- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.681
of ya kadın olmak zor bebek yapmaya ara vereceğim
Eeeeeeeeee boşuna cennet anaların ayağının altında denilmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya kadın olmak zor bebek yapmaya ara vereceğim
arkadslar dün akşam benim karnım çatladı niye çatladı ne süreyim karnıma ya çatlak matlak yoktru bi gecede çatlamıuş
ne sürsek acaba çok kötü be varmı bildiğinbenımde ole oldu bır baktım kırmızı kırmızı catlamıs hıc olmazdı
ne sürsek acaba çok kötü be varmı bildiğin
valla cnm benımde ılk oldu hıc bılmıyorum kı kaysı yagı ıyıymısssssssss
öff ya adeti düzensiz olanlar yumurtlama gününü nasil hesaplarki
yine adet oldum bu sabahhh..oysa hamileyim gibi hissetmisdim ilk kes :çok üzgünüm:
canım yoladaşlarım dert ortaklarım hepinizi öpüyorum beni merak etmeyin iyiyim kafamdan attım sayılır acısı duruyo ama takmıyorum artık allahım tekrar nasip eder inşallah öpüyorum hepinizi kimsecikler yok sizi seviyorum
canım yoladaşlarım dert ortaklarım hepinizi öpüyorum beni merak etmeyin iyiyim kafamdan attım sayılır acısı duruyo ama takmıyorum artık allahım tekrar nasip eder inşallah öpüyorum hepinizi kimsecikler yok sizi seviyorum