Gebe kalamayanlar buraya.....

ya anlamıyorum ki melike gayet normal konuşmuş hiçbir sakınca göremiyorum bu tür konuşmaları hangimiz yapmıyoruz ki burası kadınlara özel biz topiğimizde de bu tür sohbetler ediyoruz lütfen yapmayın bakın kızcağızı üzmüşsünüz buna kimsenin hakkı yok

ya ben 3 senelik evliyim 1 düsük 1 kürtaj oldu 1 senedir olmuyo 3 aydir tedaviye basladim gecen ay klomenle catlatma ignesi vurdu fakat bi aksilik oldu esim yoktu gecen gün gittigimdede klomen verdi 1 hafta sonra gel dedi igne vuralim dedi 1 hafta sonra gittigimde yurlaman olmus igne yapmayalim dedi sizce hamilelik sansim yüzde kac

yanı ılıskı esnasında esı bosalma durumuna gelınce cıkartıo baska yere bosalı :kedi:

hıı anladım canım :kedi: alala öyle bi yöntemmi varmıs yaa heme hamıle kalmıs çok ilginç vallabilmiyorumkismile bi yaşıma daha girdim ne kadar cahıl kalmsıısm ben yaa.

daha neler ögrencem bakalım

haklısın sana katılıyorum

canım üzülme yaa daha 3aydır tedavıye başlamaısın canımm.ben klomen ve çatlatma ignesıyle hamıle kalan çok duydum inş.canımm sende kalırsın.en azından senın oluyor benım oluyormu onu bile bilmiyorum üstelik pko hastasıyım ben

ya kızlar soruma cevap gelmemiş ama bu yumurtlama takipi bana nie yapılmıo yada bundan sonra yapılırmı?
hazlim cim senin yine bir şekilde bebeğin olmuş bu iğneler sende işe yarar yumurtanı çatatırlar sende ilişkiye girer inş tutturursun ama benim işim çok uzun ve zor...mafoldumben

canım üzülme yaaa yaparlar.hasta olunca yapıyorlar yumurta takıbını takma bu kadar nolur bakkk.bi sorunn yok gibi

ercin sen kac senelik evlisin

canım ben 23yasındayım 1,5yıllık evlıyım 1ay once pko oldugumu ögrendım.ve ögrendıkten sonrada bebiş için tedavıye başlayyım dedım.yumurta takıbı yapıldı yumurta yok.tahlıller falan yapıldı temız cıktı.şimdi adetimi bekliyorum 3,günü ilaç tedavısıne başlayacam büyük bir ihtımal klomen kullancam canım

islllah olur canim da bu piko ne

adet günlerin düzenli mi canım eger düzenliyse sende bilebilirsin aslında belirtilerden ve atesinden yumurtlama gününden bahsediyosun dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…