- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.421
ben 10 aylık evliyim canımtemmuz 5 te evlendim canım 7 ay oldu işte ya sennnnn
arkadaşlar bende gebe kalamayanlardanım.denemediğim yöntem kalmadı.en son kocakarı yönetemlerine basvardum.gittiğim bayan dedi:göbeğin düşmüş yerine zor gelir dedi.göbeğimi 1 hafta sabahları gittim göbeğimi ovaladı.ama nafile.göbeğimi ovalarken cok sancı oluyor dayanamıyorum.bayan göbeğin düşüklüğünden başka birde eş çıkıgından bahsetti.bu farklı bir şymiş.bunu duymuşmuydunuz.lütfen bana yardım edin.kafam karışık....
melikeece günaydın kız yenimi uyandın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben 10 aylık evliyim canım
eeee kanka al nolucak alla alla bak bizimde var seninde olsunnnnkaydirigubbakcemile5
yooooooo 10 da uyandım canım kocişimi göreve yolladım askım simdide bi yandan odayı toparlıyom bi yandanda sizinle konusuyon canlarım benim ne oldu askıtommm çok mu özledin yoksaaaa kısssssopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
benim laptopum vrdı aslında ama çalndı canım hırsızlar caldı.3g var bilgisayar almam lazım mişte en kısa zamanda alcam inş.canım opuyorumnanaktan
evet canımya olmuyo sensiz olmuyo şimdi ben cıkıyom 2 saat sonra girerim kardeşim netin başına gececek görüşürüz öptüm
ben hiç düşükte yapamadım hiç hamile kalamadım nolucak bilhamile kalıyormiyorum millet ilk aydan
ordamasın yusuf_burcu canım sendemi bursalısın kime gidiyosun doktoraayy kız dün öğlenden beri şoklar içerisindeyim aslında çok sevindim .çok mutlu oldum ama nasıl diyorum resmen görümcem hamileymiş daha 7 aylık evli ve korumuyorlardı kazala hamiş kalmış
benim test negatif çıktı çok üzgünüm
pes etmek yok ama üzülüyor insan bu gece hiç uyuyamadım döndüm durdum şimdiden cumartesi doktara gidecemya onun stresi sardı bileüzülme maviş,inşallah bu ay hayırlı haberi verirsin.pes etmek yok dimi.
ordamasın yusuf_burcu canım sendemi bursalısın kime gidiyosun doktora
pes etmek yok ama üzülüyor insan bu gece hiç uyuyamadım döndüm durdum şimdiden cumartesi doktara gidecemya onun stresi sardı bile
ben ertuğrulkentte oturuyorum sen nerdesin bahardan memnun kalmadınmıevet canım bende bursadanım bursanın neresindensin tatlım oradamı oturuyorsun ben bahar hastanesine gidiyordum tatlım şimdi bıraktım oarayı jimere başlıyorum
ben ertuğrulkennteyim işte aslen balıkesirliyimm evlenip buraya yerleestim dururum çok doktor tanımıyorum kime gideceğimi bilmiyorum 10 aylık evliyim ve her ay hüsrana uğruyorum çok yıprandım akşam jimerde test yaptırdım ağlamaktan kıpkırmızı oldum çok üzgünüm bugün vakit gecmiyor dün akşamın etkisindeyimkızlar az sonra dönücem maviş sen yaz merak ettim nerdesin anlat bakim kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?