• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

şimdi yapmanız gereken şey bu kuzenime dediki,önce içini temizleyelim tazeliyelim ona soğan kabuğu nar kabuğu ve kına bunları kaynat adetliyken ac karınlar sabah bir cay bardağı iç üç gün boyunca bu karışım çok güçlü kissı olanlar ameliyat olmadan bu karışımlar kıslerinden kurtuluyo kadım tanıdığım olduğu için sürekli öğrenmeye çalışıyorum

KIZLAR kendinize gelin ya kına içilirmi hadi sogandı havuctu incirdi yapmayın arkadaslar ya siz bi ay kafanıza takmayın hersey olur lütfen yaaaaa

KIZLAR kendinize gelin ya kına içilirmi hadi sogandı havuctu incirdi yapmayın arkadaslar ya siz bi ay kafanıza takmayın hersey olur lütfen yaaaaa[/QUOT

Selam pazara çıktım yeni geldim bende şekerim... ya sana aynen katılıyorum ben böyle şeyler içemem içilmeside tuhaf geliyor... yani idda edemem bişeye yaramaz zararlıdır diye ama ben yapmamayı daha doğru buluyorum...

ya ramızda şöel kafa dağıtacak minik yarışmalar falan yapsak ne bileyim mesella herkes bebeğine bir mektup yazsın sonra bunu oylayalım falan.. offffff biraz değişik şeylerle vakit geçirsek diyorum...

al bendende okadar canım tamam sen bildiklerini paylaşıyosun ama harbii sacma ya ne bilim sen anlatıyon ya içim iiice bulandı kına dedin ya içilir diye yokya kına sürülür ancaa bak sütte mantıklı ama gerisi yokya okadarda olmaz dedirtti saol yinedee

KIZLAR kendinize gelin ya kına içilirmi hadi sogandı havuctu incirdi yapmayın arkadaslar ya siz bi ay kafanıza takmayın hersey olur lütfen yaaaaa[/QUOT

Selam pazara çıktım yeni geldim bende şekerim... ya sana aynen katılıyorum ben böyle şeyler içemem içilmeside tuhaf geliyor... yani idda edemem bişeye yaramaz zararlıdır diye ama ben yapmamayı daha doğru buluyorum...

ya ramızda şöel kafa dağıtacak minik yarışmalar falan yapsak ne bileyim mesella herkes bebeğine bir mektup yazsın sonra bunu oylayalım falan.. offffff biraz değişik şeylerle vakit geçirsek diyorum...

ayyy çok güzel olur ama bebiş yapma düşünxcesini uzaklastırsak çünkü kafaya taktıgımız sürece hormonlar calışmıyo ters tepki yapıolarrkaydirigubbakcemile5

bizde çocuğu olmayanları yaşlı nenelere götürürler bunlar karnı elle muane ederler, kadında kismı var,önceden kürtaj mı olmüş yada başka ne varsa anlıyorlar. benim kuzenimin çocuğu olmuyordu gitmediği doktor kalmadı sonra tanıdık bir kadın ona baktı dediki senin rahim zamın inik dedi ve ona talimatları verdi rahim zarının inik olduğunu doktorlar anlamıyo ve dediki ilk ay umutlanma ama en gec üçünçü ayda hamile kalıssın dedi ve dediği gibi oldu
Bu neneler boşuna harcanıyorlar orada desenize Hacettepe ye filan başvursunlar bari...Adamlar 20 sene okuyorlar ilim öğrenmek için bunlar elini koyuyor şıp diye seceresini döküyor söylediklerinize siz inanabiliyor musunuz ? Allah aşkına yok sabundu kınaydı :olmaz:

siz bilirsiniz doğulu kadınlar kusursuz doğurgan kadınlar değiller ama nufusları malum bizde çocuğu olmayan yok tamam karışımı içmeyin ama diğerini yapın yoksa çok doktor gezersiniz aşıyama tüp bebk derken zaman gecer

inanmıyorum, şahitim gözlerimle. duyduklarına değil gördüklerine inanan biriyim burada benim hiç bir kazamcım yok ama yardım etmek istiyorum

kına bana da ilginç geldi...soğandı maydanozdu,bal tarçın çörekotu kürü ne bileyim polen tozu,erkeklere keçiboynuzu pekmezi falan normal ve gerçekten faydalı olduğuna inanıyorum..ama kına ne bileyim boya yani.....deneyen olur mu zannetmiyorum kendi görüş ve bilgilerime dayanaraktan kınayı önermiyorum...

yani kızlar mantıksız tabikide kınanın içildigi nerde görülmüş canlarım kına sürülür sacmaa bencede bu kadar her duydugumuzun pesine düşmeyelim sonucta unutmayalımki biz bi insanızzzz

yani kızlar mantıksız tabikide kınanın içildigi nerde görülmüş canlarım kına sürülür sacmaa bencede bu kadar her duydugumuzun pesine düşmeyelim sonucta unutmayalımki biz bi insanızzzz

Ya alternatif tıp bazen faydalı olabilir ama dediğin gibi biz insanız ve bir insan dünyaya getirmeye uğraş veriyoruz.. Doğuda bu işler bu şekilde hallediliyor ve fayda görenlerde oluyordur belki ama sebepsiz ölüm Allah verdi Allah aldı açıklamalı ölüm vakaları da oluyor yanlış tedavilerden dolayı dikkat etmek lazım bence sınırları aşmadan doktor ve ilaçlarımızı aldıktan sonra destekleyici ve mantığa yatkın alternatif tıp ürünleri kullanalım.. ama bazen alt tarfı masum bir bitki deniler şeyler bile doğru oranda ya da doğru zamanlarda kullanılmadığı takdirde çok kötü sonuçlar doğurabiliyor... her bünye aynı değildir arkadaşlar.. bir örnek vermek gerekirse mesela mide rahatsızlıklarına BAL önerilir ama benim asıl mideme dokunan Bal.. Ben bal yediğim zman kıvranıyorum ağrıdan...benim bünyede değil tedavi etmek direk tahribstı yspsn Balın kendisi...

Back
X