- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.181
hımmm hadi yaa çok sevindim canım senin adınaa keşke bende yapıp içebilsemmm ben kendisini yiyorumm günde bi taneeekafamçokkarıştıohaoldumsmile
canım sendemi adanalısınnnn evet ya bende kendisini yiyorumm içemem midem almaz biliyommm:çok üzgünüm:
esracıgım ben şimdi yaptım incir suyu içiyorum tadı okadar kötü gelmedi bana normal hos bi tadı vaar kokuda yok.şimdide kaynattıgım incirleride yiyorum hem suyu içiyom hem tanelerini yiyorumopuyorumnanaktan çokda kötü degılkı canım
evet canım.valla bende bır kerr yaptım asla ıcemedımhele soganı hıc ıcemem.ya allh verecek olduktan sonra varya ıstersn sıse sıse ıc gene bos
evet canım.valla bende bır kerr yaptım asla ıcemedımhele soganı hıc ıcemem.ya allh verecek olduktan sonra varya ıstersn sıse sıse ıc gene bos
afiyet olsun kanacım bal şeker olsun şifa niyetineee inşallah yararını görürsün bitanemmm:içelim:
adanalısın yani bende yüregirliyim canım temmuzda evlendim mersine gelin geldim kocişim burda polisss sen nerdesinnbilmiyorumkismile[/QUOTE
hımmm ben ıcındeyım tatlım...bende yaza dogur evlendım hemen hemen aynı zamn gelınlerıyız :)bebek ıcın doktora falan gıttınmı sen?
evet canım haklısın herkes içememz tabi ben soğan suyuda içtim 15gün.yanı rabbim vermedıkten sonraa ne kadar içersen iç.bizde böyle cabalıyoruz işte napalım belki bi faydasını görürüz diyee.ben bide pkoluyum canım
adanalısın yani bende yüregirliyim canım temmuzda evlendim mersine gelin geldim kocişim burda polisss sen nerdesinnbilmiyorumkismile[/QUOTE
hımmm ben ıcındeyım tatlım...bende yaza dogur evlendım hemen hemen aynı zamn gelınlerıyız :)bebek ıcın doktora falan gıttınmı sen?
canım ben temmuz 5te evlendim eylül 25 de düşük yaptım nedenide mersinden adanaya gelmem yani seyahat etmem olucak ya gece yarısı annemlerdeydim kanamam geldi 12.de duymussundur esimde hemen marsa hastanesine götürdü işte çok kötü bi gündü anlatamam dr burda gidiyorum düşükten sonra sütüm kalmış onu kuruttum işte simdide adet düzenleyici ilaç alıyorum oda çok ii geldi çok sükür yumurtlama günümü dr söledi 32 gün sürdü 14 15 16 yani yarından sonra baslıyoooo:lepi:
sagol canım inş.
bıldgıım kadarıylan pko lulara bal corek otu tarcın karısımı cok ıyı oluyor.vede sana tavsıyem bol bol lımonlu maydanoz ye.butun ıcını temızler.ıncırın kendısını ye.benım kuzenımde pko luydu 1.yılında kaldı
gördünmüü kanakaa esranın kuzeni kalmışş bende maydonzun suyuna oturuyom arada napim öle yap diolarr darısıda insallah kankama esracım çok saol wallaa onun bu morale çok ihtiyacı vardııı:teytey:
sagol canım kanki inş.hepimizin bebişleri olurrr yaa.maydonoz suyu ve sut buhatına oturanları duymustum kankı sende yap aksatma canımmmkaydirigubbakcemile5
inş.bu topikde güzel haberler veririz opuyorumnanaktan
hep yanlıs tedavı uyguladılar kuzenıme mahfettıler tam doktoru bıraktı o ay hamıle kaldı.corek otu faln gercekten cok faydalı.maydanoz suyunun buharıda butun ıcının ıltıhabını alır.ama kendısını yemen daha faydalı.her gun her ogunden once ye bence bal karısıımını kız yakın olsam ben yedırırdım sana :))))))))melıke desene yumurtlama gunun basladıysa artık canın cıkar :))))))bende 16.gunumdeyım.esımde sperm azlıgı var benım.((((1 aydır tedavı goruoruz
ben polen yıorum ballan.kecıboynuzu kaynatıorum.aman hayırlısı yha yarın kandıl kızlar dularımızı kuvvetlı edelım allh bos cevırmez ınşşşşşşşşş
hep yanlıs tedavı uyguladılar kuzenıme mahfettıler tam doktoru bıraktı o ay hamıle kaldı.corek otu faln gercekten cok faydalı.maydanoz suyunun buharıda butun ıcının ıltıhabını alır.ama kendısını yemen daha faydalı.her gun her ogunden once ye bence bal karısıımını kız yakın olsam ben yedırırdım sana :))))))))melıke desene yumurtlama gunun basladıysa artık canın cıkar :))))))bende 16.gunumdeyım.esımde sperm azlıgı var benım.((((1 aydır tedavı goruoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?