• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar mrb adet oldum ya ama cok erken ya 10 gün varya daha önce böle olmadı off ya bu ayda tüp bebek tedavisi kaldı heralde ya kızlar tedavi için adetin kacıncı günü gitmek şart offya kafam coooookkkkkkkkkkk karışık :bbo:

hadi yaaaaa neyse canım saglık olsun napalım hep öleyiz wallaaaa kuruduk yaww

Canim iyi gecti sayilir. Aslinda benimde moralim cok bozuk icim aciyor adet belirtilerim basladi afffff yaa ne olucak bizim halimiz. Arkadasinin sözü nasil gecti ???? senağlama

cok güzel gecti görücü usülü oldu ama damadımız kızımızın gözünün içine bakıyodu sevdiler birbirini allah tamammını getirsin ben de bol bol oynadım eğlendim sonu hüsran oldu adet oldum kötü sürpriz hayırlısı olsun canım hakkımızdan canım seni cok iyi anlıyom bibirimizin cok iyi anlıyoz yaşadığımız acı hayal kırıklığı aynı :teselli:

slm kızlar
yeni katıldım sayılır aranıza
1 yıllık evliyim artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz 2 aydır yanımda kocam öncesi yanımda değildi
şimdilik bişey yok
sorun çıkacak diye korkuyorum
varsa tavsiyeleriniz çok memnun olurum

melike kankiii ben geldim şimdi hastaneden muayne oldum yine alttan perşembe sonke z yumurta takıbı yapcaklar.bu arada yumurtam olusmamsı kankı yumurtam yokk .doktora sordum adetinin 13-14günlerinin olusması lazım ama sende olusmamıs dedi.perşembe muayneden sonra kuvetli bi ilaç tedavisine başlaycaz dedi.yumurtan olusmutor dedi.ilaç yazcam dedi.hayırlısı bakalım nolcak

evet canım sana katılıyorum boşver biz bize yeteriz moral vermekte sogan suyuna gelince bilmem ama denemek istiyorum yaa içemem diye korkuyorum tiksinirim sogan yiyemem bidaaa diyede korkuyorummmeyvahedigeldismile boşver esinide kendinide strse sokupta baska hastalıklara neden olmayın herseyin bası moral be kankiii napalım hersey olacagına varır ee bende yumurta var kist yok hani bende düşükten sonra hamile kalamadım ee ben napimmm:olmaz:böle düşünüp benide üzmeeee:umursamaz:

haklısın canım benim.bence birkeredene peçeteye kolanya falan sık içmeden burnuna çek sonra içmeyi dene canım .ben öyle yaptım şimdi su gibi içiyorum canım opuyorumnanaktan

gerçekten uzuldum cnm sıkma canını
madem dr ılgılenmedı ondam baska doktormu yok bosbosuna gıtme oraya bence yınede sen bılırsın
buarada baskalarına da takma kafayı burda herkesın amacı aynı neden oyle demısler bılmem ama zaten bu sıteye moral olsundıye gırmıyomuyuz olumsuz olsada herkes kendı fıkrını soyluyo ama sen takma kafana yınede
bende pko hastasıyım ve hala doktor kontrolıne gıtmedım neyse uzme kendını sen herşeyın hayırlısı
inşallah bıgun hepımıızın bebişleri olurr :Saruboceq:

sagol canım haklısın değiştircem doktoru çok kalabalık oluyor valla yaa.başkalarınıda takmamaya çalısıyorum canım neden möyle dedilerde bilmiyorum vaala ben çalısıyorum her fırsat buldukça giriyorum bu siteyeki biraz dertleşeyim derdimi anlatayım moral bulayım diyee sevince ve üzültüye ortak olayım diye giriyorum bu siteye.sen ne kadar zamnadır bebiş istiyorsun ve niye hala doktora gitmedin canım .
amin canım amin.inş.2010anneleri olacagız.opuyorumnanaktan

inşalllah canım benim etmezmiyim hiç her an dualarımdasınız:Saruboceq: rabbim kimsenin kucagını bos koymasın ben inanıyorum rabbim isteyene istediğini veriyo sizede verecek hıc kendınızı uzmeyın stres yapmayın olacak inşallah:1hug:

amin canım amin inş.bizde anne olcaz Allahın izniyle .bu arda tebrikler canımm.

slm kızlar nasılsınız ben haftasonları giremiyorum ..çalışmalar nasıl gidiyor..sempatiksalakcinni..ben çalışmalara ara verdim..başka bir şehre taşınacaz 1 aya kadar orda da 3-4 aylık geçici bir ev daha sonra lojman çıkınca da lojmana..benim kaderim bu heralde 5 yıllık evliyim ve bu 4.taşınmam ordan tekrar 5.inci..off cnm çok sıkkın kızlar dua edin..tam da hamile kalma günleriydi cmrtesi pazar ve yumurtamın çatladığını hissettim çok yoğun yumurta akı gibi akıntım oldu ama maleseff bu moral bozukluğuyla...haftasonu 2 gün ağlamakla ve uykusuzlıkla geçti..neyse ben sizi kendi dertlerimle sıkmayayım..

