Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba kızlar naber??
Melike ne oldu? Bunalıma girmişsin. Toparlan arkadaşım, moralini bozma sakın. O zaman her şey daha kötü oluyor. kaydirigubbakcemile5

bak kızıyorum haaa klava:
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama takıntı yapma lütfen. bak ben bayadır buraya falan yazmıyorum bu topiclere girmiyorum ki kafamdan atayım diye. sen de başka şeylerle meşgul ol. kendini oyala. sürekli burda olursan, hep aynı şeyleri düşünürsen tabi bunalırsın.
ben de sabahtan akşama burda, başka konularda hep çocuk konuştum, çocuk düşündüm. her gece ağlamaya başladım artık depresyona girmek üzereydim. eşim bu topiclere girmemi yasakladı. çok da iyi yaptı. ben de tamam dedim artık eskisi kadar girmiyorum. başka konulara yazıyorum. ama çok farklıyım. tabi tam olarak kafamdan atamadım ama önceki gibi değilim. şimdi çocuk aklıma geldiği anda hemen kafamdan atıyorum başka şeyler düşünüyorum. okul da açıldı çalışırken daha kolay oluyor. tatilde sürekli evdeyken kafayı yemek üzereydim. kendine bir meşguliyet bul canım benim.

hadi bakalım toparlan, kendine gel!!

olurrrrrrrrrrr ben nasıl istersem öle mi olucak yani tamam o zaman olurrrrrrrrrrrrrrrrr

haklısın canım benim sana katılıyorum melikeee kendine gel kızzklava:

Evet ALLAH yardim etsin. Nasip olmayinca bir seylerde engel oluyor. Tüp bebk icin gitmeye gerek kalmaz bir de bakmissin hamis olmussun. ayyyyyyyy ne güzel olur dimi.
canımya nerde aslında bende düşündüm ba adetim cok erken geldi daha önce böle olmadı vardır bundada bir hayır belki bu ay olur canım süprizzzzz

Son düzenleme:
kızlar dün akşam yemek yerken eşimle bebek işini konuşuyorduk şimdilik sende birşey yok tabi daha hsg çekilmedi ama diyelim oda iyi çıktı bendede birşey yok niye olmuyor diye sordu bi türlü anlatamadım sebepsiz işte dedim ya sebepsiz bebekmi olmazmış falan filan deyince allah vermiyor işte bizim anne baba olmamızı istemiyor işte anladınmı dedim sonrada allaha beni affet diye yalvardım sanki isyan eder gibi oldum.
ama öyle değilmi sebepsiz demek allah vermiyor demek tıp bunu açıklayamıyorsa demekki dini bir boyutu var diye düşünüyorum ben.

hiç sorma canım yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…