Gebe kalamayanlar buraya.....

umutlubirben sen aşılamanı nerede yaptırmıştın , 30 yaşım bitti genç sayılmam malesef bende kendime kızıyorum 27 de evlendim boşuna ertelemişim bide ilk 1,5 sene korunduk istemedik çok pişman oldum ama geçen zaman geçti ne yazıkki

Canim ben yurt disinda oturuyorum burda yaptirdim. ama tüp bebk icin türkiyeye gelicem. Burda bana bakicak kimse yok istanbulda ablam var orda kalicam. Henüz hastaneyi belirlemedik acaba hangi hastane daha iyi bilmiyorum. Bu seferde olmazsa diye cok korkuyorum.mafoldumben

canım, hangi ülkedesin bilmiyorum ama türkiyedeki uygulamalar için daha iyi die duyuyorum bi arkadaım var bu konuda çok tecrübeli 9 kere falan tüp denemesi oldu bi çok merkezi tecrübe etti en iyisinin umut tüp bebek olduğunu söyledi ama bana çok uzak anadolu yakasında kalıyor o yüzden bu taraflarda biyer bakarım herhalde ... buarada hamileleri ve bebekleri görünce ister istemez benimde gözüm takılıyo çok moralim bozuluyo die kendime kızıyodum ama yanlız değilmişim :)))

yeni kızlar gelmiş hoş gelmişler umutlu birben nerdesin kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bazen o kadar üzülüyorum ki yarin hic olmuyucak saniyorum. Bazende hakkimdan hayirlisi diyip sanki bebeklerim varmis gibi hayal kuruyorum. Onlarla geziyorum,yemek yediriyorum, internette aileme gösteriyorum. Hep ikiz hayli kuruyorum bir kiz bir erkek. YARADANIM tez zamanda nasip etsin cümlemize. AMIIIIN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…