• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

walla milleti görünce bırak catıyı dama çıkıp atlayasım geliyo eltimin gelinleri bizden 3 ay sonra evlendi kız istemiyodu bebek şimdi bana diyoki bıcak keser gibi bizim gelin hamileymişşş napalım hayırlısı olsun biz istiyoz ya ondan olmuyoooo elalem istemiyoo oluyoo iştee:çok üzgünüm:

kız bide kazaylan oldu demiyolarmı kafayı yiyom kız bizim neden kazaylan olmuyo napsak sarhoşmu yola cıksak ama ben alkol kullanmıyomki ne yapsak melike hazır ol mart kapıda hazırla yatağını ben yatağımı sağlamlaştırdım neyseki bişi olursa garantisi var :tomato:

evet canım sarısın beyaz tenli 172 boy balık etlii daha dogrusu kemiklerim iriii güzel bi hatunmusummm herkes öle diyoo balıkesir trakya izmir kızlarına benzetiyolar daha çok adanalıya ne benzeten var nede adanalı olduguma inanannnn

güzel aldım seni kız resmin gamze özçelikya aklıma geldin bende canım balık etliyim baoyumuz aynı hemen hemn ama ben beyaz tenli siyah gözluyüm ama hep sarışın olmak istemişim neyse bende kendimi catma sarışın yapacam bi ara yaptım herkes bayıldı şimdi kızılm boyam gecsin tekrar sarışın olcam bayanssulusmile

kız bide kazaylan oldu demiyolarmı kafayı yiyom kız bizim neden kazaylan olmuyo napsak sarhoşmu yola cıksak ama ben alkol kullanmıyomki ne yapsak melike hazır ol mart kapıda hazırla yatağını ben yatağımı sağlamlaştırdım neyseki bişi olursa garantisi var :tomato:

deli kıssssssss allahım ya sende birbennnn gibi oldun haaaa oda böle konusuyı yaa gülmekten kırılıyorummmmmm:roflol:

canım çalışmıyorum evdeki işler 40 gündür memleketteydim ev çk fena bi halde tabi valizdeki eşyaları yıka ütüle yerleştir işim çok yani anlıycağın neyse kızlar k.i.b byy

hımm anladım canım nereliydinki sennn kolay geldin evet ya bide valiz zor iş wallaaa yine gel bebegemmmm:a015:

güzel aldım seni kız resmin gamze özçelikya aklıma geldin bende canım balık etliyim baoyumuz aynı hemen hemn ama ben beyaz tenli siyah gözluyüm ama hep sarışın olmak istemişim neyse bende kendimi catma sarışın yapacam bi ara yaptım herkes bayıldı şimdi kızılm boyam gecsin tekrar sarışın olcam bayanssulusmile

hımm bende dogustan sarısınmısım sonra annemler kestirmiş rengi dönmüş koyulaşmısım ama sarı röfle yaptırdım ama kociş diyoki eski anadan dogma sac rangim warya ona dön diyo bende bekliyom aksın boya diye dip boyam geldi aslında ama napim kocişim öle istiyo yoksa herkes böle daha çok begeniyo beniiiii önemli olan kocişimin begenmesiiiŞeniz

:roflol:delikafadulden:sm_cool:delikafadulden:lepi:hihoyyyt
hadi yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileŞeniz:enbuyukkk:

hani derler ya üzüm üzüme baka baka kararrır bizimkide o mesele adamıda kudurttum martta artık yanını giderim miyav miyav derim hadi hep beraberlülülülülülü

bana diyene bak bakkkk kısss buseeeee kısss noldu yine üzülüyon dün bana moral veriyodunnnnnnnn strese hayırrrrrrrrrrrrrrrrr

öyel canım ama ister istemez insan strese giriyor yaaa.yarın yine muaynem var çok gerginim bugun herkes çok sinirlisin diyorr.yarını iple çakıyorum canım.bakalım hayırlısı artık ne diyeyim artk bebk konusunda 2tarafada biraz baskı yapıyor düşünün artık diyeee.biz yeni düşünmeye başladık ama ben pkoyum diyemnmiyorummmafoldumben
desem hergün çocuk olmuyormu olmuyor demeyen başlarlar oda beni çok sıkıarr.

rüyan süpermiş canım.inş.gerçek olur

öyel canım ama ister istemez insan strese giriyor yaaa.yarın yine muaynem var çok gerginim bugun herkes çok sinirlisin diyorr.yarını iple çakıyorum canım.bakalım hayırlısı artık ne diyeyim artk bebk konusunda 2tarafada biraz baskı yapıyor düşünün artık diyeee.biz yeni düşünmeye başladık ama ben pkoyum diyemnmiyorummmafoldumben
desem hergün çocuk olmuyormu olmuyor demeyen başlarlar oda beni çok sıkıarr.

rüyan süpermiş canım.inş.gerçek olur

aminn bitanemm bak moralini yüksek tuttt yoksa stresten hepimiz ölücezz haaa yapma üzülme güzel düşün güzel olsun sonuuuuopuyorumnanaktan

Back
X