• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın melike kısa bir zamandır giremiyodum ama güzel sohbetler etmişiniz nasılsın

günaydın canım sen nasıl oldun ya kusura bkmayın daha yeni gördüm kociş oturdu pc nin basına anca kaldırdım bacımm oturuyoz işte oyalnaıyoz nasıl olalım iyiysin inşallah gülümmmopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız burdan aldığım kürleri verdim arkadaşıma bu ara kendınıyorgun hissediyor muş ama yapacak ınsallah.....

günaydın canım sen nasıl oldun ya kusura bkmayın daha yeni gördüm kociş oturdu pc nin basına anca kaldırdım bacımm oturuyoz işte oyalnaıyoz nasıl olalım iyiysin inşallah gülümmmopuyorumnanaktan

bende iiyiym canım napalım hayatla mücadeleye devam işte kocana söyle rahat bıraksın iki lafın belini kıralım

hee walla sorma canım ya ee nasılsın topladın mı kendini bitanem ne yapıyosun anlat bakalımopuyorumnanaktan

toparladım bitanem yaa yarın işe başlıycam allahım bir kapıyı kapattı bir kapıyı açtı hayırlısıyla bakalım bebek var diye çalışmıyodum ama artık kafamı dağıtmam lazım senin sorunun ne ben okumadım bitanem

toparladım bitanem yaa yarın işe başlıycam allahım bir kapıyı kapattı bir kapıyı açtı hayırlısıyla bakalım bebek var diye çalışmıyodum ama artık kafamı dağıtmam lazım senin sorunun ne ben okumadım bitanem

benim öle bi sorunum yok ya canım 7 alık evliyim 5 ay önce bi düşügüm oldu sonrada kalamıyom okadar ugrasıyom hamiş olmak için bende bıraktım senin gibi kafama takmamak içinnn hayırlısı olsun diyoz artık canım napalaımmmopuyorumnanaktan

benim öle bi sorunum yok ya canım 7 alık evliyim 5 ay önce bi düşügüm oldu sonrada kalamıyom okadar ugrasıyom hamiş olmak için bende bıraktım senin gibi kafama takmamak içinnn hayırlısı olsun diyoz artık canım napalaımmmopuyorumnanaktan

bende çok korkuyorum 1 yıldır hamile kalamıyodum tam bir yılın sonunda oldu derken kaybettim şimdi kalamamaktan korkuyorum ki öylede olacak yani neden biz acaba ???

bende çok korkuyorum 1 yıldır hamile kalamıyodum tam bir yılın sonunda oldu derken kaybettim şimdi kalamamaktan korkuyorum ki öylede olacak yani neden biz acaba ???

canım korkma bak en azından hamiş kaldın demekki hamiş kalıyosun canım üzme kendini herşey olacağına varır belkide senin için hayırlısı budur

hımm napim nilsecim allahımın takdiri ilahisi biz elimizden geleni yapıyoz hayırlısı olsun be canımmopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm 3 senedir dr dr dolaştımmmm araebelere gittim de hamile kaldımmmm darısı başınızaa bence sizde deneyin doktorumun tüp bebek başka care yok dediğinde gecen ay göbeğimi çektirdim birde ilaç koydurdum 2 ay sonra işde testi az önce yaptım 2 çizgi çıktı biri az diğeri koyuu arkadaşlarımdada öle çıktı 3 arkadaşımnda çocukları olmuyodu onlarda benim yöntem den ilk yapanlarda biri 7 aylık diğeri 5 aylık biri de 2 aylıkkk bende sonuncuyummm kızlarrr darısı başınızaaaa

Back
X