• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim kendini cok üzme. Yumurta yoklugu ayri sey, yumurtanin gelismemesi ayri sey. Sen tedayviye basladiginda, görüceksin yumurtan gelisicek. Zaten bir tane yumurta patlar her ikisi birden olusmaz, patlamazmis. Korkmana gerek yok.zemuszemus

sagol canım benim inş.biran önce başlasam tedaviye daha yumurta takibi yapılıyor hala tedaviyede başlayamadımki nasıl olcak bilmiyorum.hayırlıs ne diyeyim.sende üzme canını bitanem.inş.hepimiz hamiş kalıcaz moralını bozma yaa

canım beni hatırladınmı ben gecen perşembe muayene oldum alttan dr rahmin çok iyi bebek çok rahat gelişir ve düşük tehliken olmaz ancak çatı darlığı var onuda sezeryanla hallederiz falan dedi.
dr bunları söylerken bi ara güldüm neden güldünüz dedi bende olduda sezeryanla çıkması kaldı dedim herneyse eşimin sperm sonucu iyi sorun yok haftaya çarşamba usg çekilcek adetimin 2.günü bakalım ondan sonrada hsg eğer hiç birinde sorun çıkmazsa dedi dr um aşılamaya gitcez dedi rabbim inş hepimize bebek nasip eder.
bu arada hiç üzülme ilaçlar ile yumurtayı çatlatıyorlar sen moralini yüksek tut tatlım.

Evet canim, bende sanki hic bir zaman anne olamayicakmis hissi olur özellikle asilamada bu hislerim kuvvetlenir. Seytan ves vese verir. INSALLAH senin icin bunlar gecerli olmaz 2010 anne adaylarindan biride sen olursun.AMINNNNN :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sagol canım benim inş.biran önce başlasam tedaviye daha yumurta takibi yapılıyor hala tedaviyede başlayamadımki nasıl olcak bilmiyorum.hayırlıs ne diyeyim.sende üzme canını bitanem.inş.hepimiz hamiş kalıcaz moralını bozma yaa

Inan üzülmemek elde degil. Bu gün yürüyüse ciktim baktim ki annelr bebek arabalariyla gezmeye cikmis. Ben ise yanliz ve bu manzaralari 5 yildir görüyorum. Cok icime batiyor. Alis veris merkezlerine gidiyorum . Oralarda da bebek kayniyor. ALLAHIM bazilari ne kadar cabuk bebek sahibi oluyor. Bizim giblerde sadece hayal ediyor diyorum. Hasa isyan etmiyorum ama icim cok aciyor. Hele bazen cok daha kötü oluyorum.:çok üzgünüm:senağlama

Inan üzülmemek elde degil. Bu gün yürüyüse ciktim baktim ki annelr bebek arabalariyla gezmeye cikmis. Ben ise yanliz ve bu manzaralari 5 yildir görüyorum. Cok icime batiyor. Alis veris merkezlerine gidiyorum . Oralarda da bebek kayniyor. ALLAHIM bazilari ne kadar cabuk bebek sahibi oluyor. Bizim giblerde sadece hayal ediyor diyorum. Hasa isyan etmiyorum ama icim cok aciyor. Hele bazen cok daha kötü oluyorum.:çok üzgünüm:senağlama

haklsıın canım benim bende hastanedeyken birsürü hamıle kadınla yan yana oturyorum acaba bende bmyle olcakmıyım diye düşünüyorum.bebiş istemeye başladıgımdan beri her yerde karsıma çıkıyorlarr.bende çok üzülüyorum ama kafaya takmamk lazım galıba cnım .inş.en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur.dün akşam haberlerde izledım kadının 1tanesi 16yıl sonra hamıle kalmıs ve dün dogurdu.üzülmeyelim moralimiz yüksek tutalım canım benim inş.bizde hamiş olcaz canım.öpüyorum iyi akşamalaropuyorumnanaktan

ahh ecrin87 cim bende hastanede hamilelerle bi oturuyorum görsen nasıl heyecanlılar hatta gecen hafta bi hamile kadın vardı bilmiyorum kacıncı çocuğu ama cinsiyetini öğrensemmi öğrenmesemmi diye görümcesine soruyordu içim bi tuhaf oldu kendi kendime düşündüm ben öğrenmicem süpriz olsun dedim.
hatta her hastaneye gittiğimde fiş alırken kadın doğum diyorum ya fiş verecek olan kişi gebelik varmı diye soruyor hayır diyorum ama içimden ahh zaten onun için geldiğimi bi bilsen diyorum ama olacak ve birgün yine fiş alırken evet gebeyim diyeceğim.

evet acayip moralim cok bozukkkkk:çok üzgünüm: benden bi halt olmaz işteesenağlama

Evet belli oluyor. Bende saka yapip biraz olsada gülümsemeni istedim ama yanlis oldu heralde. yaaaaaaaaa canim niye benden bir halt olmaz diyorsun. Sen böyle diyoran ben ne yapiyim tam sinirdayimmmmmm ay icim yaniyor.mafoldumben

herkese merhabalar, bu başlığa bugün katıldım benim ve eşiminde sebepsiz kısırlık sorunmuz var bikaç dr. gittik hsg filmi test tahlil ne var ne yok yaptırdık bişi çıkmadı , daha önce bi defa yumurtlama takibi yaptırmıştım dr. büyük ihtimal vermişti ama olmadı bu ay tekrar takip yapıcak arkadaşlar sizce 1 yıldan fazladır deneyip olmayan şey yumurtlama takibiyle olurmu? acaba aşılama yada tüpe mi geçsek bilemiyorum çoook moralim bozuk uyku düzenimde bozuldu son bi haftadır ...buay çok umutlanmıştım yine olmadı ...

