• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar gunaydın daa gecenın 2 sınde topikte ne işiniz var kocişleriniziniye yanlız bıraktınızz kı temel torenlerıne devam yokmu hehehehehe

Ah arkadaşlar bu siteyi üye olunca yanlız olmadığımı anladım ve çok sevindim.inşallah hepimiz bebeklerimiz kucağımıza alırız.benim bir sorum olacak size.Ben 31 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var.1 yıldır 2.bebeği istiyoruz.ama olmuyordu.İlkez bu ay adetime 10 gün kala kahverengi akıntı geldi arada pembe kırmızı olacak şekilde birer peçete kirletecek kadar akıntı oldu 3-4 gün sürdü.Hemen araştırdım yerleşme kanaması olabilir deyip çok büyük bir umutla beklemeye başladım.ama herzaman olduğu gibi 28.günümde adet oldum yada olduğumu sandım çünkü bir ped bile kirletmedim sonra kesildi bugün 2.gün bir damla bile yok.nedir bu yaşayan varmı?Bu arada ben dayanamayıp kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı.ama ben ona bile inanmak istemiyorum.kendimi acayip hamile hissediyorum.nolur bana bir akıl verin.kan testi yanlış olabilirmi?

günaydın arkadaşlar bende bugun hasta oldum ve çok agrım var.
bekledıgım hastalıgım geldi.3,günü ilaç tedavisine başlıyorummhihoyyyt
inş.güzel sonuçlar alırımmm.
bilgisi olan varmı acaba 3gündür incir suyu içiyorumm hastalıgımdada devam etsemmı acaba

Ah arkadaşlar bu siteyi üye olunca yanlız olmadığımı anladım ve çok sevindim.inşallah hepimiz bebeklerimiz kucağımıza alırız.benim bir sorum olacak size.Ben 31 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var.1 yıldır 2.bebeği istiyoruz.ama olmuyordu.İlkez bu ay adetime 10 gün kala kahverengi akıntı geldi arada pembe kırmızı olacak şekilde birer peçete kirletecek kadar akıntı oldu 3-4 gün sürdü.Hemen araştırdım yerleşme kanaması olabilir deyip çok büyük bir umutla beklemeye başladım.ama herzaman olduğu gibi 28.günümde adet oldum yada olduğumu sandım çünkü bir ped bile kirletmedim sonra kesildi bugün 2.gün bir damla bile yok.nedir bu yaşayan varmı?Bu arada ben dayanamayıp kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı.ama ben ona bile inanmak istemiyorum.kendimi acayip hamile hissediyorum.nolur bana bir akıl verin.kan testi yanlış olabilirmi?

mrb canım yaşadıkların hakkında hiçbir bilgim yok ama inş.hamılesındır canım

canım kan tahlili en dogrusu çünkü kimisinde ilk 3,5 ay çıkmayabiliyor ve benim teyzemdede lekeler oldu ama hamileymiş

sağol canım inşallah öyledir. ilkez böyle bir durumla karşılaştım o yüzden umutlandım .içimde hala şüpheler var acaba doktor başkasının kan testi sonucuyla benimkinimi karıştırdı diye.çünki telefonla öğrendim sonucu.birazdan gidip test sonucuma kendim bakacağım.yoksa kendi kendime söz vermiştim üzülmicem nasıl olsa vakti zamanı belli kısmetse gelecek birgün.

kızlar bişey sorcam yaa dün gece rüyamda kızmızı bi parça geldi elime bu ne acaba anlamadım valla .
sabahda hasta olmustum .zaten hasalıgımı bekliyordum ama rüyayı anlamadım.

inşallah bebegimmm bende bugün 3.günüm çok umutlu idim ama olmadı gidip eşimin spremiyogram sonuçlarını almam lazım ama üzülürüm diye gidip almıyorum.hayırlısı diyorum ve artık vazgeçecegim bebekten bütün aklım fikrim bebek bebek bebek :((

ya kusra bakmayında bişey soracağım ben bu sitede yeniyim ya bu yazdıklarımız bölümünden ayrılınca birdaha zor buluyorum.acaba size email falan mı geliyor bana bir yardımcı olsanız.

inşallah bebegimmm bende bugün 3.günüm çok umutlu idim ama olmadı gidip eşimin spremiyogram sonuçlarını almam lazım ama üzülürüm diye gidip almıyorum.hayırlısı diyorum ve artık vazgeçecegim bebekten bütün aklım fikrim bebek bebek bebek :((

inşallah Allah tüm isteyenlere verir.inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun.

Back
X