Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadslar dün akşam benim karnım çatladı niye çatladı ne süreyim karnıma ya çatlak matlak yoktru bi gecede çatlamıuş

öff ya adeti düzensiz olanlar yumurtlama gününü nasil hesaplarki

yine adet oldum bu sabahhh..oysa hamileyim gibi hissetmisdim ilk kes :çok üzgünüm:

öff ya adeti düzensiz olanlar yumurtlama gününü nasil hesaplarki

yine adet oldum bu sabahhh..oysa hamileyim gibi hissetmisdim ilk kes :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar aramıza birsürü yeni katılanlar var sohbet edemedik ama hoşgelmişler esracım yumurtladığını senden gelen akıntı ile anlarsın jel kıvamında bir akıntın başlarsa yumurtlamışındır demektir ben seninle tanışamadım tanımıyosun beni ben buranın müdaviniyimdir ama şu an çalıştığım için giremiyorum hamile kalamıyodum kaldım ve bebeğimi kaybettim kendimi çalışmaya adadım internetten araştırırsan yumurtlama ile ilgili çok şey bulabilirsin öpüyorum seni

canım yoladaşlarım dert ortaklarım hepinizi öpüyorum beni merak etmeyin iyiyim kafamdan attım sayılır acısı duruyo ama takmıyorum artık allahım tekrar nasip eder inşallah öpüyorum hepinizi kimsecikler yok sizi seviyorum

canım adına sevindim hoş geldin bitanem

CANIM BENİM HOŞGELDİN VE GÜLE GÜLE GİTMİŞSİN ZATENkaydirigubbakcemileKAFANDAN BAZI ŞEYLERİ ATMANA SEVİNDİM BİTANEM ÇALIŞMAK İNŞAALLAH İŞE YARAMIŞTIR SENİN İÇİN TATLIM KENDİNE ÇOK DİKKAT ET TATLIM ÖPÜYORUM KOCAMAN SENİopuyorumnanaktan

cok gecmısolsun hoşgeldın benım haberım yoktu
hoşgeldın herşeyde bi hayır vardır allah nasıp eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fatos, bebisin hayirli olsun canim. ben türkiyede olsaydim, koca karilara giderdim. birde onlarin tavsiyelrerini uygulardim. ama ne yaziiki cook uzaktayim afffffffffffffff ne olucak bizim bu durumumuz yaa ben bu bebek olamam meselesinden cok biktim cook 5 yillik evliyim.her seferinde hayal kirikligi yamaktan biktim afffffffffff bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

YARADANIM tez zamanda bizlere saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin. kiz melikeeeeeeeee nasilsin kiz kanki beni hic sormuyorsun ??? neyse ben cikiyorum yine sirtim agirdi dayanamiyorum kendinize iyi bakin hüzünlü, baynlarrrr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…