ahh ecrin87 cim bende hastanede hamilelerle bi oturuyorum görsen nasıl heyecanlılar hatta gecen hafta bi hamile kadın vardı bilmiyorum kacıncı çocuğu ama cinsiyetini öğrensemmi öğrenmesemmi diye görümcesine soruyordu içim bi tuhaf oldu kendi kendime düşündüm ben öğrenmicem süpriz olsun dedim.
hatta her hastaneye gittiğimde fiş alırken kadın doğum diyorum ya fiş verecek olan kişi gebelik varmı diye soruyor hayır diyorum ama içimden ahh zaten onun için geldiğimi bi bilsen diyorum ama olacak ve birgün yine fiş alırken evet gebeyim diyeceğim.

Benim senin gibi fis kesme durumum yok ama bende doktora giderken ordaki hamile kadinlari görüyorum biraz zorlukla oturuyorlar, zor nefes aliyorlar diyorum ahhhhhhhhhhhhhhh bende hamile olucakmiyim, böyle zorlanacakmiyim. Hele birde sira onlara geldiginde ayyy bebklerinin kalp atislarini duyucaklar acaba cinsiyeti ne diye mearak ediyorum.Bunun gibi bür sürü hayal. mafoldumbenboshayallersmile

herkese merhabalar, bu başlığa bugün katıldım benim ve eşiminde sebepsiz kısırlık sorunmuz var bikaç dr. gittik hsg filmi test tahlil ne var ne yok yaptırdık bişi çıkmadı , daha önce bi defa yumurtlama takibi yaptırmıştım dr. büyük ihtimal vermişti ama olmadı bu ay tekrar takip yapıcak arkadaşlar sizce 1 yıldan fazladır deneyip olmayan şey yumurtlama takibiyle olurmu? acaba aşılama yada tüpe mi geçsek bilemiyorum çoook moralim bozuk uyku düzenimde bozuldu son bi haftadır ...buay çok umutlanmıştım yine olmadı ...

Hos geldin canim, yumurtlama takibin her zaman yumurta takibi olur. Asilama yapmadan tüp bebk yapmiyorlar.Ayenen bende senin gibiyim gece uyuyamiyorum sabahta kalkmak istemiyorum. Ne diyim AALAH rast getirsin. opuyorumnanaktan

haklsıın canım benim bende hastanedeyken birsürü hamıle kadınla yan yana oturyorum acaba bende bmyle olcakmıyım diye düşünüyorum.bebiş istemeye başladıgımdan beri her yerde karsıma çıkıyorlarr.bende çok üzülüyorum ama kafaya takmamk lazım galıba cnım .inş.en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur.dün akşam haberlerde izledım kadının 1tanesi 16yıl sonra hamıle kalmıs ve dün dogurdu.üzülmeyelim moralimiz yüksek tutalım canım benim inş.bizde hamiş olcaz canım.öpüyorum iyi akşamalaropuyorumnanaktan

Evet bazen yillar sonra olsada bebk sahibi olanlar var ama benim o kadar cok vaktim yok malesef afffffffffff ya ben niye gec evlendim diye kendime kiziyorum. Ben sinirdayim canim ben bu ayda asilama oldum 2 kere ameliyattan önce 3 kerede ameliyattan sonra afffff yine tik yok. mafoldumben:gitme:

hoşbulduk :)).. valla insan aynı sıkıntıları yaşayan birileriyle dertleşmek istiyormuş böyle bi durumda ben hep kendimi güçlü varsayardım ama çok bunaldım sanırım .. tüp bebek için beylikdüzü medicana yılbaşından önce 4000 lira dedi paket fiyatı olarak zaten ssk karşılamıyo bizimkini daa 3 yıl olmadı evleneli .. aşılama için çok umut verici de konuşmuyorlar ancak yüzde 15 gibi bir şans ...böyle çok muallakta kaldım her ay aynı endişeli bekleyiş hep hüsran... (birden çok iç sıkıcı oldum galiba...)

hoşbulduk :)).. valla insan aynı sıkıntıları yaşayan birileriyle dertleşmek istiyormuş böyle bi durumda ben hep kendimi güçlü varsayardım ama çok bunaldım sanırım .. tüp bebek için beylikdüzü medicana yılbaşından önce 4000 lira dedi paket fiyatı olarak zaten ssk karşılamıyo bizimkini daa 3 yıl olmadı evleneli .. aşılama için çok umut verici de konuşmuyorlar ancak yüzde 15 gibi bir şans ...böyle çok muallakta kaldım her ay aynı endişeli bekleyiş hep hüsran... (birden çok iç sıkıcı oldum galiba...)

himmmmmm 4000 lira cokmus, sen yine asilama dene bazi kadinlar asilamadanda hamile kaliyorlar. Eger yasinda gencse olasilik cok daha fazla oluyor canim. Seni üzmek istemem ama tüp bebkte yüzde yüz degil sen asilama yaptirmadan tüp bebk denem istersen opuyorumnanaktan AALAH rast getirsin.

Back
X