Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bende gebe kalamayanlardanım.denemediğim yöntem kalmadı.en son kocakarı yönetemlerine basvardum.gittiğim bayan dedi:göbeğin düşmüş yerine zor gelir dedi.göbeğimi 1 hafta sabahları gittim göbeğimi ovaladı.ama nafile.göbeğimi ovalarken cok sancı oluyor dayanamıyorum.bayan göbeğin düşüklüğünden başka birde eş çıkıgından bahsetti.bu farklı bir şymiş.bunu duymuşmuydunuz.lütfen bana yardım edin.kafam karışık....

canım doktora gittinmi hiç

melikeece günaydın kız yenimi uyandın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yooooooo 10 da uyandım canım kocişimi göreve yolladım askım simdide bi yandan odayı toparlıyom bi yandanda sizinle konusuyon canlarım benim ne oldu askıtommm çok mu özledin yoksaaaa kısssssopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ben 10 aylık evliyim canım

hımm ne güzel sende yenisin benim gibi yani ben bi düşük yaptım fakat kürtaj olmadım kanla gitti sonrada eylülde olmustu daha kalamadım çok agladım çok kafaya taktım ondan bu ayda stres yok dedim ama burdaki arkadslarımı sakinleştirim kafaya takamyın yine derken ben takmaya baslar gibi oldum ama takmıcammmmmmmmm

evet canımya olmuyo sensiz olmuyo şimdi ben cıkıyom 2 saat sonra girerim kardeşim netin başına gececek görüşürüz öptüm

evet canımya olmuyo sensiz olmuyo şimdi ben cıkıyom 2 saat sonra girerim kardeşim netin başına gececek görüşürüz öptüm

bende bitanem e cabuk gel sende emii kıss walla benim şimdi harıl harıl ders calışmam lazım eksik calışıyom walla sizin için haaaaaa

pes etmek yok ama üzülüyor insan bu gece hiç uyuyamadım döndüm durdum şimdiden cumartesi doktara gidecemya onun stresi sardı bile

hiç düşünme bence takma kafana,kendini çok dinleme dr.gitmek benim içinde işkence gibidir,çok stres yaparım,en son dr.bayan olmasına rağmen çok zor baktırdım kendime
alttan ultrasonla baktı kastım o ara karnından bakalım çok kastın dedi,karnımdan hiç bişi göremedi tamam dedim rahatım şimdi derin nefes aldım ve rahatça baktı.sende rahat olmaya çalış hiç çekinme olurmu? bu arada benim şafak 4 oldu ve ben dayanamadım bu sabah test yaptım,tabiki negatif çıktı,bi ihtimal belki erkenden testte çıkar diye düşündüm ama sanırım cumartesiye kadar beklemekten başka çare yok.

kızlar az sonra dönücem maviş sen yaz merak ettim nerdesin anlat bakim kendini
ben ertuğrulkennteyim işte aslen balıkesirliyimm evlenip buraya yerleestim dururum çok doktor tanımıyorum kime gideceğimi bilmiyorum 10 aylık evliyim ve her ay hüsrana uğruyorum çok yıprandım akşam jimerde test yaptırdım ağlamaktan kıpkırmızı oldum çok üzgünüm bugün vakit gecmiyor dün akşamın etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…