- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.141
yokya gönülsüz gittim biraz sıkıldım yani kız bi emesenine girsene benim bir karışıklık oldu bilgisayardan ona bakcam doğ kaydettimmi die
civcivim kaydettinmi
kız ben bu akşam adet oldum adet oldum diye ilk defa bukadar mutlu oldum gözüm aydın kızlar
canım ben çok uzun zamandır ( belki 7- 8 aydır) yumurtladığımı hissetmiyordum..ama ilk defa bu ay incir kürü sayesinde o uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı ve yumurtalıklarımda ağrı hatta göğüslerimde de ağrı oldu tam da 15. günümde...1 martta regl olmam gerekiyor ve olacak gibiyim hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım..evet canım ben yapmıyom ama bi tane günde yiyommm naasıl hissettin yaa belirtilerin nasıl oldu seninkiii
canım ben çok uzun zamandır ( belki 7- 8 aydır) yumurtladığımı hissetmiyordum..ama ilk defa bu ay incir kürü sayesinde o uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı ve yumurtalıklarımda ağrı hatta göğüslerimde de ağrı oldu tam da 15. günümde...1 martta regl olmam gerekiyor ve olacak gibiyim hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım..
bende bursalıyım bursanın neresindensin hangi doktoro gidiyosun canımcanım ben çok uzun zamandır ( belki 7- 8 aydır) yumurtladığımı hissetmiyordum..ama ilk defa bu ay incir kürü sayesinde o uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı ve yumurtalıklarımda ağrı hatta göğüslerimde de ağrı oldu tam da 15. günümde...1 martta regl olmam gerekiyor ve olacak gibiyim hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım..
içim içime sığmıyor çok sevindim bu ay hızlı çalışacağım valla ne gerekiyosa yapacağım hamile kalmak için eşimde bugün arıpoleni almış kendine yicem diyor
bende bursalıyım bursanın neresindensin hangi doktoro gidiyosun canım
ben hiç sevmem valla meliklecim ablan neresinde bursanınbursada ablam komser eniştemdeeee çok güzel bi yer orası yaaaaaaaa:lepi:
ben fal baktırmıstım klahve falı mart ayında 1bucuk aylık hamile olacaksın demişti insallah bakalım hayırlısı
ben hiç sevmem valla meliklecim ablan neresinde bursanın
ben aslen balıkesirliyim evlenindim geldim buralara kocam için yanibursa merkezde canımm iş yeride merkez emniyettee yaniiiii bayanssulusmile
ben aslen balıkesirliyim evlenindim geldim buralara kocam için yani
ben mavi gözlüyüm kumralım 170 boyum var 72 kiloyum balık etli bi hatunum işte sen nerelisin canımkuzenimde bandırmada polis eside ögretmen balıkesirin kızlarıda acayip güzel oluyomus sende ölesindirrrr artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?