• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım. ben bebek istiyordum dr gidince kistimin olduğunu öğrendim. ama kist varsa bebek olma olasılığı düşüyor. ilk önce kistin tedavisini gördüm. şimdi yumurta çatlatma oldum. kist tedavisi benim 5 ay sürdü. kistim düşmedi :(( 5 aydan sonra kistler düştü..sen yinede dr kontrolünde başla ilaca. o kürleride yap .. bn faydasını gördüm inş sende görürsün cnm.

işte bunu anlamıyorum bana niye kisti yoketme tedavisi uygulamıyorlar tek tarafla da hamile kalabilirim diye mi bekletiyorlar..sonuçta her ay normal bir kadının bile hamile olma olasılığı yüzde 20 iken benimki yüzde 10 oluyor o zaman...hergün çalışmam mı gerekiyor yani bebiş için...mafoldumben ama sinirlenip en sonunda onu da yapıcam galibaa:bbo:

slm bayanlar aranıza yeni katıldım ben 26 yaşında bir bayanım 5 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmedik düşündüğümüzdede bundan 4 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyat sonrası 3 ay düzenli adet gördüm şimdi ise adetimden 10 gün geçmesine rağmen adet göremiyorum kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı kilom fazla 95 kiloyum.Doktorum progestan isimli bir ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlar var ise onlarla iletişime geçmek isterim kafam çok karışık acaba bu sorunu yaşayıpta gebe kalan arkadaşlar var mı şimdiden ilginize teşekkürler.

adet gunum yarın ve ben olmak ıstemıorum esım cok umutlu bu ay ama butun belırtılerım var akıntım bıle sapsarı oldu belım agrıdan ıkıye bolunecek ve goguslerım cok sıst

anladım canım üzme kendini yaa bu ay olmazsa 1dahaki ay olur kısmet hayırlısı olsun bitanm.herhangi bi hastalıgın varmıydı?

Back
X