• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşbulduk canım ya napim benim bahriyeli nöbetçiydi dün gece yolunu bekliyorum

hadi yaaaaaa bizimki gündüzleri gidiyo göreve aksamları geliyoo rahatım walla daha önce 12 24 tü o zaman önleyici hizmetteydi ekip otosunu sürüyodu sabah 6 da gdiyodu şimdi birimi degişti sivil çalısıyoda rahatladık walllaaaaŞeniz

maviş kız kaşınıyon gelem kaşıyam seni aaaaaaaaaaaaaaaa burda sitem olaza aaaaaaaaaasadece ben sitem edrim ya nerdesiniz bakem sabahtan beri

hadi yaaaaaa bizimki gündüzleri gidiyo göreve aksamları geliyoo rahatım walla daha önce 12 24 tü o zaman önleyici hizmetteydi ekip otosunu sürüyodu sabah 6 da gdiyodu şimdi birimi degişti sivil çalısıyoda rahatladık walllaaaaŞeniz

askerlerle polislerin gerçekten işi çok zor canım ya allah yardımcıları olsun adam bi geliyo eve hali kalmamış ya canım benim

askerlerle polislerin gerçekten işi çok zor canım ya allah yardımcıları olsun adam bi geliyo eve hali kalmamış ya canım benim

aynene ölee walla benimki aksam geldi yemegini yedii geniş aileyi çok sever onu izlerken bile uyumuş walla o yüzden dün erken kalktım canım bide kaynanamar war anca girebiliyom o yüzden kimse bana sitem etmesin aynı odadayız bide aynlış anlarlar şimdi gün boyu basındayım napalım biliyoduk böle zor oldugunu mesleklerinin seviyoruz katlanıcaz napim güll alahım canını sag etsinde sabaha kadar çalışsınŞeniz

Back
X