• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya ben bu tüp olayını hiç anlamıyorum neden tıkanıyor kendi kendine açılabiliyor mu ? İnşallah senin kide acılır yaa

VALLA BENDE BİLMİYORUM NEDEN TIKALI OLUYORR İLK DUYDUĞUMDA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM SANIRIM AÇILABİLİYOMUŞ AMA AÇILMADANDA TEK TÜP YETERLİ NORMAL YOLLA BİLE BEBEK OLABİLİRMİŞŞ İNŞALLAH :kedi:

melike, gecmis olsun kayinpederin icin ALLAH hasta olan herkese sifa versin. seni özliyicegiz kiz kankiiiiiii yerin belli edicektir. geri geldiginde sen ve arkdaslarimdan bazilari hamis olmus olur tabiki bende INSALLA :Saruboceq:opuyorumnanaktan

inşallah bidenem saol canım allh razı olsun artık yaroın belli olucak kocişle abisi hastanede evde kimse yok bende abimlere geldim bakalım yarın belli olucakk opuyorumnanaktan bende sizi çok özledimmmm

melike canım nereye kayboldun kızzz

burdayım kankimmmmm burdayım canımmm abimlerdeyim iskendurunda koruma meuru askeriyede onlara geldim annemde burda kızkarsdeimle kaynanamlardada kimse yok eltimde annesine giti bende evde tek kalamazdım buraya gelidm walla yarını bekliyoz sonuca göre artık kocişte hatayda hastanedeeopuyorumnanaktan

burdayım kankimmmmm burdayım canımmm abimlerdeyim iskendurunda koruma meuru askeriyede onlara geldim annemde burda kızkarsdeimle kaynanamlardada kimse yok eltimde annesine giti bende evde tek kalamazdım buraya gelidm walla yarını bekliyoz sonuca göre artık kocişte hatayda hastanedeeopuyorumnanaktan

kankı ozledım valla yaa iii ailene kavusmussun canım benım. inş.iyi haberlerini alırsın canım :Saruboceq: cabuk geell özletme

busecimmm belli mi oldu ya dr sölemiyomu nasıl dr.muş bu sorsana canımm

canım sordum degerlerın güzel dedı ama bende kızlara bi orayım dedım opuyorumnanaktan p.tesi tekrar gitcem canım ultrasonografı yaptırcam neyse artık bilmiyorum sen yaptırdınmı daha önceopuyorumnanaktan

kankı ozledım valla yaa iii ailene kavusmussun canım benım. inş.iyi haberlerini alırsın canım :Saruboceq: cabuk geell özletme

ya sorma eltimle iki gün evde kaldık çocuklar durmadı oda annesilere gitti bende abimlere geldim kıs ben yokum ya kimse yok walla topiklerdee bende seni çok özledim kankii wallaaaaaopuyorumnanaktan

canım sordum degerlerın güzel dedı ama bende kızlara bi orayım dedım opuyorumnanaktan p.tesi tekrar gitcem canım ultrasonografı yaptırcam neyse artık bilmiyorum sen yaptırdınmı daha önceopuyorumnanaktan

evet canım en yaptırdıgımda sütün var dedi onada bi ilaç vermişti yarısı dururyo kullanmadım heralde gecmiştir diye düşünüyom bilmiyom bakalım ne olucakk opuyorumnanaktan

evet canım en yaptırdıgımda sütün var dedi onada bi ilaç vermişti yarısı dururyo kullanmadım heralde gecmiştir diye düşünüyom bilmiyom bakalım ne olucakk opuyorumnanaktan

nasıl bişey canım bu ultrasonografi acı hissediyormusun canım.niye yapıyorlarkı bunu.evet canım pek kımse yok topıkdee opuyorumnanaktan

Back
X