slm kızlar
yeni katıldım sayılır aranıza
1 yıllık evliyim artık bizde bir bebişimiz olsun istiyoruz 2 aydır yanımda kocam öncesi yanımda değildi
şimdilik bişey yok
sorun çıkacak diye korkuyorum
varsa tavsiyeleriniz çok memnun olurum

mrb cnm kayseriliysen hemşeriyiz o zaman..bebek düşünmeye başlayınca doktora git bence kan değerlerine bakarlar hormonlarına bakarlar..benim kızın bakıcısının kızının da 7 aydır olmuyor..doktora gitmiş ve rahim akıntın ph değeri çok asidik spermleri öldürebilir demiş ve ph dengesi için bir fitil ve krem vermiş..herşeyi duymuştum ama bunu duymamıştım ben kızlar..

slm kızlar nasılsınız ben haftasonları giremiyorum ..çalışmalar nasıl gidiyor..sempatiksalakcinni..ben çalışmalara ara verdim..başka bir şehre taşınacaz 1 aya kadar orda da 3-4 aylık geçici bir ev daha sonra lojman çıkınca da lojmana..benim kaderim bu heralde 5 yıllık evliyim ve bu 4.taşınmam ordan tekrar 5.inci..off cnm çok sıkkın kızlar dua edin..tam da hamile kalma günleriydi cmrtesi pazar ve yumurtamın çatladığını hissettim çok yoğun yumurta akı gibi akıntım oldu ama maleseff bu moral bozukluğuyla...haftasonu 2 gün ağlamakla ve uykusuzlıkla geçti..neyse ben sizi kendi dertlerimle sıkmayayım..

mrb canım üzme kendini inş.herşey yoluna girer sıkma canını kendine iyi bak taşınırkend edikkate et canım

melike kankiii ben geldim şimdi hastaneden muayne oldum yine alttan perşembe sonke z yumurta takıbı yapcaklar.bu arada yumurtam olusmamsı kankı yumurtam yokk .doktora sordum adetinin 13-14günlerinin olusması lazım ama sende olusmamıs dedi.perşembe muayneden sonra kuvetli bi ilaç tedavisine başlaycaz dedi.yumurtan olusmutor dedi.ilaç yazcam dedi.hayırlısı bakalım nolcak

canım beni hatırladınmı ben gecen perşembe muayene oldum alttan dr rahmin çok iyi bebek çok rahat gelişir ve düşük tehliken olmaz ancak çatı darlığı var onuda sezeryanla hallederiz falan dedi.
dr bunları söylerken bi ara güldüm neden güldünüz dedi bende olduda sezeryanla çıkması kaldı dedim herneyse eşimin sperm sonucu iyi sorun yok haftaya çarşamba usg çekilcek adetimin 2.günü bakalım ondan sonrada hsg eğer hiç birinde sorun çıkmazsa dedi dr um aşılamaya gitcez dedi rabbim inş hepimize bebek nasip eder.
bu arada hiç üzülme ilaçlar ile yumurtayı çatlatıyorlar sen moralini yüksek tut tatlım.

hayırlısı olsun bitanem üzülme herseyin bası inanki moral kankiiiiimmm rahat ol sen yeterkiii

Canim kendini cok üzme. Yumurta yoklugu ayri sey, yumurtanin gelismemesi ayri sey. Sen tedayviye basladiginda, görüceksin yumurtan gelisicek. Zaten bir tane yumurta patlar her ikisi birden olusmaz, patlamazmis. Korkmana gerek yok.zemuszemus

canım beni hatırladınmı ben gecen perşembe muayene oldum alttan dr rahmin çok iyi bebek çok rahat gelişir ve düşük tehliken olmaz ancak çatı darlığı var onuda sezeryanla hallederiz falan dedi.
dr bunları söylerken bi ara güldüm neden güldünüz dedi bende olduda sezeryanla çıkması kaldı dedim herneyse eşimin sperm sonucu iyi sorun yok haftaya çarşamba usg çekilcek adetimin 2.günü bakalım ondan sonrada hsg eğer hiç birinde sorun çıkmazsa dedi dr um aşılamaya gitcez dedi rabbim inş hepimize bebek nasip eder.
bu arada hiç üzülme ilaçlar ile yumurtayı çatlatıyorlar sen moralini yüksek tut tatlım.

evet canım hatırladım seni hayırlısı olsun canım inş.ilk aşılamayla hamıle kalırsın b itanem moralımı yuksek tutmaya çalısıyorum zaten hayırlısı olsun canım nasıl kısmet artık opuyorumnanaktan

Back
X