Gebe kalamayanlar buraya.....

aaaaaaaaaaaaaa kızlar sıkıldım nerdesiniz ya kaldırın bakayım o kıymrtli popolarınızı beni cıldırtmayın zati bugün efkarlıyım

KUZUM BENİM KALDIRDIM KIYMETLİ POPOMUDA SEN NEDEN EFKARLISIN BAKİM:çok üzgünüm:

canım koçişlen tartıştık hertatışmamızın sonu bebeğe geliyor sorun onda diye öyle düşünüyo ama bence cocuk olması için sebeb olması gerekmezki rabbim ol deyince oluyo tavır yaptı evde gitti bende ağladım durdum yeni geldi şimdide etrafımda dönüyo özürdilio ama ben bikere kırıldım off allahım sen büyüksün mafoldumben

canım benim tartışacak birşeymi bulamadınız ya yapmayın böyle üzme kendini:çok üzgünüm:

canım benim tartışacak birşeymi bulamadınız ya yapmayın böyle üzme kendini:çok üzgünüm:

yok valla tartışma cocukla ilgili değildi ama sonu ona gelio zaten tek sorunumuz o başkada birşey yok oda en kötüsü kızlar ya arkadaşım hamile daha cocuğu bir yaşında ik
incisini yapıyo bide kazaylan oldu diyolar ya sinir oluyorum bizde okazalar hatta zincirleme olmuyo anlamadım sinir oldum ya offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm esinte bugün doktora gittim adetim çok gecikti tam bugün 20 gün ve halA OLmadım çok üzülüyorum doktor allttan bakalım dedi baktırmadım karnımdan da bişey göremedi kan tahlili istedi hiç bişey çıkmadı kilo vermelisin dedi yasın çok küçük onun için adet gecikmesi yasarsın dedi hiç bi ilaçta vermedi adet olmamanın kiloyla ilgisi olabilirmi lütfen yardım edin bana

canım benim bildiğim yok ne alaka sen yine dikkat et ilçta kullanma benin arkadaşta o şikayetten gitti doktorsana dediğini dedi gönderdi ve daha sonra tekrar tahlil yaptırdı hamiş cıktı inşalalh öylesindir canım birazdaha bekle eyer olmazssan tekrar test yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…