- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.361
benim test negatif çıktı çok üzgünüm
hadi yaaaaa eminmisin canım kan testi mi yapmıştın ben diyom ama kafaya takınca adet olamıyoz lütfen takmayalım yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet özel jimer hastanesine gittim bu akşam kan testi yaptırdım ve negatif çok üzgünüm bu hafata sonu bi doktora gideceğim bukadar adet gecikmesi normal değil kist falan olmasından şüpheleniyorum yoktur dimi arkadaslar bişeyhadi yaaaaa eminmisin canım kan testi mi yapmıştın ben diyom ama kafaya takınca adet olamıyoz lütfen takmayalım yaaaaa
evet özel jimer hastanesine gittim bu akşam kan testi yaptırdım ve negatif çok üzgünüm bu hafata sonu bi doktora gideceğim bukadar adet gecikmesi normal değil kist falan olmasından şüpheleniyorum yoktur dimi arkadaslar bişey
insallah öyle der şimdi randevu aldım gidicem insallah hersey yolunda gider vajinal ultrosonla bakarmı acababnece psikolojik dicek çünkü bana öle dediii kötü düşünme takmıcaksın kafana dicekkk
insallah öyle der şimdi randevu aldım gidicem insallah hersey yolunda gider vajinal ultrosonla bakarmı acaba
arkadaslar gercektenmi bakarmı alttan dersin çok acıyormu öyle duymuştum sanki neolur cevap verinbence öle olucak canım için rahat olsunnn
arkadaslar gercektenmi bakarmı alttan dersin çok acıyormu öyle duymuştum sanki neolur cevap verin
arkadaslar gercektenmi bakarmı alttan dersin çok acıyormu öyle duymuştum sanki neolur cevap verin
ay kız Allah iyiliğini versin neden acısın aganigi sırasında acımıyorsa bunda niye acısın bu hem daha küçük hem kayganlaştırıcı jel sürüyorlar ay kız güldürdün beni gece gece kaydirigubbakcemile3 kendini serbest bırakır rahatça durursan anlmazsın bile zaten topu topu taş çatlasa 1 dakika sürüyor....
utanırım ben ya of sıkıntı yaparım benhaaa bu arada benim doktorum sorun olsun olmasın her muayeneyi alttan yapıyor.. alttan yapılan ultrasonda herşey çok daha net görülüyormuş hata payı daha az...
utanırım ben ya of sıkıntı yaparım ben
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
utanırım ben ya of sıkıntı yaparım ben
tamam ya tamam ben çıkıyorum iyi geceler öptüm siziya saçmalama beeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 ne demek utanırım nasıl doğum yapıcan sen o zman.. gözlerimi kaparım vazifrmi yaparım hesabı yanii yum gözünğ valla zaten alnlamazssın bile nasıl bittiğini....
evet arkadasım çok zor utanır insan nekadar görevlerinide yapsa utanır yani benim doktorum üstelik erkekwalla bana soyun dediginde bende çok utanmıştım bayan dr oldugu halde anacım bide yanında yardımcısı kız var oda böle bön bön bakıyoduuu uf zor ya gercektennnnnn