Gebe kalamayanlar buraya.....

hazlim sanada bu mübarek günde dua ediyorum allahım sanada hayırlı bi bebiş versin inşallah darısıda bize olsunn canım hoşgeldin

kankaaaaaa klomen neee niçin kullanıcannn?duydum ama nasıl bişi oldugunu bilmiyom

kime kızdın sinirlendin bilmiyorum ama gelipde burda siniri bizden çıkartma tamam mı ne yatak odası ne diyon anlamadım.bak benide sinirlendirdin şimdikötükedihüso

iyide sana noluyor arkadaşım sanane benim melikeyle olan muhabbetimden kimse karışmasın lütfen seni ilgilendirmiyor ayrıca ben kimseye kızıpta başkalarından çıkarmam acımı

kankaaaaaa klomen neee niçin kullanıcannn?duydum ama nasıl bişi oldugunu bilmiyom

kloımen yumurtaları geliştiriyormus buyutuyormus yanıı büyüyüncede biz pkolularda yumurat çatlamadıgı için igneyle büyüyen yumurta çatlıyor sonraa ilişkiye giriyorsun sonraa tutarsa bebiş oluyor diye bılıyorum kankımmm

bana mı diyorsun sen terbiyesiz insan insan ol önce

iyide sana noluyor arkadaşım sanane benim melikeyle olan muhabbetimden kimse karışmasın lütfen seni ilgilendirmiyor ayrıca ben kimseye kızıpta başkalarından çıkarmam acımı

nedemek sana noluyorr yaaa.asıl sana ne olur kzıım sinir etme beni yaa.esinteyle birbeni koruyan nsensın bana hesap soranda sensin kötükedihüso

bana sakın bulaşmaaaaaaaaa

bak canım biz bu konuları kapattık sen geldın yine devam ettırıyorsun niyeee

kapatalımm artııkkkkkkkkkk bak yeni gelen arkdaşlar var onlarayardımcı olmaya calısıyoz iştee

neyse arkadaslar sorumu yanitlayan olursa cok sevinirim ne olur hadi ben aksam girer bakarim hepinizi öptüm heminiz için dua edicem opuyorumnanaktan

Amma uzattın arkadasımya gelmısın buraya bıŞıler yazıyosun dane mÜstehcen seyler yazan konular varsa sorunun ordakılerle gÖrÜŞ sennn

islllah olur canim da bu piko ne

inş.canım allahım hepimize nasip eder inş.

yumurta tembelliği canım.mesela normal bir insanda adetten sonra yumurta olusur büyür çatlar fakat bizde bazen olur bazende olmazz.olsada çatlamaz yumurtayı çatlatmak içinde igne falan vuruluyorr.benim yumurtam olmadı mesela bu ay yumurta olması içinde ilaç kullancam canım

kanka ben çıktım esim geliyo işimiz var ok.k.ib aman dikkat et buranın havası bozuldu birden senide carpmasınnn

kankı sen gittin bütün kızlardagitti yaaa gel nolur yaaa bosver sen bunları hadı geelllll yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…