Gebe kalamayanlar buraya.....

afiyet olsun kanacım bal şeker olsun şifa niyetineee inşallah yararını görürsün bitanemmm:içelim:

evet canım.valla bende bır kerr yaptım asla ıcemedım hele soganı hıc ıcemem.ya allh verecek olduktan sonra varya ıstersn sıse sıse ıc gene bos

adanalısın yani bende yüregirliyim canım temmuzda evlendim mersine gelin geldim kocişim burda polisss sen nerdesinnbilmiyorumkismile

evet canım.valla bende bır kerr yaptım asla ıcemedım hele soganı hıc ıcemem.ya allh verecek olduktan sonra varya ıstersn sıse sıse ıc gene bos

evet canım haklısın herkes içememz tabi ben soğan suyuda içtim 15gün.yanı rabbim vermedıkten sonraa ne kadar içersen iç.bizde böyle cabalıyoruz işte napalım belki bi faydasını görürüz diyee.ben bide pkoluyum canım

bıldgıım kadarıylan pko lulara bal corek otu tarcın karısımı cok ıyı oluyor.vede sana tavsıyem bol bol lımonlu maydanoz ye.butun ıcını temızler.ıncırın kendısını ye.benım kuzenımde pko luydu 1.yılında kaldı

hee evet bal çörekotu tarcını bende duydum canım iyi geldiği ona daha başlayamadım aama başlayacam inş.limonla maydonoz dumadım ama denerim sagol canım allah razı olsun.bilgi için sagol canımm.bende 1,5yıllık evlıyım 1ay önce pko oldugumu ögrendım.1aydırda bebiş istiyoz.tedavitye başlaycam hastalıgım 3,günü hastalıgımı bekliyorum hayırlısıopuyorumnanaktan

gördünmüü kanakaa esranın kuzeni kalmışş bende maydonzun suyuna oturuyom arada napim öle yap diolarr darısıda insallah kankama esracım çok saol wallaa onun bu morale çok ihtiyacı vardııı:teytey:

sagol canım kanki inş.hepimizin bebişleri olurrr yaa.maydonoz suyu ve sut buhatına oturanları duymustum kankı sende yap aksatma canımmmkaydirigubbakcemile5
inş.bu topikde güzel haberler veririz opuyorumnanaktan

hep yanlıs tedavı uyguladılar kuzenıme mahfettıler tam doktoru bıraktı o ay hamıle kaldı.corek otu faln gercekten cok faydalı.maydanoz suyunun buharıda butun ıcının ıltıhabını alır.ama kendısını yemen daha faydalı.her gun her ogunden once ye bence bal karısıımını kız yakın olsam ben yedırırdım sana :))))))))melıke desene yumurtlama gunun basladıysa artık canın cıkar :))))))bende 16.gunumdeyım.esımde sperm azlıgı var benım.((((1 aydır tedavı goruoruz

sagol canım kanki inş.hepimizin bebişleri olurrr yaa.maydonoz suyu ve sut buhatına oturanları duymustum kankı sende yap aksatma canımmmkaydirigubbakcemile5
inş.bu topikde güzel haberler veririz opuyorumnanaktan

inşallah bitanem inşallahhhh tek duamız hayırlı zamanda hayırlı bi bebişşşkaydirigubbakcemile5

hımmm gecmiş olsun canım oluyo yaa öle sorunlar napalım kardes hayırlısı olsun canım senin yas kaç ben 23 yasındayım çörek otu bal ve tarcın o gün arsıtırdım ama yiyemedim çok acıııııydııııııı bi kaşık aldım ama gel de bana sorunnakannehirohaoldumsmile

kıslarrr bi yerde gördümm arı sütü erkegin spermlerini fazlalastırıyomus kadınlarda arı poleni yiyomuşşşş

ben polen yıorum ballan.kecıboynuzu kaynatıorum.aman hayırlısı yha yarın kandıl kızlar dularımızı kuvvetlı edelım allh bos cevırmez ınşşşşşşşşş

ben polen yıorum ballan.kecıboynuzu kaynatıorum.aman hayırlısı yha yarın kandıl kızlar dularımızı kuvvetlı edelım allh bos cevırmez ınşşşşşşşşş

inşallah topragımm inşallahh bende şimdi bi kasık bal yedim biraz balın üstünede çörek atı döküp yedimm acııııı acıııııohaoldumsmile

onun acısı zatn vıtamını kız :)sende benım gıbısın ha bısıyı zorlnyıosun ama sorun bebek olunca ınsan tas olsa yer (((((((allhım kımseyı caresız bırakmasun

kuzenin için üzüldüm canım ama hamılre kalmasına sevindim.bakalım bana nasıl bi tedavi uygulayacaklarrr.bal tarçın çörek otu karıştırılıp yeniyordu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…