Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bende gebe kalamayanlardanım.denemediğim yöntem kalmadı.en son kocakarı yönetemlerine basvardum.gittiğim bayan dedi:göbeğin düşmüş yerine zor gelir dedi.göbeğimi 1 hafta sabahları gittim göbeğimi ovaladı.ama nafile.göbeğimi ovalarken cok sancı oluyor dayanamıyorum.bayan göbeğin düşüklüğünden başka birde eş çıkıgından bahsetti.bu farklı bir şymiş.bunu duymuşmuydunuz.lütfen bana yardım edin.kafam karışık....

iiim kankiii kocişe kahvaltı hazırlayım onu güzelce yolluyum öle gelimn sahbete devam edelim ya ben sizi uyuyrkende çok özlüyorum yaaaaaaopuyorumnanaktan

tamam canım kahvaltını yapta gel hemen bende sizi çok özlüyorum sonunda eve internet alcam valla kaydirigubbakcemile3

Doğru sölüyosun valla insanın aklı orada olunca hep kendini dinliyo sanırım.. en iyisi unutmak galiba..

ayy kız dün öğlenden beri şoklar içerisindeyim aslında çok sevindim .çok mutlu oldum ama nasıl diyorum resmen görümcem hamileymiş daha 7 aylık evli ve korumuyorlardı kazala hamiş kalmış

bütün aile şoklar içerisindeyiz resmen eşim çok sevindi ablasının karnını falan ovalıyor çok duygusallaştı ben kalsam ne yapacak bilmem

evet canım pazar günü yoktum izinliydim o gün eşimle vakit geçirdim bayağıda eğlendik o yüzden tatlım

iy yaptınız aman bugünlerin tadını cıkarın giden günler zamanlar geri gelmiyo bir zaman geldiğinde keşke deme iyiki yaşamışım diyelim :sm_cool::asigim:ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…