Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar tÜplerımden bırı tıkalı yaaa tÜpÜ tıkalı olup hamıle kalan tanıdıĞınız varmııı???

mrb canım korkma yaaa bende çok korkuyordum :kedi: öokda utanıyordum.ama 2haftadır yumurta kontrolu içinalttan baktırıyommm.3dk bişey korkma canım

Kızlar tÜplerımden bırı tıkalı sızce halıle kalırmıyım bÖle bıı tanıdıĞınız varmı

slm kızlar bugün doktora gittim simir testimin sonuucunu aldım herşey normal dedi içim rahatladı ama ben niye hala adet olmuyorum ,ilacta içtim hala yok olmadım ya bebek te yok delircem valla aktardan civanpercemi aldım tadı felaket içemedim

slm mavişşş hoşgeldin nasılsın bakalım bugünnnnnnn

sen hala burdaısın buarada hanı bu sayfada kımlerın burda oldugunu nasıl goruyoruzz bıde acık olupta hangı bolumde olduklarını nasıl goruyoz bı bılgın varmı melike:uhm:

nerde olucam kiii tabiki işim bitti burdayım yemegimde hazırrr e asagıda yazıyo ya canım kimin olup olmadıgı ben temizlik yapmıstım ya halıları felan seriyodum burdaydım ama acıktı sayfam yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…