Gebe kalamayanlar buraya.....

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım
kkcığım girmişsin topiğe yazmışsın ama arkadaşlar farketmedi herhalde sana yazmamışlar canım üzüldüm canım durumuna çok merak ettik seni ne zamandır ghirmedin ama sakın moral bozmak yok bitanem tamammı

Canim hos geldin. ALLAH kavustursun heyirli teskereler nasip etsin. Tez zamanda bebisinde olur INSALLAH. opuyorumnanaktan

herkesin cuması hayırlara vesile olsun bu mübarek günde elleri duada olan arkaşlarımızın ellerinin boş kalmaması dileğiylen rabbim cumanın yüzüsuyu hürmetine bebek isteyen bütün anne adaylarımızın yüzümüzü güldürsün.kızlar bu gün bunlar içimden geldi ta derinlerde hadi kızlar duaya kızlar dua her kapıyı acar bizimde bu bahar gibi birgün güneşimiz doğacak inşallah KIZLAR ıÇıMDE BURUK Bı SEVıNÇ VAR

bende 5 aylık evliyim.adet düzensizliğim var.korunmuyoruz ama hamile kalamadım henüz.endişe ediorum.doktorada defalarca gittim ama artık ilaç falan kullanamak istemiorum.banada dua edin:sm_confused:

bu arada burda yeniyim.doktorada adet düzensizliği için evlenmeden önce gitmiştim.şimdi ise hamile kalmak istiyorum.doktora gitmek için erkenmi. kifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…