• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

paranormal activity korku filmi baya övdüler sıkı bir korku diye ama bakalım indirme bitsin izlicez de yavaş iniyo biraz. korku filmi sever misin?

evet severim esimde bu akşam avatarı indirmiş onu izleyeim diyodu ya bakalım bi geldsin dün aksamda 7 kocalı hürmüzü izlemştikkk

paranormal activity korku filmi baya övdüler sıkı bir korku diye ama bakalım indirme bitsin izlicez de yavaş iniyo biraz. korku filmi sever misin?

Şeker ben o filmi duydum biraz değişik bir korku üç harflilerle alakalı gibi izleyenşler çok etkileniyor bilmiyorumkismileyani tamda stresten uzak kalmamız gerken bu dönemde şimdi öle pisikolojiyi etkileyecek filmler bilmem doğru olurmu.. Ben daha beni sakinleştirecek eşimle aramızdaki aşkı daha da alevlendirecek şeyleri tercih ediyorum

evet severim esimde bu akşam avatarı indirmiş onu izleyeim diyodu ya bakalım bi geldsin dün aksamda 7 kocalı hürmüzü izlemştikkk

nasıl, beğendin mi filmi? bu aralar o kadar çok yerli film çıtı ki takip edemiyorum. biz de dün sinemaya gittik kutsal damacana 2'ye. berbattı tek kelimeyle. yarıda bıraktık çıktık.

ikız melike seninle kalbimiz bir mi nedir kaaaarrdeeeşiiiim böle yaa bizde akşam yedikocalı hürmüzü izledik... Şarkı nasıldı ama '''Gökten yağmur gibi herif yağacak'' koptum o şarkıya yaaaaaaaaaa.....sırnaşık şey

Şeker ben o filmi duydum biraz değişik bir korku üç harflilerle alakalı gibi izleyenşler çok etkileniyor bilmiyorumkismileyani tamda stresten uzak kalmamız gerken bu dönemde şimdi öle pisikolojiyi etkileyecek filmler bilmem doğru olurmu.. Ben daha beni sakinleştirecek eşimle aramızdaki aşkı daha da alevlendirecek şeyleri tercih ediyorum

kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun canım yaa Allah iyiliğini versin e mi..

ben kocam nöbette olduğu geceler yalnızken bile korku filmi izlerim hiç etkilenmem kolay kolay da filmlerden korkmam merak etme sen kaydirigubbakcemile5

hem diyorum ki belki de korkarsam, filme kafayı takarsam bebek fikrini kafamdan atarım daha kolay hamile kalırım kaydirigubbakcemile3

slm canlarım nasılsınız kaç gündür giremedim misafirler falan derken yarın doktora gidiyorum artık doktorum bi hormon testi daha yapcak alttan bakcak ve hsg için gün vercek.
kızlar ssk hsg için sevk vermezmi?
çünkü gideceğim hastane hsg çekmiyor sevkmi verir acaba....??

slm canlarım nasılsınız kaç gündür giremedim misafirler falan derken yarın doktora gidiyorum artık doktorum bi hormon testi daha yapcak alttan bakcak ve hsg için gün vercek.
kızlar ssk hsg için sevk vermezmi?
çünkü gideceğim hastane hsg çekmiyor sevkmi verir acaba....??

selam canım

ben de bu ay hamile kalamazsam saydıklarını aynen yapıcam. bizim burdaki devlet hastanesinde çekmiyolarmış o yüzden özelde çektiricem. doktorum da devlet onu karşılamaz dedi. 150tl kendim ödicem artık napalım.

hımm doğrudur ama bazı kişiler devlette çektirmişler ayrıca haseki hastanesi çekiyormuş ama ben tedaviye yıllardır aynı hastanede devam ettiriyorum şimdi rotamı değiştiremem.
keşke burdada 150 tl olsa 320 tl lerden başlıo.........

nasıl, beğendin mi filmi? bu aralar o kadar çok yerli film çıtı ki takip edemiyorum. biz de dün sinemaya gittik kutsal damacana 2'ye. berbattı tek kelimeyle. yarıda bıraktık çıktık.

hadi yaaaaaaa kociş de yarın gidelim diyodu gerci ben sahanı bekliyom ama 12 subatııı

ikız melike seninle kalbimiz bir mi nedir kaaaarrdeeeşiiiim böle yaa bizde akşam yedikocalı hürmüzü izledik... Şarkı nasıldı ama '''Gökten yağmur gibi herif yağacak'' koptum o şarkıya yaaaaaaaaaa.....sırnaşık şey

evet ya bende beraber söledim kocişinde hoşuna gitti ben söleyinceee öptü durdu kerata beniiiŞeniz

melike kızz özelden msj atamıyorum burdan sesimi duyurayım dedim misafir gldi onlrla uğraşıodum bilg. hp açık ama başında değildim aradın meşgule attım gewri dnmeyide unuttm cnm yaaa....48 msjm olmş 50 olunca özelden msj atabiliomuşum

hımmm yok tubişimm walla sen mesgule verince dedim heralde kocişi evde olabilir diye düşündüm sonra yok bebişim önemli degil bende rahatsızlandım biraz ve canım sıkkındı öle dolanıyom işte buralarda şimdide kociş geldi ezeli izliyoz sen napıyon kuzum yaa:lepi:

hımmm yok tubişimm walla sen mesgule verince dedim heralde kocişi evde olabilir diye düşündüm sonra yok bebişim önemli degil bende rahatsızlandım biraz ve canım sıkkındı öle dolanıyom işte buralarda şimdide kociş geldi ezeli izliyoz sen napıyon kuzum yaa:lepi:

napiim kız bende dün misafirlerim geldi bugün gittiler benimde koca geceye gitti dedim bi bakiim ne var ne yok diee geçmiş olsun canım ya inş. önemli bişii deildir

napiim kız bende dün misafirlerim geldi bugün gittiler benimde koca geceye gitti dedim bi bakiim ne var ne yok diee geçmiş olsun canım ya inş. önemli bişii deildir

sürekli midem bulandı durdu iştahım kesildi daha yeni bişiler yedim esimin zoruyla canımm bilmiyom msn acıkmı senin duuu acımde görüşelim ordan

Back
X