- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.581
umutlubırben cnmmmmmmmmmmmmm ınsallah ınsallah ALLAHIM HIC BIRIMIZI BEKLETMEZ HAYIRLISIYLA BEBEKLERIMIZ GONDDERIRIR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlım inşallah sende hayırlısıyla en kısa zamanda meleğine kavuşursun
test işine gelince o hepimizin içine dert oldu eşimle kendimize söz verdik hamile olsam bile iki üç ay evde yapılan testlerden yapıcaz sırf o çif çizgiyi görmek için ama nerdeeeeeeeeeeeeeesenağlama
Aminnnnn cümlemiz inşallah!! Hoşbuldum arkadaşım teşekkür ederim karşılaman için. Aynı eczaneye gitmek istemiyorum üst üste, tanıyıp yine mi diyecek gibi geliyor sanki yerimseniben Eve yığınak yapmak lazım galiba![]()
Ayyyyyy cok komiksin inadina yapicam diyorsun testi iyi yap. INSALLAH en kisa zamanda o cift cizgiyi görürsün.opuyorumnanaktan
umutlubırben cnmmmmmmmmmmmmm ınsallah ınsallah ALLAHIM HIC BIRIMIZI BEKLETMEZ HAYIRLISIYLA BEBEKLERIMIZ GONDDERIRIR
tatlım sende istanbuldasın allahtan büyük bi yerde yaşıyoruz .bizde gördüğümüz her eczaneden bi tane alırız napalım eşimle dönüşümlü eve yığnak yaparız :kedi:
AMIN YOLLARINI BEKLIYORUZ BEBISLERIN HEYECANLA. HEPMIZE AMA.ISTEYEN HERKESE DIMI. CANIM. opuyorumnanaktan
tatlım sende istanbuldasın allahtan büyük bi yerde yaşıyoruz .bizde gördüğümüz her eczaneden bi tane alırız napalım eşimle dönüşümlü eve yığnak yaparız :kedi:
Evet Allah'tan alternatif çok :) Küçük yerlerde çok zor olur hakikaten, alsan bir dert almasan bir dert. Biri görse tamam artık! Bari nescafe üçü bir aradalar gibi onlu pakette falan satsalar büyük satış patlaması yaşanır.[/QUOT
:roflol::roflol::roflol:allah seni en kısa zamanda ikiz doğurtsun emi hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabi
:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
Ayyyy cok güldüm ALLAH iyiligini versin canim yaaa. Ben ne yaparim bakiyim. Benim hayalimde lokum alip yabanci komsularima ben hamileyim, ben hamileyim, diyip. Lokumu onlara ikram etmek. Nasil hayalim cook ilginc dimi canim. kaydirigubbakcemile3
Canım sıkıldıkça test alasım geliyor, bağımlılık yapıyor galiba sigara gibi :lepi: Yok tabi o kadar abartmadım da ne yapalım umut dünyası yerimseniben
bütün annee adaylarınaaa iii akşamlarrr nasılsınız güzellerrrrrrrrrrrr
ben de bugün üye oldum,hazin bir hayal kırıklığından sonra..
7 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım..fakat iki buçuk aylıkken bebeği kaybettik,kalp atışları durmuştu.
ay ışığının dediği gibi,o günden sonra ha bu ay ha öteki ay olacak derken beş aydır hala tekil dolaşıyorum.
bugün 39.gün olmuştu adet gecikmesine sevinip kan tahlili yaptırdım,0.1 çıktı,yani enn minumum değer.
sonra düşündüm,dediğiniz gibi kaderi zorlamak doğru değil..suyu akışına bırakmalı,ırmağı tersine döndüremezsin.
umarım tüm arkadaşlarım en doğru zamanda hayırlısı ile kavuşur dileklerine.yerimseniben
iyi akşamlar hoşgeldin melike nasıl olalım anne olmak ancak bana hayal olduğu için hayal kuruyorum :roflol:
a.s.evet seni, anlıyorum..ama insanların çoğu anlamazlar,ilk fırsatta sözü bebeğe çocuğa getirirler..aslında birazda toplum depresyona sokuyor bizi.eşim doktor,çok isteyen anne adaylarının,şartları normal olsa bile,sırf stres ve kaygı yüzünden bebeğin olma ihtimalinin azaldığını söylüyor.
her birliktelik sonrası acaba bu kez olmuşmudur endişesi falan..
toplumun baskıları,iç huzurun kaçması..
saymakla bitmez.ama beterin beteri var,inşallah gönlüne göre olur.
ahhh canım kıyamammm hepinizeee dua ettim bugün walla allhım sahit bunaaaa:Saruboceq:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()