- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.401
iiim kankiii kocişe kahvaltı hazırlayım onu güzelce yolluyum öle gelimn sahbete devam edelim ya ben sizi uyuyrkende çok özlüyorum yaaaaaaopuyorumnanaktan
Herkese toptan günaydınnnnn.. Güzel ve bereketli bir gün diliyorum hepinize...
ah canım esmeraldacım dünde enim aynı sekilde oldu önce sol kasıgım sonra saga gceti bende anlamadım birazda akıntı geldi ben yumurtluyom heralde 12 ocakta oldum bende hayırlısı olsun bitanem takma rahat ol hamiş olmayı düşünme de ii sonuçlar alalım canımm:teytey:
ayy kız dün öğlenden beri şoklar içerisindeyim aslında çok sevindim .çok mutlu oldum ama nasıl diyorum resmen görümcem hamileymiş daha 7 aylık evli ve korumuyorlardı kazala hamiş kalmış
bütün aile şoklar içerisindeyiz resmen eşim çok sevindi ablasının karnını falan ovalıyor çok duygusallaştı ben kalsam ne yapacak bilmem
canım görümceni tebrik ederim inşallah canım sewninde olur:teselli:
ahh canım Allah tez zmanda sana da nasip etsin çifte mutluluk yaşayın hrpbirlikte...
amin canım sağolun darısı başımıza
kız napıyon nasılsın görünmüyosun pazar günü nilseyle baya muhabbet ettik sen yokdun
bi gün bizde hamile kalırız insallah sende bursadamısn canımayy kız dün öğlenden beri şoklar içerisindeyim aslında çok sevindim .çok mutlu oldum ama nasıl diyorum resmen görümcem hamileymiş daha 7 aylık evli ve korumuyorlardı kazala hamiş kalmış
tamam canım kahvaltını yapta gel hemen bende sizi çok özlüyorum sonunda eve internet alcam valla kaydirigubbakcemile3
Doğru sölüyosun valla insanın aklı orada olunca hep kendini dinliyo sanırım.. en iyisi unutmak galiba..
kac yıllıkm evlisin arkadasım hiç korunm adınınzmıben hep diyorum acık kafaya takmamasak şimdiye biz ikinciy hamiş olurduk wallaa:roflol:
kac yıllıkm evlisin arkadasım hiç korunm adınınzmı
evet canım pazar günü yoktum izinliydim o gün eşimle vakit geçirdim bayağıda eğlendik o yüzden tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?