• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin tatlım inşallah sende hayırlısıyla en kısa zamanda meleğine kavuşursun
test işine gelince o hepimizin içine dert oldu eşimle kendimize söz verdik hamile olsam bile iki üç ay evde yapılan testlerden yapıcaz sırf o çif çizgiyi görmek için ama nerdeeeeeeeeeeeeeesenağlama

Aminnnnn cümlemiz inşallah!! Hoşbuldum arkadaşım teşekkür ederim karşılaman için. Aynı eczaneye gitmek istemiyorum üst üste, tanıyıp yine mi diyecek gibi geliyor sanki yerimseniben Eve yığınak yapmak lazım galiba :D

Aminnnnn cümlemiz inşallah!! Hoşbuldum arkadaşım teşekkür ederim karşılaman için. Aynı eczaneye gitmek istemiyorum üst üste, tanıyıp yine mi diyecek gibi geliyor sanki yerimseniben Eve yığınak yapmak lazım galiba :D

tatlım sende istanbuldasın allahtan büyük bi yerde yaşıyoruz .bizde gördüğümüz her eczaneden bi tane alırız napalım eşimle dönüşümlü eve yığnak yaparız :kedi:

tatlım sende istanbuldasın allahtan büyük bi yerde yaşıyoruz .bizde gördüğümüz her eczaneden bi tane alırız napalım eşimle dönüşümlü eve yığnak yaparız :kedi:

Evet Allah'tan alternatif çok :) Küçük yerlerde çok zor olur hakikaten, alsan bir dert almasan bir dert. Biri görse tamam artık! Bari nescafe üçü bir aradalar gibi onlu pakette falan satsalar büyük satış patlaması yaşanır.

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

Ayyyy cok güldüm ALLAH iyiligini versin canim yaaa. Ben ne yaparim bakiyim. Benim hayalimde lokum alip yabanci komsularima ben hamileyim, ben hamileyim, diyip. Lokumu onlara ikram etmek. Nasil hayalim cook ilginc dimi canim. kaydirigubbakcemile3

mız mız sen dün test mi yaptın canım diğer topikte gördüm de yazını ben çok merak ediyordum da seni hiç dün test yaptığını yazmamışsın yada ben görmedim herneyse benimki sadece meraktan canım ne yapacağını ne zaman yapacağını tabiki sen bilirsin burda hiç duymadım da dün test yaptığını o yüzden soruyorum

Evet Allah'tan alternatif çok :) Küçük yerlerde çok zor olur hakikaten, alsan bir dert almasan bir dert. Biri görse tamam artık! Bari nescafe üçü bir aradalar gibi onlu pakette falan satsalar büyük satış patlaması yaşanır.[/QUOT

:roflol::roflol::roflol:allah seni en kısa zamanda ikiz doğurtsun emi hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabi

:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

Ayyyy cok güldüm ALLAH iyiligini versin canim yaaa. Ben ne yaparim bakiyim. Benim hayalimde lokum alip yabanci komsularima ben hamileyim, ben hamileyim, diyip. Lokumu onlara ikram etmek. Nasil hayalim cook ilginc dimi canim. kaydirigubbakcemile3

kıs seninde hayalin süpermiş canım ya inşallah canım hayalin gerçek olur en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:
kıs lokumdan bizede dağıt heeee:roflol::roflol:

ben de bugün üye oldum,hazin bir hayal kırıklığından sonra..
7 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım..fakat iki buçuk aylıkken bebeği kaybettik,kalp atışları durmuştu.
ay ışığının dediği gibi,o günden sonra ha bu ay ha öteki ay olacak derken beş aydır hala tekil dolaşıyorum.
bugün 39.gün olmuştu adet gecikmesine sevinip kan tahlili yaptırdım,0.1 çıktı,yani enn minumum değer.
sonra düşündüm,dediğiniz gibi kaderi zorlamak doğru değil..suyu akışına bırakmalı,ırmağı tersine döndüremezsin.
umarım tüm arkadaşlarım en doğru zamanda hayırlısı ile kavuşur dileklerine.yerimseniben

mrb canım hoşgeldin sendemi temmuzda evlendin benim gibi bende düşük yaptım 3 haftalıkken bebegim canım ya çok üzüldümmmm:çok üzgünüm: aynene benimde düşükten sonra 14 gün geciyodu hamişim sanıyodum dr sonunda kızdı stres yapıyom diyeee

kerem34gul, apaydin, eksiksizuyum, elyana, emisav, ferdaerd+, melike_ecesuu+, mız mız, umutlubirben+

kızlar baya kalabalık olduk maşallah arkadaşlar yukarıya gelin sohbet edelim

a.s.evet seni, anlıyorum..ama insanların çoğu anlamazlar,ilk fırsatta sözü bebeğe çocuğa getirirler..aslında birazda toplum depresyona sokuyor bizi.eşim doktor,çok isteyen anne adaylarının,şartları normal olsa bile,sırf stres ve kaygı yüzünden bebeğin olma ihtimalinin azaldığını söylüyor.
her birliktelik sonrası acaba bu kez olmuşmudur endişesi falan..
toplumun baskıları,iç huzurun kaçması..
saymakla bitmez.ama beterin beteri var,inşallah gönlüne göre olur.

ne güzel acık bi dille anlatmışsın canım aynen katılıyorum sana aklinialirimsmile

Back
X