinin 2 kızı hamile kuzenim geçen hafta doğum yaptı. eşimin iş yerinden arkadaşı vardı o da yeni bıraktı korunmayı ona ovulasyon testi tavsiye ettim günü 2 gün geçmiş kasık batması varmış galiba o da hamile.. bakalım bize de nasip olur belki bu kadar bolluğun içinde :KK66:

Hosbuldum abla:KK66:kolay gelsin ablacim...nolsun esim dun aksam almya geldi geldigi gibi de surprizini yapti...ev sahibi evi satiyomus...
Simdi ben uzuldum desem yalan olur sen o evde sıkılıyordun hatirladigim kadariyla.bana gore herseyde bir hayir vardir bak kizlara ev degistiren hamile kalmisti az cok oyle diye hatirliyorum :) kisacasi hic stres yapma guzelim.esine uysa hemen burda ev ararim sizede iste esine ve isine bagli :)

Simdi ben uzuldum desem yalan olur sen o evde sıkılıyordun hatirladigim kadariyla.bana gore herseyde bir hayir vardir bak kizlara ev degistiren hamile kalmisti az cok oyle diye hatirliyorum :) kisacasi hic stres yapma guzelim.esine uysa hemen burda ev ararim sizede iste esine ve isine bagli :)

aynen ya 2 hamişimiz ev taşıdıktan sonra geldi müjdeler bende mi geçsem eve :KK66:

Ah canim ya hep bi bekleyis dimi o bu derken kac ay gecti...benimde oyle...2 ay doktora gitmesem 3.ay doktor kapisini caliyorum...ilk defa bu ay stressizim sanki yeni evlenmis psikolojisindeyim ama bu seferde hapi biraktigim icin 10 gun icinde 2.adetimi oluyorum...bitse de yumurtlasam:KK43:
Aaa sen niye bu kdr erken oldun tubisim

Kizlar ya bugun adetimin 14.gunu ve sabah sari pembe bi akintim oldu , cok hafifde kasik agrisi var.... acaba bu yumurtlamadan dolayimi yoksa baska biseymi varr, dogrusu biraz korktum kist falanmi diye .cunku normalde ben surekli 15. 16. Gun yumurtlarim, acaba klomenden dolayi degismis olabilirmi??

ilaçtan dolayıdır peki 3. gün gidecek misin doktora klomen için. inşallah canım hayırlısıyla gelirler üst kat komşum doğum yaptı alt katta kinin 2 kızı hamile kuzenim geçen hafta doğum yaptı. eşimin iş yerinden arkadaşı vardı o da yeni bıraktı korunmayı ona ovulasyon testi tavsiye ettim günü 2 gün geçmiş kasık batması varmış galiba o da hamile.. bakalım bize de nasip olur belki bu kadar bolluğun içinde :KK66:
Evet canim ilac bozdu durumlari...keske hic baslamasydim ama olan oldu artik...ah ne guzel insallah sende onlara katilirsin en yakin zamanda...doktotu bu ay cok aradim agrim vr falan derken...o yuzden bu kanamam bitsin ovi testine baslicam...bi dahaki adette giderim artik...

Bende uzulmedim abla adam esime istersen sen al demis de esim orali olmamis pek...simdi hali hazirda bi ev var ama kp gecin derse gecicez o da belli degil yani...teklef etmen yeter ablacim sagol...keske baska imkanimiz olsa da bu bolgeden tamamen ciksak...kismet belki tasinmaya basladigimizda ogrenirim hamis oldugumu:))

Ay bizimki satmş bile tubişimmm bize de sürpriz oldu ama kardesine satmış bzimki. Bakam nolcek
Kiz bu adamda hem zam yapti hemde satmayi dusunuyorum dedi bizde 1 ay onceden baslicaz iste hazirliga bakmaya falan galiba yarin biri bakmaya gelicekmis eve...hayirlisi olsun...ama bu zamana da ters oldu bari yaz basinda satsaydi!...

Kizlar ya bugun adetimin 14.gunu ve sabah sari pembe bi akintim oldu , cok hafifde kasik agrisi var.... acaba bu yumurtlamadan dolayimi yoksa baska biseymi varr, dogrusu biraz korktum kist falanmi diye .cunku normalde ben surekli 15. 16. Gun yumurtlarim, acaba klomenden dolayi degismis olabilirmi??
Muhtemelen yumurtlamadan dolayi sen bence calismalara devam et...insallah 2 hafta sonra hayirli guzel sonuc alirsin...

Back
X