- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.621
kıskanççç birrrrrrrrrrr bennnnnnnnnn kıskanççççççççççççalsanaalsanasmile
Yok kiskancliktan degil,caresizlikten,denize düsen yilana sarilirmis. Bende kedilere uyup normal prosedirin disina cikicam. Ya tutarsaaaa kaydirigubbakcemile3
Mart ayinda kediler birbirlerini kovaliyicaklar. Benle kocisde bir birimizi kovaliyicagiz. Sonunda civ civ cikicak kus cikicak. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
kıssss sonunda yılan ettin ya helal olsun sana bidaha konuşursam senleeeeeee
kizlarr ben cikiyorummmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakin hihoyyyt
kacan kurtuluyomu bari heheheh
cıvcıvde cıksın kucta ama bitane bebiş cikması şart heeekaydirigubbakcemile3
hade gorusuruz kız sende kendıne ıyı bak bayyhihoyyyta.s.
ii sayılırım yarın ilk defa doktora gitcem çok heycanlıyım aslında birazda korkuyorum 3.5 senelik evlim 8 aydır bebek istiyoruz olmuyor evliliğim süresinde hiç doktora gitmedim hep erteledim bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum...
Kızlar tÜplerİmden bİrİ tıkalı sİzce halİle kalırmıyım bÖle bİİ tanıdıĞınız varmı
Kiz ben kimseyi yilan etmedim. Ceresizligimi belirttim sanki dama cikmaktan baska caremiz kaldimi??kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
slm kızlar bugün doktora gittim simir testimin sonuucunu aldım herşey normal dedi içim rahatladı ama ben niye hala adet olmuyorum ,ilacta içtim hala yok olmadım ya bebek te yok delircem valla aktardan civanpercemi aldım tadı felaket içemedim
sen hala burdaısın buarada hanı bu sayfada kımlerın burda oldugunu nasıl goruyoruzz bıde acık olupta hangı bolumde olduklarını nasıl goruyoz bı bılgın varmı melike:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?